آفتابنیوز : آفتاب: نشست انتخاباتی روز پنجشنبه محمود احمدینژاد با جمعی از حامیانش، از آنجا که به دعوت مشایی انجام شده بود از سوی یکی از نمایندگان حامی احمدینژاد در مجلس، یک نشست انحرافی خوانده شد.
اسماعیل کوثری که در ابتدای مجلس هشتم با دیگر حامیان احمدینژاد، فراکسیون انقلاب اسلامی را در خانه ملت راهاندازی کردند؛ امروز با صراحت میگوید که دیگر از حامیان او نیست. او خودش را حامی احمدینژاد سال 84 مینامد نه احمدینژاد سال 90.
مشروح گفتوگوی خبرآنلاین با این نماینده تهران را در ادامه بخوانید:
نشست روز پنجشنبه رئیسجمهور با اعضای ستاد انتخاباتیشان که به دعوت آقای مشایی انجام شده بود را میتوان آغاز به کار رسمی جریان انحرافی برای انتخابات آتی دانست؟ اگرچه این نشست به ظاهر با حضور حامیان آقای احمدینژاد تشکیل شده است، اما تنها از تعدادی از حامیان ایشان دعوت شده بود و مدعوین گزینششده در این نشست حضور یافتند. ترکیب حاضران در این نشست تا حدی اقدامات انتخاباتی جریان انحرافی را روشن میکند. این جلسه توسط عناصر و عوامل و مسئولین جریان انحرافی برپا شده بود و میتوان گفت که نشست انتخاباتی اعضای این جریان بوده است.
تاکید دارم که نمیتوان گفت که همه حامیان آقای احمدینژاد و اعضای ستاد وی در گذشته، در این جلسه حضور داشتهاند. خیلی از افراد صاحبنام در ستادهای انتخاباتی ایشان، این روزها بهخاطر اقدامات جریان انحرافی، کاملاً از دولت جدا شدهاند. به نظرم نشست دیروز یک جلسه کاری جریان انحرافی بوده که آقای احمدینژاد هم در آن حضور یافته است.
به نظرتان چرا آقای احمدینژاد دعوت جریان انحرافی را پذیرفته و در میان آنها سخنرانی کردند؟ این را باید از خودشان بپرسید ولی بالاخره این افراد که دعوت کردهاند و دعوت شدهاند هنوز در دولت مسئولیت دارند. اتفاقاً آنها که از دولت جدا شدند بهخاطر این مساله بوده که چون بعد از افشای ابعاد جریان انحرافی، آقای احمدینژاد آنها را رها نکرد، از دولت جدا شدند. به نظر میرسد که به همین دلیل آقای احمدینژاد دعوت جریان انحرافی و سخنرانی در آن را پذیرفتند.
این کار آقای احمدینژاد باعث دلخوری دیگر اصولگرایان حامی ایشان نمیشود؟ نه! چون آنها با صراحت اعلام کردند که خطشان را از جریان انحرافی و دولت جدا کردهاند.
یعنی دیگر آنها خودشان را از حامیان آقای احمدینژاد نمیدانند؟
نه. به جز آنها که هنوز در دولتند و اعضای جریان انحرافی، دیگران تا پیش از این خودشان را حامیان آقای احمدینژاد میدانستند. اما آنها که با جریان انحرافی از اول فاصله گرفته بودند، الان هم چون احمدینژاد از این جریان حمایت میکند، دیگر از خود او هم فاصله گرفتهاند.
چرا علیرغم انتقاد اصولگراها به چهرههایی همچون آقایان مشایی و رحیمی، باز هم آقای احمدینژاد تمامقد از آنها حمایت کرده و تا مرز استعفا نیز پیش میرود؟ به خاطر همین حمایت ایشان از چهرههایی از این دست است که دیگر بسیاری از اصولگرایان از حامیان احمدینژاد نیستند. یعنی آنها حامیان او در سال 84 هستند نه حامی احمدینژاد 90. مثل خود من.
به نظرتان چرا لحن کلام آقای احمدینژاد ظرف دو روز اینقدر تغییر کرد؟ ایشان برای دفاع از وزیر در معرض استیضاحشان، لحنی آرام و توام با دوستی با نمایندگان داشتند اما دو روز بعد دوباره خط و نشان کشیدن آغاز شد؟ در مورد جلسه استیضاح باید بگویم که رای ندادن نمایندگان به استیضاح وزیر اقتصاد یکی بهخاطر این بود که مخالفین حسینی استدلال قوی نیاوردند و دوم هم بهخاطر این بود که آقای لاریجانی خیلی خوب از وزیر دفاع کردند. به همینخاطر بود که نمایندهها به ابقای آقای حسینی رای دادند. اینگونه نبود که سخنان آقای احمدینژاد تاثیری در رای نمایندگان داشته باشد، به نظرم لحن آرام وی درصد پایینی در نتیجه رایگیری داشت. اما اصل موضوع همان بود که گفتم. فقدان استدلال قوی مخالفین و حمایت مستقیم آقای لاریجانی.
از ابتدای دولت نهم که آقای احمدینژاد رئیسدولت شدند بارها اعلام کردند که اسامی مفسدین اقتصادی را اعلام می کنند. تنها یکسال و نیم از عمر این دولت مانده و ایشان باز هم میگویند که حرفهایی برای گفتن دارند. پس چرا این حرفها را نمیزنند و دست مفسدان اقتصادی را رو نمیکنند؟ از خودشان بپرسید که چرا چندین بار گفتهاند اما در عمل چیزی دیده نشده است. ما که مانعی برای طرحش نمیبینیم.