آفتابنیوز : آفتاب: سعی داریم از هر استان حداقل یک حوزه انتخابیه را برای برگزاری الکترونیکی انتخابات تعیین و در آن تمام مراحل اعم از ثبتنام داوطلبان و نحوه رای دادن الکترونیکی شود.
رییس ستاد نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: برگزاری این انتخابات در 10 درصد از حوزههای انتخابیه به طور کامل الکترونیکی و رایانهای خواهد بود.
'صولت مرتضوی' با بیان اینکه هنوز نام و مشخصات حوزههای فوق توسط ستاد انتخابات مشخص نشده است، افزود: این ستاد با هماهنگی ستادهای استانی هم اکنون در حال بررسی دقیق زیرساختی و نرمافزاری نقاط مختلف کشور و حوزههای مربوطه است.
وی گفت: سعی داریم از هر استان حداقل یک حوزه انتخابیه را برای برگزاری الکترونیکی انتخابات تعیین و در آن تمام مراحل اعم از ثبتنام داوطلبان و نحوه رای دادن الکترونیکی شود.
مرتضوی، با بیان اینکه برگزاری رایانه ای انتخابات جزو برنامههای اولویت دار وزارت کشور است، اظهار کرد: در این راستا در تمام حوزههای انتخابیه فرایندهای 24 گانه انتخابات به صورت رایانهای خواهد بود، اما به دلیل برخی کاستیها امکان برگزاری کامل رایانهای در تمام حوزهها وجود ندارد.
وی، تعیین تعداد حوزهها و شعب اخذ رای را منوط به انتخاب هیاتهای اجرایی و تصمیمات این هیات دانست و افزود: با توجه به برگزاری انتخابات گذشته، پیشبینی میشود حداقل 45 هزار شعبه اخذ رای در کشور برای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در نظر گرفته شود.
مرتضوی، با قدردانی از همکاری و تعامل بسیار سازنده و موثر رسانههای گروهی با ستاد انتخابات کشور، گفت: اگر رسانهها این همکاریهای محکم و سنجیده خود را با ستاد انتخابات و وزارت کشور و در استانها با ستادهای استانی ادامه دهند، بدون تردید انتخاباتی آرام، باشکوه و پرشوری را خواهیم داشت.
وی، در رابطه با لایحه افزایش تعداد نمایندگان مجلس نیز، گفت: دولت به تکلیف خود در این زمینه عمل کرد، اما فوریت آن در مجلس به تصویب نرسید و در کمیسیون تخصصی نیز اصلاحاتی به آن افزوده شد.
مرتضوی اضافه کرد: اگر بررسی این لایحه در مجلس شورای اسلامی تا قبل از ثبتنام از داوطلبان به تصویب نهایی برسد، افزایش 20 نفر به تعداد نمایندگان فعلی مجلس میسر خواهد بود.