کد خبر: ۱۳۵۶۲۵
تاریخ انتشار : ۰۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۸

ضرغامی: امروز مدیاکراسی جایگزین دموکراسی شده است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مراسم اختتامیه پنجمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی عصر دیروز با حضور محمود احمدی‌نژاد، عزت الله ضرغامی رییس سازمان صدا و سیما، حجت الاسلام علی کریمیان مدیرکل اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی و جمعی از مدیران صدا و سیما، اعضای اتحادیه، برنامه‌سازان و اهالی رسانه در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد.

ضرغامی در مراسم مراسم پایانی سومین جشنواره اتحاد با بیان این مطلب که با وجود اینکه مدت چندانی از تشکیل اتحادیه نمی‌گذرد اما آثار پرخیر و برکت آن بر همگان روشن شده، اظهار کرد: امروز در شرایطی به سر می‌بریم که با سال‌های گذشته تفاوت بسیاری دارد و اتفاقاتی در ماه‌های گذشته روی داده و تحولات عظیمی در دنیا رخ داده است که شاید برخی از آن‌ها در طول صدها سال باید انجام می‌گرفت.

وی افزود: امروز تمام دنیا متحول شده و این تحول تنها محدود به کشورهای اسلامی و عربی و آفریقایی نیست بلکه دنیا از بی‌عدالتی و رنج به سمت عدالتخواهی و معنویت روی آورده است و آثار بیداری عمومی حتی در کشورهای غیر اسلامی همچون اسپانیا، انگلیس و آمریکا نیز مشاهده می‌شود.

رییس سازمان صدا و سیما با اشاره به انتشار تصاویر سرکوب شدید و بی‌سابقه مردم به دست مدعیان دموکراسی در این کشورها تصریح کرد: این امر نشان از ناکارآمدی و فریبکاری نظام لیبرال دموکراسی غرب دارد و اکنون هیمنه نظامی استکبار و غرب از دست رفته است. چند سال است ناتو عراق و افغانستان را اشغال کرده اما نتیجه آن جز ده‌ها هزار شهید و زخمی، به هلاکت رسیدن نیروهای آمریکایی، عزادار شدن خانواده‌های بسیار و از دست رفتن سرمایه عظیم چیز دیگری نبوده است.

وی همچنین به گرایش مردم جهان به سمت معنویت و سوق پیدا کردن آثار هالیوودی به فیلم‌های ماورایی اشاره کرد و گفت: در این فیلم‌ها از عالم غیب و مهدی موعود و کسی که خواهد آمد و به بی‌عدالتی‌ها خاتمه خواهد داد، سخن می‌گویند اما انحرافی بودن این آثار بر هیچ‌کس پوشیده نیست.

ضرغامی با اشاره به اینکه در ظاهر آمریکایی‌ها برای تأمین امنیت در افغانستان مستقر شده‌اند، اظهار کرد: آن‌ها باید در برابر ترور شخصیت برجسته‌ای چون برهان الدین ربانی که به تازگی در ایران شاهد سخنرانی و اظهار مودت و دوستی او نسبت به رهبر انقلاب بودیم، پاسخ‌گو باشند.

رییس سازمان صدا و سیما با اشاره به حرکت‌های عمیق و شجاعانه مردم در بیداری اسلامی یادآور شد: انقلاب کشورهای اسلامی آنقدر عمیق و ریشه دار است که در مدت چند ماه چند طاغوت بزرگ و رژیم سراپا مسلح را سرنگون کرد. نگاه و شعارهای این انقلاب‌ها اسلامی است و اگر از جمله‌ای بوی لائیک برآید خود مردم موضع قاطعی در برابر آن می‌گیرند زیرا اسلام در بین مردم جایگاهی قوی و ریشه دار دارد و می‌تواند به تمام نیازهای آنان پاسخ دهد.

ضرغامی با بیان این مطلب که تاسیس شبکه‌های تندرویی که با عنوان شیعه و سنی مشغول به فعالیت هستند کار امریکا و صهیونیست است، تصریح کرد: هر کسی از یاوه‌های آن روحانی نماهایی که به اسم شیعه یا سنی به تخریب مقدسات شیعه و سنی می‌پردازند، به عامل صهیونیسم و امپریالسیم بودن آن‌ها پی می‌برد.

رئیس رسانه ملی با تأکید بر اینکه امروز نقش رسانه‌ها بسیار ویژه‌تر از گذشته شده است افزود: در حرکت عظیم بیداری اسلامی رسانه‌ها پیشروترین نهادها بودند که این حرکت را ایجاد و هدایت کرده و به آن تداوم می‌بخشند. امروز علمای ارتباطات اعتراف می‌کنند که ژئومدیا جای ژئوپلوتیک را گرفته و حاکمیت رسانه بر جهان اثبات شده است. همچنین مدیاکراسی جای دموکراسی را گرفته و واژه‌های گذشته مقهور رسانه‌ها شده است.

وی فرمایشات تاریخی رهبر معظم انقلاب اسلامی در نشست بیداری اسلامی در تهران را بسیار مهم ارزیابی کرده و پیشنهادات ایشان را بهترین محور برنامه سازی برای رسانه‌های عضو اتحادیه دانست و به بندهایی از آن چون بازخوانی دائمی اصول انقلاب‌ها، بی اعتمادی به امریکای جنایتکار و انگلیس و فرانسه و ایتالیا و.. اشاره کرد.

ضرغامی با بیان اینکه رسانه‌ها نقش مهمی در ادامه حرکت مقدس دارند، تاکید کرد: در این میان اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی مهمترین نقش را دارد و باید رسالت تاریخی خود را در مقابل بیداری عظیم اسلامی ایفا کند. اگرچه در رسانه ها مفهومی به نام رقابت وجود دارد اما در اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی مفهومی به نام رقابت وجود ندارد و همه در جهت هم افزایی به یکدیگر کمک می‌کنند.

رئیس سازمان صدا و سیما همچنین در این مراسم به تقدیر از خانم چیگدم توپچو اوغلو پرداخت که وی همسر شهید چتین توپچو اوغلو است که در جریان یورش نظامیان صهیونیستی به کشتی کاروان آزادی غزه به شهادت رسید، وی که در این سفر انسان دوستانه شوهر خود را همراهی می‌کرد پس از مجروح شدن همسرش مشغول رسیدگی به او می‌شود اما زمانی که به نیازمندی مجروح دیگری پی می‌برد شوهر خود را رها کرده و به کمک دیگری می‌شتابد که در این فاصله شوهر وی به شهادت می‌رسد.

ضرغامی با بیان این مطلب و قدردانی از این زن فداکار این واقعه را به آنچه در جنگ تبوک اتفاق افتاد تشبیه کرد و گفت: امروز ایثار و مجاهدت مسلمانان در اقصی نقاط جهان تاریخ اسلام را زنده کرده است و پیام رسانی این حرکت بزرگ وظیفه رسانه‌های متعهد است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین