آفتابنیوز : آفتاب: روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به اظهارات اخیر احمدینژاد در اردبیل نوشت: این سخن آقای احمدینژاد كه "این دولت پاکترین دولت در طول تاریخ است و ما به احترام رهبری و مردم سكوت كردهایم اما بدخواهان بدانند سكوت عدالت همیشگی نخواهد بود" از چند جهت قابل تأمل است.
اهم اظهارات سرمقاله این روزنامه بدین قرار است:
• اول آنكه ادعای "پاکترین دولت در طول تاریخ" ادعای بسیار بزرگی است كه حتی شامل دولتهای معصومین هم میشود و بهتر است همگان در بكار بردن كلمات و عناوین دقت داشته باشند و چیزی نگویند كه كسی آن را باور نكند. در میان دولتهای غیرمعصومین هم دولتهائی كه این قیاس با آنها معقول نیست وجود داشتهاند.
• دوم آنكه اگر منظور آقای احمدینژاد از "طول تاریخ" تاریخ ایران باشد، این نیز قابل اثبات نیست. زیرا حتی در همین 32 سال اخیر یعنی یعنی دوران استقرار نظام جمهوری اسلامی در ایران، ایشان نمیتواند ادعا كند دولتهای نهم و دهم از دولتهای سوم و چهارم یعنی دولتهای حضرت آیتالله خامنهای پاکتر است. البته اطلاعات موجود نشان میدهند دولت آقای احمدینژاد در مقایسه با سایر دولتهای نظام جمهوری اسلامی یعنی دولتهای اول و دوم و پنجم تا هشتم نیز نمیتواند ادعای پاکتر بودن را داشته باشد.
• ادعای سكوت به احترام رهبری و مردم، از تأملبرانگیزترین فرازهای اظهارات آقای احمدینژاد است. زیرا ایشان در مناظره تلویزیونی معروف خود كه در تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری سال 88 انجام داد برخلاف نظر رهبری، شخصیتهای مهمی را متهم كرد كه به فرموده رهبری در خطبه نماز جمعه 29 خرداد همان سال هیچیک از اتهامات درباره آنها به اثبات نرسیده و اگر قرار بود ایشان به احترام رهبری و مردم سكوت میكردند، در آن مناظره كه 50 میلیون بیننده داشت، میبایست چنین میكردند. علاوه بر این، خانهنشینی 11 روزه آقای احمدینژاد در بهار سال جاری پس از حكم حكومتی رهبر انقلاب به ابقاء وزیر اطلاعات، میزان پای بندی ایشان به نظر ولایت فقیه را بر همگان آشكار ساخت و با وجود نمونههای فراوانی از این قبیل، اكنون حنای اظهاراتی از قبیل "سكوت به احترام رهبری و مردم" رنگی ندارد.
• تعبیر "عدالت" در عبارت "اما بدخواهان بدانند سكوت عدالت همیشگی نخواهد بود" از سایر تعابیر این اظهارات تأملبرانگیزتر است. تركیب "سكوت عدالت" چیزی شبیه تركیب "زید عدل" است كه به معنای اینست كه این دولت از عدالتپیشگی فراتر رفته و عین عدالت است! چنین ادعائی برای دولتی كه در بخش اقتصادی با اینهمه پرونده اتهامی مواجه است و در بخش رعایت حرمت و حقوق افراد، كه عدالت اخلاقی یعنی مهمترین بخش عدالت است، بدترین پرونده را دارد، از پدیدههایی است كه حتی مادران فرزند مرده را نیز به خنده وا میدارد.
• ارائه آمارهای مقایسهای برای اثبات كارائی این دولت نیز از همین قبیل اقدامات است. وقتی دولتمردان كنونی آمار میدهند كه ما مثلاً ده برابر دولتهای قبلی تلفن یا انشعاب گاز دادهایم و یا فلان خدمت را ارائه كردهایم، مثل اینست كه یک ساختمان كاملاً ساخته شده و حتی سیمكشی شده را كه فقط لامپهای آن نصب نشده در اختیار یك فرد بگذارند و او تعداد زیادی لامپ در اطاقها و راهروهای این ساختمان به سیمهای آماده وصل كند و سپس در بوق و كرنا بدمد كه ایها الناس من در مقایسه با كسانی كه این ساختمان را ساختهاند صد برابر لامپ وصل كردهام! این قبیل تبلیغات، ممكن است افراد بیاطلاع را مجذوب خود كند ولی كسانی كه اهل اطلاع هستند میفهمند كار اصلی را كسانی كردهاند كه در سالهای بعد از جنگ، با هیچ شروع كردند و كشور را با زحمات زیاد ساختند.
• معنی سكوت هم گویا در فرهنگ این دولت، غیر از آنست كه در كتابهای لغت آمده و در اذهان مردم است. آنهمه حمله به این و آن در همین سخنرانی اردبیل و آنهمه نسبت دادن غارت و چپاول و مافیای قدرت و ثروت به بزرگان انقلاب و نظام در طول شش سال اخیر، اگر سكوت است، پس باید برای تهمت زدنهای بیمدرک و اثبات نشده، كلمه و عنوان جدیدی در كتابهای لغت و عرف جامعه اختراع كرد.
• اینها واقعیتهائی هستند كه همه میدانند و حتی بسیاری از مسئولان نیز در خلوت به زبان میآورند ولی از ترس آنكه مبادا شغل خود را از دست بدهند یا دچار مشكلات دیگر شوند از بیان آشكار آن خودداری میكنند.