آفتاب: نائب رئیس مجلس شورای اسلامی میگوید شهادت میدهم که اگر وزیری به مشایی تعدی کند به طور حتم آقای احمدینژاد او را عزل میکند.
محمد رضا باهنر نماینده تهران و عضو جبهه متحد اصولگرایان در آستانه انتخابات مجلس نهم ترجیح داده به طور شفاف نظرات سیاسی خود را بیان کند و تاکید کند که« رهبر جریان انحرافی مشایی است» و بگوید که به اختلافاتش با احمدینژاد افتخار میکند.
باهنر که در مجلس هفتم بسیاری او را به لابی با دولت برای گنجاندن افرادی به عنوان وزیر متهم میکردند در مجلس هشتم به یکی از منتقدان دولت بدل شد اما تا امروز به این صراحت در خصوص مسائل سیاسی کشور سخن نگفته بود.
باهنر این بار در اصفهان در دیدار با تشکلهای مختلف دانشجویی به پرسشهای آنان پاسخ داد، جوابهایی که از متن سخنرانیاش جذابتر بود.
یکی از نمونههای پاسخ های صریح وقتی مطرح شد که باهنر در این مراسم برای نخستین بار به صراحت از رهبری جریان انحرافی توسط مشایی سخن گفت و تصریح کرد: ما معتقدیم باید تلاش کنیم که دولت کارش به سلامتی تا پایان دوره تمام شود ولی شهادت میدهم که اگر وزیری به مشایی تعدی کند به طور حتم آقای رئیسجمهور او را عزل و در این امر لحظهای نیز تردید نمیکند و من صریح و روشن میگویم مشایی رهبر جریان انحرافی در کشور است.»
در ادامه نیز نماینده دانشجویان خطاب به باهنر گفت: مشخص است که شما با آقای احمدی نژاد مشکل دارید که باهنر نیز در جواب بیان داشت: من به اختلافات خود با احمدینژاد افتخار میکنم.
در حالی که چندی قبل مرتضی نبوی عضو جامعه اسلامی مهندسین در گفتوگویی اعلام کرده بود که باهنر در انتخابات ریاستجمهوری اعتقادی به احمدینژاد نداشت، و به محسن رضایی رای داد. این موضوع یکی از پرسشهایی بود که یکی از نمایندگان تشکل دانشجویی دربارهاش از او سوال کرد که شما در فضای انتخابات سال ۸۸ اعلام کردید، به احمدینژاد رای دهید اما چندی پیش اعلام کردید که رای من به احمدینژاد نبوده است.
باهنر در این زمینه تصریح کرد: من برای مسئله تبلیغات و کارکرد تشکیلاتی و حزبی با تکلیف شرعی شخصی قائل به تفکیک هستم، زمانی که گفتم به احمدینژاد رای ندادم حدس میزدم که احمدینژاد زمانی روبهروی آقا میایستد که بالاخره نیز احمدینژاد ۱۱ روز به خاطر حکم آقا قهر کرد و رفت.
وی ادامه داد: من این را در فضای سیاسی کشور پاک شده نمیدانم، در حال حاضر با هم کار میکنیم و مشکل و دعوایی نداریم اما این کار کوچکی در فضای نظام جمهوری اسلامی نبود.
وی ادامه داد: زمانی که احمدینژاد این اشتباه شاخص را کرد آقای داوود احمدینژاد مشایی را نقد کرد و اگر قرار شد روزی ثابت شود احمدینژاد اینگونه فکر میکند او را هم نقد میکنند و همان ۲۰ میلیونی که او را بالا برد رئیسجمهور را پایین میآورند و این برداشت شخصی من است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه من نمیگویم به آن نقطه رسیدهایم، گفت: اما میگویم خدا نکند روزی برسد که ما از اصل عدم سیاست کفایت رئیسجمهور در کشور استفاده کنیم که به نفع هیچکس نیست.
وی اضافه کرد: الان وضعیت جریان انحراف در کشور ما اینگونه است شما ممکن است بگویید من اشتباه میکنم اما برداشت من این است که همین امروز هم اعتقاد احمدینژاد به مشایی با اعتقاد سال ۸۹ و ۹۰ عوض نشده و هنوز میگوید من با تمام توان از مشایی حمایت میکنم، از طرفی تردید ندارم آقا حضور مشایی را در نظام اجرایی جمهوری اسلامی مصلحت نمیدانند و این مکتوب آقاست.
نایب رئیس مجلس در ادامه تصریح کرد: با این وجود اگر قرار باشد میان احمدینژاد و موسوی یکی را انتخاب کنم، ۱۰ سال دیگر هم باشد میگویم احمدینژاد.
وی اضافه کرد: برخی افراد میگویند اگر فشار بیاورید آقا نیز تسلیم میشود، اما این سخنان را قبول نداریم و نمیگوییم آقا تسلیم شود بلکه میگوییم اگر بخواهیم متدین باشیم ممکن است نظر مشورتی به آقا بدهیم ولی در نهایت باید از ایشان تمکین کنیم.
باهنر تصریح کرد: در هر صورت عرض من این است که در زمان حضرت امام نیز این موارد بود و آخرین نفری که اجازه داد عدم کفایت سیاسی بنیصدر در مجلس مطرح شود امام خمینی (ره) بود.
وی افزود: حق هم همین است و من این را به عنوان انتقاد به امام نمیگویم، اما آخرین نفری که قانع شد و اجازه داد امام بود که با بیانیهاش سبب شد 11 میلیون رای بنیصدر که بیش از 25 میلیون امروز قیمتش بود، یک شبه از بین برود.
نایب رئیس مجلس در بخشی از سخنان خود گفت: مشکلی که به جز جریان فتنه در انتخابات هست این است که در هر دوره تأثیر پول در انتخابات بیشتر میشود به طور مثال نمایندهای میلیاردی برای انتخابات خرج میکند.
وی ادامه داد: شورای نگهبان و قوه قضائیه رایزنی کردهاند زمانی که فردی بیش از حد عرف پول خرج کرد سریع خبرش را منتشر کنند تا به انتخابات نرسد و جلوی آن گرفته شود.
باهنر در پاسخ به سئوال دانشجویی که میگفت بحث نامه به آقا را صحیح جواب دهید، گفت: درباره نامه باید بگویم ما از این ارتباطات و بحثها با آقا یکی دو تا نداریم، من هر روز درباره هر چه به ذهنم برسد برای آقا نامه مینویسم و پروندهام پیش آقا مفصل است.
اهم دیگر اظهارات محمدرضا باهنر در ادامه میآید:
*بالاخره من سی سال در فضای سیاسی بودهام، شاید هم لیاقت نداشتهام اما رهبر معظم انقلاب دو دوره است به بنده حکم عضو تشخیص مصلحت نظام دادند و این در حالی است که از کل مجلس شورای اسلامی سه نفر عضو خبرگان هستند که دو نفرشان به دلیل ریاست در مجلس است.
* شرمنده محبتی که رهبر انقلاب به من دارند هستم و نامه به آقا زیاد مینویسم که یک نامه را آقایان فهمیده و افشا کردند، اما ۹۹ نامه دیگر را که خودم نوشتهام تنها خود میدانم.
*من از کسی نمیترسم خیلیها میخواستند این موضوع را به من بچسبانند که باهنر به موسوی تبریک گفته و رای داده که همه دروغ است، من یک روز هم به انتخابشدن موسوی راضی نبودم و از زمان حزب جمهوری با او بحث داشتم.
* فتنه بزرگتر آینده توسط جریان انحرافی نیست بلکه توسط برخی اصولگرایانی است که کجفهمی دارند.
* اصولگرایی یک شخص نیست بلکه یک مشی است، بنابراین هیچگاه منحرف نمیشود، اما اصولگرایان همیشه در معرض انحراف هستند و آنچه میتواند پادزهری برای این امر باشد مراقبه دائمی انسانها و تعمق بخشیدن بصیرت است.
* بصیرت واقعی این است که انسان بداند شمر نیز جزو جانبازان صفین است و تا مرز شهادت در رکاب حضرت علی (ع) پیش رفت، بنابراین هیچ شخص یا گروهی نمیتواند خود را از انحراف مصون بداند و همه باید به خداوند پناه ببریم.
*هر کس در هر زمانی که زندگی میکند وظیفهای دارد که باید به آن عمل کرده و بصیرت خود و اطرافیانش را تعمق بخشد.
* همه ادعای بصیرت داریم اما شاخص ما ولیفقیه است و افراد را از میزان نزدیکی آنها به ولایتفقیه و تبعیت از آن میتوان سنجید.
* دیدگاه افراد مختلف فرق دارد. در این راه شخصی ممکن است آیتالله مصباح یزدی را نزدیکترین فرد به رهبر بداند و شخصی دیگر جامعه روحانیت، حوزه علمیه و مرجعیت را شاخص قرار دهد اما تبلور بالای همه این شاخصها ولیفقیه است.
* اگر کسی به بهانه حمایت از ولیفقیه بگوید من به حوزههای علمیه، روحانیت و مرجعیت کاری ندارم، این فرد ولیفقیه را هم قبول ندارد اما جرات نمیکند، این موضوع را بیان کند که این موضوع را به چشم در شرایط کنونی جامعه دیدهایم.
* در همین سه تا چهار سال گذشته افرادی را دیدیم که ادعای دفاع تبعیت مطلق از ولایتفقیه را داشتند اما در نهایت کم آوردند.
* در حال حاضر نزدیک انتخابات هستیم و بالاخره افرادی انتخاب میشوند، اما فرض کنید به این نتیجه برسیم که موقعی که ۳۱۳ یار امام زمان (عج) نداریم که آقا ظهور کند، چگونه ۲۹۰ آدم خوب میتوان برای ورود به مجلس جمهوری اسلامی ایران انتخاب کرد زیرا اگر این افراد وجود داشته باشند یعنی دو تا 3 میلیون افراد قابل اعتماد و یار امام زمان (عج) داشتهایم.
* اگر در این افکار بمانیم باید همه چیز را تعطیل کنیم و فقط منتظر ظهور باشیم، اما در حال حاضر مسئله مهم این است که مجلس نهم و رئیس جمهور دهم در راه است و باید این مباحث را مدیریت و البته به خدا پناه برد و نیز به کسانی مراجعه کرد که راه را میشناسند.
*لاریجانی و قالیباف حوزه تأثیر رای دارند، به طور مثال قالیباف مجموعه بزرگی تحت عنوان حزب پیشرفت عدالت دارد که در جلسات استانها نیروهای تشکیلاتی او حضور مییابند.
* نمایندههای مجلس حزب منسجم ندارند اما فراکسیون اصولگرایان در مجلس ۲۲۰ عضو دارد که از این افراد احتمال اینکه ۱۰۰ نفر از آنها بار دیگر رای آورند وجود دارد و چه حزبی قویتر از این که مدعی حضور ۱۰۰ عضو در مجلس باشد.
* بنابراین بیشتر نمایندههای هر دوره مجلس از دورههای قبلی هستند و ظرفیت بزرگی در کشور تشکیل میدهند که از جامعه مهندسین، موتلفه، پایداری نیز بزرگتر است و باید از آنها حمایت شود. این مجموعه بیشترین شانس را برای انتخابات دوره آینده مجلس دارد بنابراین نمیتوان آنها را حذف کرد.