کد خبر: ۱۳۶۰۹۹
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۰ - ۲۰:۵۸

اصلاح خبر نقل‌شده از آیت‌الله خوشوقت درباره‌ی احمدی‌نژاد؛ تحلیل‌نکرده رأی می‏دهیم بعد می‏بینیم چه بلاهایی سر ما می‏آورند

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: به فاصله چند ساعت از انتشار سخنان آیت‌الله خوشوقت در جمع دانشجویان، دفتر این استاد اخلاق به این خبر واکنش نشان داد. 

بعد از انتشار خبری به نقل از آیت‌الله خوشوقت در دیدار جمعی از اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس که این استاد اخلاق گفته بود «احمدی​نژاد به پرچمداری سه تیر برنمی​گردد.» دفتر این استاد اخلاق به این خبر واکنش نشان داد. 

خبرگزاری فارس هم ضمن اصلاح این خبر‌، توضیحی درخصوص اظهارات آیت‌الله خوشوقت منتشر کرد که به که در آن آمده است: «متن قبلی این خبر حاوی نقل‌قول‌هایی سیاسی از آیت‌الله خوشوقت بود که پیگیری‌های خبرنگار فارس نشان داد دانشجویان دیدار‌کننده بدون هماهنگی با دفتر ایشان نسبت به انعکاس آن اقدام نموده‌اند و دفتر آیت‌الله خوشوقت این بخش از اظهارات را مورد تایید قرار نداد‌. به همین دلیل خبرگزاری فارس بخش‌های تایید نشده منتسب به آیت‌الله خوشوقت را از روی خروجی حذف کرد.» 

متن اصلاحی خبرگزاری فارس به شرح زیر است: 

آیت‌الله خوشوقت در این دیدار از فضای بی‌اخلاقی، تهمت و دروغ انتقاد کرد و گفت: سایت‏ها بد و بیراه می‏گویند. تهمت می‏زنند، دروغ می‏گویند. تقوا ندارند، از خدا نمی‏ترسند، برای پیشبرد کار خودشان متوسل می‏شوند به خراب کردن دیگران. سیاست امروز سیاست غربی است. بر اساس دین و تقوی نیست. 

محمد مهدی تهرانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس که در مورد جزئیات این دیدار به خبرنگار فارس خبر داد، افزود: آیت‌الله خوشوقت یکی از مسائل اصلی ما مسلمان‏ها را این دانست که هنوز نفهمیدیم رسم و راه زندگی مسلمانی کدام است و گفت: چون نفهمیدیم، تحلیل‌نکرده رأی می‏دهیم. بعد هم می‏بینیم چه بلاهایی سر ما می‏آورند اما عبرت نمی‏گیریم؛ چون راه را گم کرده‏ایم. 

آیت‌الله خوشوقت گفت که ما می‏بایست راهی که قرآن برای زندگی ما مشخص کرده است، بفهمیم و اگر نفهمیم باز همین بساط خواهد بود. وی رعایت حلال و حرام الهی را برای آغاز مسیر تعالی و سلوک به عنوان گام اول و شرط نخست معرفی کرد. 

آیت‌الله خوشوقت با اشاره به تکرار سوره حمد در نمازهای یومیه و آیه شریفه "اهدنا الصراط المستقیم" و آیه بعد از آن یعنی "صراط الذین انعمت علیهم" گفت: راهی مد نظر است که مورد انعام روندگان آن قرار گرفته است. 

وی گفت: آیه شریفه "و من یطع الله و الرسول فاولئک مع الذین انعم الله علیهم من النبیین و الصدیقین و الشهداء و الصالحین و حسن اولئک رفیقا"، کسانی که مورد انعام خدا قرار گرفته‏اند را معرفی می‏کند. 

وی تأکید داشت که ما باید راه زندگی انبیا را پی بگیریم. تا آن راه را نفهمیم و انتخاب نکنیم و به وظیفه خود عمل نکنیم، راه به جایی نخواهیم برد. باید از قرآن، رسول و اولی‌الامر برای گام برداشتن در صراط مستقیم اطاعت کرد. صراط مستقیم یعنی اینکه فرمان از خدا و اطاعت از ما. ورود به این راه یک راه‏حل بیشتر ندارد و آن انجام واجبات و ترک محرمات است. اگر این راه یعنی صراط مستقیم را نشناسیم و معرفی نکنیم، حتی اگر نصف جامعه هم پلیس باشد، فایده‏ای ندارد. 

آیت‌الله خوشوقت از علم غربی هم انتقاد کرد و فضای تمدنی غرب را مبتنی بر خودخواهی‏ها و زیاده‏خواهی‏ها دانست. 

وی گفت ما نمی‏گوییم همه فرآورده‏های علمی آنها غلط است؛ اما سبک زندگی آنها اشتباه است و خصوصاً در حوزه علوم انسانی باید مراقب بود. 

آیت‌الله خوشوقت درخصوص ازدواج هم توصیه‏هایی داشت و گفت که نگذارید تحصیل مانع ازدواج شود. ازدواج کنید و بعد ادامه تحصیل بدهید. ایشان به تأخیر افتادن ازدواج را در جامعه کنونی مورد انتقاد قرار دادند. 

با آیت‌الله خوشوقت برخی برنامه‏های بسیج دانشجویی در سال آینده را در میان گذاشتیم که وی درخصوص جلسات نقد و بررسی فیلم‏های هالیوودی سوال کرد قبل از پخش فیلم، آن را نقد می‏کنند یا بعد از پخش؟ وی گفت برنامه نقد را قبل از پخش فیلم داشته باشید یا به گونه‏ای برنامه را تعریف کنید که پخش فیلم، اثر سوء نداشته باشد. این‌گونه نباشد که آنها کارشان را بکنند و بعد شما بگویید اینجا اشکال داشت. اگر این‌گونه باشد، فایده‏ای ندارد. 

بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس دیدارهایی از این دست را با علما و بزرگان در حوزه‏های اخلاقی و عرفانی ادامه خواهد داد و مسئولین معاونت فرهنگی در این مسیر الحمدلله بسیار فعال و مصمم هستند. 

ارتباط و پیوند تشکل‏های دانشجویی در سطح کشور با علما و بزرگان ارتباطی محکم‏تر و جدی‏تر باشد. این دیدارها هم رشد و تعالی فعالین تشکل‏ها را در پی دارد، هم می‏تواند انعکاس دهنده زاویه نگاه و مواضع تشکل‏ها به محضر بزرگان باشد. علاوه بر اینکه توصیه این بزرگواران در خصوص برنامه‏ها و مشورت با آنان گره‏گشاست. 

در گذشته افراد بیشتر برنامه‏هایشان را با علما در میان می‏گذاشتند و از آنها رهنمود می‏خواستند. ما در هدایت مجموعه‏های دانشجویی به این توصیه‏ها نیازمندیم و این خلأ در تشکل‏های دانشجویی می‏بایست جبران شود. ما باید از نَفَس و مجالسات این بزرگواران توشه برداریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین