کد خبر: ۱۳۹۹۹۲
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۰ - ۲۰:۴۲

فاضل لنکرانی: در این شش سال به اسم امام زمان به مهدویت ضربه زدند

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: فرزند مرحوم آیت‌الله العظمی فاضل لنکرانی می‌گوید: در مدت این ۶ سال به مهدویت ضربه زدند، گرچه اسم امام زمان را در کشور بسیار رواج دادند ولی با این جریان انحرافی اعتقاد به امام زمان در کشور تخریب شد. 

حجت الاسلام والمسلمین جواد فاضل لنکرانی، در دیدار مدیرمسئول و شورای سردبیری روزنامه فرهنگ آشتی با اشاره به عدم انفکاک روحانیت از نظام و انقلاب گفت: اگر روحانیت را بخواهیم از انقلاب جدا کنیم، معنایش نفی انقلاب است و تردید نکنید، یکی از سیاست‌های راهبردی و دراز مدت دشمنان نظام، جدا کردن روحانیت از نظام می‌باشد.

وی افزود: متاسفانه در سال‌های اخیر به وضوح افرادی که حتی در رده‌های بالای اجرایی این کشور هستند، چنین اندیشه‌‌هایی را در سر می‌پرورانند و جدایی روحانیت از نظام را دنبال می‌کنند.

رییس موسسه فقهی ائمه اطهار ادامه داد: اینکه بخواهیم حرف‌ها و سخنرانی های این افراد را حمل بر صحت کنیم و بگوییم بی‌توجهی نشده و فقط به افکار روحانیت و مرجعیت توجه نشده است، اصلاً به صلاح حوزه و روحانیت نیست، در این مسئله اگر حمل بر صحت کنیم، بسیار ضرر خواهیم کرد و اشتباه بسیار بزرگی مرتکب شده‌ایم.

هیچ فقیهی با ورزش بانوان مخالف نیست

وی با بیان اینکه حدود شش سال قبل مسئله، ورود بانوان به ورزشگاه‌ها از سوی برخی افراد غرض‌ورز مطرح شد که توسط بزرگان حوزه پاسخ داده شد، اظهارداشت: هیچ روحانی و فقیهی با ورزش بانوان مخالف نیست و معتقدند بانوان نیز باید ورزش داشته باشند، ولی تاکیدات مراجع همه درباره فضای ورزشی است و اینکه ورزش بانوان به نوعی باشد که از هرنوع آسیبی مصون و محفوظ باشند و فعالیت‌ها براساس ضوابط دین باشد.

عضو جامعه مدرسین ادامه داد: متاسفانه در همان دوران برخی دستور دادند درب ورزشگاه‌ها باز شود و زنان و دختران نیز در صف بینندگان در کنار مردها باشند، مرحوم پدرم بلافاصله احساس خطر کردند و در استفتائی که از ایشان صورت گرفت، این مسئله را تحریم کردند و گفتند: «‌اگر دولت واقعاً به فکر بانوان است، ورزشگاه‌ها و امکانات بسیار خوبی برای آنها اختصاص دهد نه اینکه با اختلاط زن و مرد، ورزش و هویت آن را زیر سوال ببرند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل لنکرانی با اشاره به بد‌اخلاقی‌های اخیر در ورزش فوتبال گفت: هم‌اکنون که ورزشگاه‌ها مختص مردان است، گاهی مشاهده می‌شود ورزش از مسیر اصلی خود خارج شده و بد‌اخلاقی‌هایی صورت می‌گیرد، چه رسد به اینکه برخی می‌خواهند در ورزشگاه‌ها اختلاط باشد، در این صورت قطعاً ورزش هویت خود را از دست می‌دهد و صدها تالی فاسد به همراه خواهد داشت.

مقابله برخی مسئولین با فتاوای مراجع چه معنایی دارد؟

عضو جامعه مدرسین تصریح کرد: با وجود اینکه آن زمان به دنبال فتوای مرحوم پدرم، ۵ مرجع دیگر هم این مسئله را حرام اعلام کردند، ولی متاسفانه برخی مسئولین مقابل این فتوا‌ها ایستادند، ایستادگی در مقابل فتوای چند مرجع چه معنایی دارد؟ هیچ معنایی ندارد جز اینکه می‌خواهند خودشان را در افق برتری از نظر دینی، فکری و علمی در برابر مراجع مطرح کنند.

این استاد حوزه ابراز نگرانی کرد: امروز عده‌ای معتقدند، دین را درست‌تر از روحانیت می فهمند، ادعا می‌کنند پیرو امام و رهبری هستند، ولی معتقدند دین را از امام و رهبری به مراتب بهتر فهمیدند، این مسائل برداشت شخصی نیست‌، بلکه به روشنی در سخنرانی‌های آقایان نمایان است.

وی با اشاره به برخی انحرافات در میان مسئولین اجرایی کشور ادامه داد: با اینکه در فرهنگ دینی و الهی اسلام توجه به دو جنبه نفی و اثبات وجود دارد و تاکید شده که انسان موحد باید دارای جنبه نفی از دشمنان خدا و اثبات و دوستی با دوستان خدا باشد، ولی هنوز برخی حرف‌هایی می‌زنند.

سخنان برخی مسئولین تحریف بی‌سابقه دین است

حجت الاسلام والمسلمین فاضل لنکرانی تصریح کرد: اگر کسی به غلط بگوید: در فرهنگ اسلام، انسان نباید با کسی دشمن باشد، پس با آیات قرآن کریم چه می‌کند، این حرف که نباید با کسی دشمن بود بسیار خطرناک‌تر است و دین را به خطر می‌اندازد، حتی خطر این مسئله از خطر منافقین، الحادی‌ها و خوارج هم بد‌تر است، این‌گونه حرف‌ها، تحریفاتی است که تاکنون در طول تاریخ اسلام حتی دوران خوارج هم سابقه نداشته است.

وی تاکید کرد: اگر آن زمان که مراجع درباره برخی انحرافات مهدوی هشدار می‌دادند، مسئولین مراقبت می کردند و جلوی تحریف‌ها را می‌گرفتند، امروز این همه گروه انحرافی که ادعای ارتباط با امام زمان دارند به وجود نمی آمد، ادعایی که امام راحل و مراجع عظام هرگز نداشتند و بزرگتر از آنها نیز در طول تاریخ اینگونه ابراز نکردند، حتی اگر هم ملاقاتی بوده، مخفی بوده است.

در این ۶ سال به مهدویت ضربه زدند

این استاد حوزه بیان داشت: در مدت این ۶ سال به مهدویت ضربه زدند، گرچه اسم امام زمان را در کشور بسیار رواج دادند ولی با این جریان انحرافی اعتقاد به امام زمان در کشور تخریب شد.

وی ادامه داد: دور شدن از روحانیت و مرجعیت آثاری جز آنچه می‌بینید ندارد، تاجایی که دین، قرآن و عدالت را آن گونه معنا می‌کنند که خود می‌پسندند و حتی به مفاهیمی می‌رسند و معتقد می‌شوند که از دین جدا است.

حجت الاسلام و المسلمین فاضل لنکرانی گفت: روحانی، منحصر به لباس روحانیت نیست، روحانی کسی است که مراتب علمی لازم برای فهم قرآن و ادله را داشته باشد، این مراحل با یک سال و ده سال حاصل نمی‌شود، لااقل ۷۰ سال باید تحصیل کرد، این رشته بسیار اهمیت دارد.

توصیه مرحوم آیت‌الله العظمی فاضل لنکرانی(ره) به یک نماینده مجلس

وی با اشاره به خاطره ای از آیت‌الله فاضل لنکرانی گفت: پدرم به یکی از نمایندگان مجلس که ادعای اسلام‌شناسی کرده بود گفتند، آقای محترم من که ۷۰ سال است در حوزه درس می‌خوانم و تلاش می‌کنم، چنین ادعایی ندارم، این مسئله بسیار خطر است، اگر واقعاً بخواهیم حقیقت دین باقی بماند، نباید اجازه دهیم افرادی که چیزی از دین نمی‌دانند، ادعای اسلام‌شناسی کنند.

عضو جامعه مدرسین حوزه عنوان کرد: همان طور که بعد از رحلت پیامبر انحراف به وجود آمد، امروز نیز چنین انحرافی به وجود آمده است، همان طور که افرادی در زمان امام علی از مدار ولایت خارج شدند، امروز نیز افرادی هستند که از حول ائمه کنار رفته و به سراغ دیگران رفتند، انحرف از روحانیت و مرجعیت یعنی انحراف از اصل ولایت معصوم که اگر این اتصال نباشد انحراف قطعی است.

رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) تصریح کرد: افرادی که به خیال خود می‌خواهند جامعه را از مرجعیت و روحانیت جدا کنند، گرفتار انحراف شدیدی شده اند، متاسفانه در حرف‌ها و سخنرانی‌های خود می‌گویند «انحرافی وجود ندارد، انحراف یعنی چه؟» این افراد می خواهند در مفهوم «انحراف» نیز انحراف ایجاد کنند، معنای این مسئله کاملاً روشن است که انحراف یعنی قبول نداشتن مرجعیت و روحانیت، یعنی اسلام بدون روحانیت.

رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان اینکه برخی از مسئولین حرف‌های ضد شان مرجعیت زده و می‌زنند تاکید کرد: یکی از همین‌ها گفته بود طبق روایتی، امام زمان (عج) وقتی ظهور کند، گردن برخی علما را می‌زند و این علمایی که با ورزش بانوان مخالفت کردند همان‌هایی هستند که گردنشان زده خواهد شد؛ آیا این حرف‌ها انحراف نیست؟

وی ادامه داد: نمونه ای دیگر از این اهانت‌ها به مراجع و انحراف در مسئله مهدویت این است که در شهر زنجان یکی از همین مسئولین گفته بود: «‌مراجع که میان زن و مرد فرق می‌گذارند، اسلام را نفهمیده‌اند»؛ این تفکر بسیار خطرناکی است.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل لنکرانی گفت: امام و رهبری سخنرانی‌های فراوانی دارند و هرگز مشاهده نشد در یک سخنرانی محوریت اسلام نباشد، در حالی که این آقایان در جمع اعضای خود این گونه برای یکدیگر درس می‌دهند که «راه‌های سعادتمند شدن، عشق و آزادی و عدالت است»؛ این حرف‌ها به کدام یکی از آیات قرآن نزدیک است، به کدام فرهنگ اسلامی شباهت دارد، آیا این انحراف نیست؟

وی گفت: این انحراف است که عدالت را آنگونه که دوست دارید تفسیر می‌کنید، این انحراف است که آزادی را آنگونه که دوست دارید تبیین می‌کنید، متاسفانه این مسائل زیاد شده و همه ناشی از انحراف و جدایی از مرجعیت است، مگر منافقین قرآن نمی‌خواندندو تفسیر قرآن نداشتند، ولی چه بلایی بر سر انقلاب، کشور و جوانان آوردند، همه باید مراقب این انحراف باشیم که هنوز هم ادامه دارد.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل لنکرانی اضافه کرد: بدون تعصب می‌گویم اگر کسی در این نظام محوریت مرجعیت و روحانیت را قبول نداشته باشد، اسلام و انقلاب را قبول ندارد، حالا هرچند شعار انقلابی و ولایی سر دهند.

وی تصریح کرد: بزرگترین سرمایه این کشور، روحانیت است، خدمتی که روحانیت به اسلام و ایران کرده هیچ قشری نداشته است، خدمات روحانیت در طول تاریخ ایران بی‌سابقه است، همچنین خدمتی که امام راحل به بشریت کرده است بسیار اهمیت دارد و ارزشمند است.

رفتار برخی مسئولین، امام راحل را بی ارزش جلوه می‌دهد

به گزارش مرکز خبر حوزه، عضو جامعه مدرسین حوزه بیان داشت: معتقدیم امام فراتر از ایران بلکه به بشریت خدمت کرد و مخاطب امام همه مظلومین جهان بودند، اینها را نباید از ارزش انداخت، ولی متاسفانه عمل و فکر و بیان برخی مسئولین منتهی به این می شود که امام راحل از ارزش بیفتد، وقتی مسئولی می‌گوید مردم ما باید اسرائیل را دوست داشته باشند، این یک اشتباه لسانی نیست که یک لحظه به ذهن خطور کرده باشد و از زبان خارج شده باشد، این حرف ریشه دار است و پشت پرده آن مطالب فراوانی وجود دارد، که نشان دهنده مخالفت با فرهنگ قرآن است، هرچند ناقل آن قاری قرآن باشد، چون افراد بسیاری قرآن می‌خوانند، ولی قرآن آنها را قبول ندارد.

وی گفت: در این زمینه باید بصیرت‌‌افزایی صورت گیرد، پیشنهاد می‌دهم روزنامه‌ها و رسانه‌ها مناظراتی برگزار کنند تا معلوم شود در این چند سال چه تحریف‌هایی در فرهنگ دینی کشور بوجود آمده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین