آفتابنیوز : 
يکی از خبرنگاران بی بی سی در مقر سازمان ملل می گويد احمدی نژاد ممکن است پيشنهاد کند که مذاکرات ايران با کشورهای اروپايی ادامه يابد اما اين پيشنهاد نيز ممکن است به خودی خود نتواند به بن بست پايان دهد.
به گفته خبرنگار بی بی سی، معلوم نيست که آيا پيشنهادهای احمدی نژاد اجابت کننده تقاضاهای آمريکا و اروپا خواهد بود يا نه. اين کشورها از ايران می خواهند از تمامی فعاليت هايی که ممکن است منجر به توليد سلاح هسته ای شود، دست بردارد.
روز جمعه ولاديمير پوتين، رييس جمهوری روسيه نيز در اين خواسته به آنها ملحق شد و گفت با اين موضوع موافقت دارد که ايران نبايد تحت هيچ شرايطی به يک قدرت هسته ای تبديل شود.
پوتين بعد از مذاکراتی که در واشنگتن درباره برنامه هسته ای ايران با جورج بوش، رييس جمهور آمريکا داشت، اين مطلب را بيان کرد.
اما رييس جمهوری روسيه در عين حال هيچ نشانی حاکی از موافقت با ارجاع پرونده ايران به شورای امنيت بروز نداد و علاوه بر آن، گفته مقامات ايرانی را تکرار کرد که می گويند هدف از برنامه هسته ای شان توليد انرژی برای مقاصد غيرنظامی است و قصد دستيابی به سلاح هسته ای ندارند.
با اين حال جورج بوش پس از اين ديدار ابراز اطمينان کرد که در صورتی که ايران به تعهدات خود عمل نکند، جامعه جهانی رسيدگی به نگرانيهای مربوط به برنامه هسته ای اين کشور را به شورای امنيت سازمان ملل خواهد سپرد.
پيش از آن، وزرای خارجه بريتانيا، فرانسه و آلمان عصر روز پنجشنبه در حاشيه اجلاس سازمان ملل در نيويورک با محمود احمدی نژاد، رئيس جمهور جديد ايران، ديدار کردند.
مقام های اروپايی اين گفتگوها را مفيد توصيف کردند و گفتند در انتظار سخنرانی احمدی نژاد در روز شنبه در مجمع عمومی سازمان ملل خواهند بود.
رئيس جمهوری ايران پيشتر در گفتگو با خبرنگاران گفته بود پيشنهادهای تازه کشور خود برای گشودن گره اتمی را در سخنرانی روز شنبه در مجمع عمومی ارائه خواهد کرد.
او در ديدارهايش در حاشيه مجمع عمومی سازمان ملل نيز تلاش کرد نگرانی در مورد برنامه هسته ای کشورش را برطرف کند و تأکيد کرد که سطح غنی سازی اورانيوم در ايران تنها برای توليد برق کفايت خواهد کرد و رهبران مذهبی ايران نيز دستيابی به سلاح هسته ای و کاربرد آن را منع کرده اند.
آمريکا ايران را به تلاش برای دستيابی به سلاح های هسته ای متهم می کند اما ايران همواره اين اتهام را رد کرده و می گويد برنامه هسته ای اين کشور کاملا صلح آميز است و تنها برای توليد انرژی دنبال می شود.
شورای حکام آژانس بين المللی انرژی اتمی قرار است دوشنبه آينده (نوزدهم سپتامبر) طی نشستی در وين درباره پرونده ايران تصميم گيری کند.