آفتابنیوز : آفتاب: هفته سلامت روان از 24 تا 30 مهر تعیین شده است و از همین رو مدیران وزارت بهداشت در این حوزه با برگزاری نشستهای خبری نسبت به اطلاعرسانی در زمینه سلامت روان اعلام حضور کردند.
در یکی از این نشستها بود که عنوان شد 10 درصد جمعیت 15 تا 64 سال کشور که دچار نوعی از مشکلات روانی هستند به جای اینکه به سراغ متخصص این رشته و حرفه بروند، سر از مکانهایی در آوردهاند که دعانویس و رمال و عطاری حضور داشته است.
از سوی دیگر عنوان شده که 20 درصد جمعیت کشور دچار نوعی از اختلالات روانپزشکی هستند که افسردگی، استرس و اضطراب در صدر این اختلالات قرار دارند.
افزایش امید به زندگی در ایران
دکتر حسن امامی رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت گفته است که سن امید به زندگی در ایران قبل از انقلاب در مردان 3 سال بیشتر از زنان بود اما در حال حاضر سن امید به زندگی زنان 3 سال بیشتر از مردان گزارش میشود.
به گفته وی، در اول انقلاب سن امید به زندگی 52 سال بوده و الان به 74 رسیده است در آن سالها امید به زندگی در مردان 3 سال بیشتر بوده ولی اکنون در زنان 3 سال بیشتر است.
25 درصد زنان از فشار خون بالا رنج میبرند
عصمت باروتی، مشاور وزیر بهداشت در امور زنان گفته است که 59 درصد زنان جامعه از اضافه وزن و بیش از 25 درصد از پرفشاری خون رنج میبرند.
وی عنوان داشته است که به منظور پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر در زنان، راهبردهای سلامت زنان از سال 87 در وزارت بهداشت برنامه ریزی شد و در سال 89 در شورای معاونین توسط وزیر بهداشت به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور و همچنین معاونتها ابلاغ شد.
باروتی گفته است که بیش از 20 درصد زنان میانسال و مسن جامعه از مشکل اختلالات چربی خون رنج میبرند. همچنین بیش از 20 درصد زنان میانسال و مسن دیابت دارند که روند آن رو به افزایش است.