آفتابنیوز : 
روز يکشنبه ۱۱ سپتامبر، ژنرال دورون آلماگ، فرمانده سابق نيروهای اسرائيل در نوار غزه نتوانست در فرودگاه هيتروی لندن از هواپيما پياده شود چون به او هشدار داده شده بود که مامورين پليس بريتانيا منتظر دستگير کردن او هستند.
مقامات اسرائيلی به ژنرال آلماگ گفته بودند که در ارتباط با اين اتهامات که او مغاير با مفاد کنوانسيون ژنو، دستور تخريب خانه های غيرنظاميان فلسطينی را صادر کرده حکم دستگيری او، در لندن صادر شده است.
وزير خارجه اسرائيل گفت او و نيز آريل شارون، نخست وزير اسرائيل درباره اين موضوع با تونی بلر، نخست وزير و جک استرا، وزير خارجه انگلیس در حاشيه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد مذاکره خواهند کرد.
وزير خارجه اسرائيل افزود: "مادام که اين موضوع در مراحل اوليه است بايد به آن خاتمه دهيم."
انگلیس يکی از چندين کشور اروپايی است که قوانين آن اجازه بازجويی از خارجيانی را می دهد که متهم به ارتکاب جنايات جنگی هستند اما دولت متبوعشان نمی خواهد يا نمی تواند آنان را راسا تحت تعقيب قرار دهد.
تحولات اخير موجب تعجب و ناراحتی اسرائيلی ها شده است ولی گروه های مدافع حقوق بشر و وکلای مدافع فلسطينيانی که گفته شده مورد آزار و اذيت اسرائيلی ها قرار گرفته اند نيز از اين که ماجرا لو رفته خشمگين شده اند.
آنها خواستار انجام تحقيقات درباره اين موضوع هستند که اطلاعات مربوط به طرح دستگيری ژنرال آلماگ چگونه به مقامات اسرائيلی درز کرد.
آلماگ به راديو ارتش اسرائيل گفت که پس از آنکه سرمهماندار خطوط هوايی اسرائيل از او خواست آخر از همه پياده شود به او اطلاع داده شد که وابسته نظامی اسرائيل در راه فرودگاه است و می خواهد با او صحبت کند.
"من به او تلفن کردم و او به من گفت که از هوايما پياده نشوم."
يکی از وکلای مدافع اين پرونده گفت اگر اين موضوع حقيقت داشته باشد بايد گفت که از حدود قابل قبول رفتار ديپلماتيک فراتر رفته است.
يک شرکت حقوقی که در پرونده درگير است گفت قاضی تيموتی ورکمن از قضات ارشد دادگستری بريتانيا به پليس اجازه داده بود تا ژنرال آلماگ را بازداشت کنند.
در زمان فرماندهی ژنرال آلماگ اسرائيل يک بمب هزار کيلوگرمی بر سر خانه رهبر حماس انداخت که موجب کشته شدن او و دستيارش و 14 غيرنظامی شد که 9 نفر آنها کودک بودند.
مقامات سفارت بريتانيا از اظهار نظر در باره اين ماجرا خودداری کردند.