آفتابنیوز : آفتاب: هنوز چند ساعت از وعده دیمیتری مدودیف، در فیسبوک مبنی بر رسیدگی به شکایات انتخاباتی روسیه نگذشته، عدهای از کاربران روس فیسبوک زیر نوشته رئیسجمهوری شروع به استهزای او کردند.
آقای مدودیف یک روز پس از بزرگترین تظاهرات از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، در صفحه فیسبوک خود نوشت که او ضمن احترام به اصل آزادی بیان در قانون اساسی کشورش، موافق استفاده از هر امکانی برای بیان نظرات مردم هست. اما "در چارچوب قانون".
او اضافه کرده بود که با هیچکدام از شعارها و بیانیههای معترضین موافق نیست، اما وعده داده بود که به همه شکایات رسیدگی شود.
کاربران روس فیسبوک که این نوشته رئیسجمهوری را دیده بودند و زیر نوشته او به اظهارنظر پرداختند، عدهای به استهزای او پرداختند و عدهای هم به حمایتش پرداختند. اما آنطور که اسوشیتدپرس گزارش میدهد، هزار نظر اول، نظرهایی نبودند که رئیسجمهوری خوشش بیاید.
مدودیف، از رهبران جهان است که در شبکههای اجتماعی حضور پررنگی دارد و بابت آن به خود میبالد.
او که پیش از این پذیرفته بود در برخی از حوزههای انتخاباتی تقلب صورت گرفته، در صفحه فیسبوک خود میخواست به مخاطبانش بگوید که او دستورهایی برای بررسی شکایتهای رسمی انجام شده، داده است.
روز شنبه تظاهراتی با حضور پنجاه هزار نفر در نزدیکی کاخ کرملین در مسکو انجام شد و همان روز رئیسجمهوری تایید کرد که تخلفاتی در جریان انتخابات صورت گرفته است.
آقای مدودیف در مطلبی که در فیسبوک نوشته بود، گفته بود که با شعارها و بیانیههای معترضان در روز تظاهرات موافق نیست.
در جواب او، عدهای آمدهاند و به او پاسخ دادهاند که شعارهای آنها تنها درخواست داشتن "انتخاباتی سالم" بوده است. بعد همین را کردهاند لبه تیز انتقادات خود و از رئیسجمهوری پرسیدهاند: "یعنی شما با انتخابات سالم مخالفید؟"
کسانی هم بودهاند که او را "دروغگویی رقتانگیز" نام دادهاند. عدهای هم از این جلوتر رفته و به رئیسجمهوری نسبتهای بدتری دادهاند.
مخالفان حزب حاکم روسیه، در شبکههای اجتماعی مانند توئیتر و فیسبوک، بسیار فعال هستند.
در مقابل، رئیسجمهوری هم سعی میکند از امکانات دنیای مجازی استفاده کند و با آنها حرف بزند. اما اخیراً آقای مدودیف دچار مشکلی در توئیتر هم شده بود.
به اسم او در توئیتر نوشتهای "قبیح" منتشر شده بود که البته از آنجا پاک شد. اما مخالفان، تصویری از آن نوشته را در اینترنت دست به دست میکنند.
بعد از آن اتفاق یکی از کارمندان کاخ کرملین متهم شد که آن پیام را او در توئیتر نوشته است.
برخلاف رئیسجمهوری کنونی روسیه، ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری پیشین و نخستوزیر کنونی، سعی میکند که کمتر در اینترنت حضور داشته باشد.