کد خبر: ۱۴۳۲۳۹
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۳

تقلید بشار اسد از احمدی‌نژاد

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: آقای بشار اسد هم اکنون تفکر احمدی‌نژاد عزیز ما را تمرین می‌کند سرزده به میان مردم می‌رود و بسیار زیبا به مدیریت می‌پردازد. 

همایش روسا و دبیران هیات‌های بازرسی سراسر کشور صبح امروز سه‌شنبه در وزارت کشور برگزار شد.

در این همایش مصطفی محمدنجار، وزیر کشور، سیدصولت مرتضوی، رییس ستاد انتخابات کشور و حاجی‌زاده رییس هیات بازرسی ستاد انتخابات کشور سخنرانی کردند.

وزیر کشور:
از هرگونه حرکتی له یا علیه کاندیدا‌ها پرهیز شود

مصطفی محمدنجار در این همایش اظهار کرد: از ۲۵ فرآیندی که برای انتخابات تعریف شده هشت فرآیند به خوبی و با تلاش شبانه‌روزی دست‌اندرکاران ستاد انتخابات کشور طی شده است.

وی افزود: هم اکنون ما در اوج هماهنگی هستیم و این هماهنگی‌ را بین شورای نگهبان و دستگاه‌های مختلفی که می‌خواهند با ما همکاری کنند از جمله وزارت اطلاعات، دادستانی، ثبت احوال و غیره به خوبی داریم.

وی با بیان این‌که «انتخابات یک مانور ملی است و حدود ۸۵۰ هزار نفر از مجریان در این مانور شرکت می‌کنند که البته همگی از خود مردم هستند» افزود: ما بستر‌ها و تمهیدات لازم را از قبل فراهم کرده‌ایم، چنانچه بحث سامانه جامع انتخابات را مورد توجه قرار دادیم که این سامانه بسیاری از مشکلات ما را حل کرده و با توجه به سند امنیتی که برای آن تعریف شده سرعت کار را بالا برده است.

نجار گفت: اگر در دوره قبل مثلا کسی به علت نقص مدارک حذف می‌شد و این موضوع به پای وزارت کشور و شورای نگهبان گذاشته می‌شد هم اکنون این طور نیست و دقت و سرعت کار بالا رفته است.

نجار در ادامه اظهار کرد: برای دشمن همواره نظام مردم‌سالاری دینی ما یک دغدغه بوده و از آن ضربه خورده است، بنابراین خواست که همواره جلوی پای ما سنگ بیندازد، چراکه از انتخابات ما ناراحت است. بنابراین سعی می‌کند که مشارکت در انتخابات‌ها را کاهش دهد. این در حالی است که در این دوره با مقایسه مدارک فوق لیسانس به بالای این دوره با دوره قبل شاهد افزایش ۱۶ درصدی مشارکت مردم بوده‌ایم.

وی همچنین با تاکید بر این‌که «در این دوره از انتخابات تمامی سلایق حضور داشتند» اظهار کرد: ‌در این دوره ۳۴ درصد از اصولگرایان، ۱۴ درصد از اصلاح‌طلبان، ۲۳ درصد افراد مستقل و ۲۹ درصد دیگر افراد در عرصه ثبت‌نام‌ها حضور داشته‌اند که همه این‌ها نشان می‌دهد رقابت، رقابت سالمی است و هر کس که می‌تواند به عرصه بیاید و به تعالی و توسعه کشور کمک کند بسیار مطلوب است.

وی در ادامه گفت: همه ما باید هوشمند باشیم که یک زمان حرف بی‌ربط و یا حرکت نادرست ما فضا را ملتهب می‌کند. لازم است تا از هر اقدامی که باعث ایجاد تشنج می‌شود جلوگیری و سعی کنیم کمال همراهی و همکاری انجام شود، در عین حال لازم است تا حرکتی در جای خود نقش خود را ایفا کند ولی هماهنگی بین ارگان‌ها و ارکان باید وجود داشته باشد.

نجار خاطرنشان کرد: دشمن به زعم خود می‌خواهد با تبلیغاتی که انجام می‌دهد مردم را مایوس کند چراکه در حال حاضر از بحث بیداری اسلامی هم ضربه خورده و این روز‌ها هم صحبت از تحریم می‌کند، این در حالی است که هرچه بیشتر چنین بحث‌هایی را مطرح کند استحکام ملت ایران بیشتر خواهد شد.

نجار با اشاره به ترور شهید مصطفی احمدی‌روشن اظهار کرد: دشمن به جایی رسیده که دانشمند ما را در خیابان ترور می‌کند، البته این موضوع اوج استیصال او را نشان می‌هد اگرچه فقدان چنین دانشمندانی برای ما ناراحت کننده است، ولی از جهت دیگر نشان می‌دهد که دشمن در اوج زبونی حرکت می‌کند و خود فهمیده است که هرگاه شهیدی از ما می‌گیرد هزاران مثل او شروع به کار و فعالیت می‌کند با این وجود باید هوشیار باشیم تا دشمن از فرصت‌ها سوءاستفاده نکند.

وی در ادامه خطاب به حاضرین در این نشست گفت: اول از همه ما باید به دنبال منویات مقام معظم رهبری در جهت حضور گسترده مردم با شور و نشاط باشیم. در کشوری که رهبری عزیز با این روشن‌بینی و مردمی که شجاعانه در صحنه هستند همچنین دولتی که عالمانه و خدمتگزار است دشمن تیرش به سنگ خواهد خورد.

نجار همچنین با تاکید بر این‌که «عوامل اجرایی، بازرسی و نظارتی باید مطابق مر قانون عمل کنند» افزود: بازرسی باید موجب تسهیل در فرآیندهای انتخابات شود.

نجار در ادامه تاکید کرد: لازم است از هرگونه حرکتی که له یا علیه کاندیدایی اقدام شود پرهیز کنیم، همچنین نامزد‌ها نیز باید براساس منافع ملی در انتخابات حضور پیدا کنند ضمن این‌که لازم است از عوامل التهاب‌آفرین که خوراکی برای دشمن شود جلوگیری کرد. ضمن این‌که داشتن تقوای سیاسی در نظر گرفتن تفاوت رقابت با خصومت، پرهیز از دامن زدن به مسائل قومی و مذهبی، پرهیز دادن کاندیدا‌ها از وعده و وعیدهای غیرقانونی و اجتناب از تبلیغات زودهنگام نیز در مسیر انتخابات باید مورد توجه قرار بگیرد.

نجار همچنین گفت: در هیات‌های بازرسی افرادی باید حضور پیدا کنند که در کار مجریان دخالت نکنند به اسم هیات‌های بازرسی باعث ایجاد تنش و درگیری نشوند.

رییس ستاد انتخابات کشور:
احدی قدرت دخالت و تصرف در فرآیندهای انتخابات را ندارد

هم چنین سیدصولت مرتضوی نیز در این همایش با مورد توجه قرار دادن بحث رسیدگی به صلاحیت‌ها در هیات‌های اجرایی اظهار کرد: هیچ‌کس حتی استاندار و فرماندار نمی‌توانسته‌اند بر تصمیمات اجرایی اثر بگذارند و لازم است که این موارد در رسانه‌ها توضیح داده شود و به مردم گفته شود.

وی با تاکید بر این‌که «طبق قانون هیچ‌کس و تحت هیچ‌شرایطی نمی‌تواند در انتخابات دخالتی داشته باشد» افزود: خدا را ناظر و شاهدیم که ما به عنوان ستاد انتخابات کشور همچنین شخص وزیر کشور به عنوان وزیر کشور که مسوول انتخابات هستیم، از رد صلاحیت احدی خوشحال نمی‌شویم، اما از کنار قانون هم نمی‌شود گذشت. امانت داوطلب و امانت مردم را باید در نظر گرفت.

مرتضوی در ادامه با اشاره به مواد ۲۸ و ۳۰ قانون انتخابات اظهار کرد: التزام عملی به اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران اگرچه در این بند مورد توجه قرار گرفته، اما بعضا کسانی از سر عناد و یا به نادانی زدن خودشان معتقدند اگر کسی به آن‌ها گفت شما التزام عملی ندارید، یعنی این‌که تو مسلمان نیستی، این در حالی است که التزام عملی به اسلام و به جمهوری اسلامی با مسلمان بودن متفاوت است.

وی گفت: مجلس بنا به تعبیر امام (ره) در راس امور و عصاره فضائل این ملت است. هیات‌های اجرایی معتمد مردم هستند و تکلیفشان این است که به دقت به موارد رسیدگی کنند.

وی خاطرنشان کرد: هیات‌های اجرایی صلاحیت‌ها را محرمانه اعلام کردند و این موضوع تا آخر محرمانه است و احدی حق ندارد بگوید چه کسی رد صلاحیت شده. هیچ فرماندار و ناظری هم حق اعلام رد صلاحیت‌ها را ندارد. حال این‌که داوطلب علیه خودش تبلیغ می‌کند ما مسوولیتی نداریم.

رییس ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: ما مدعی نیستیم که کار هیات‌های اجرایی به طور صد در صد بدون عیب بوده است. شاید به دلیل گزارشاتی که به هیات‌های اجرایی می‌رسیده و یا تحقیقاتی که داشته‌اند جایی تخلفی صورت گرفته باشد، اما بعد از این مراحل، مراحل دیگری هم وجود دارد و بحث تجدیدنظر به میان می‌آید.

وی در ادامه اظهار کرد: برخی عوامل محدود کننده فراروی انتخابات آینده ما قرار گرفت، چنانچه دیدیم برخی از نمایندگان مجلس حرکتی انجام دادند و تبصره دو از ماده ۲۸ یعنی بحث در نظر گرفتن مدرک فوق‌لیسانس برای داوطلبان را مدنظر قرار دادند که این موضوع جامعه هدف را به یک ششم تقلیل داد و اگر در مجلس قبل جامعه آماری دو میلیون نفر بود جامعه آماری عمومی فعلی ما حدود ۳۳۰ هزار نفر بودند.

وی افزود: همه پیش‌بینی‌ها این بود که مشارکت در ثبت‌نام به شدت کاهش پیدا می‌کند، اما خوشبختانه با ورود دشمنان ما ملت ایران هوشیاری خود را نشان داد و دیدیم که در بحث مدارک نزدیک به ۱۶ درصد افزایش مشارکت داشتیم و به هر ترتیب اگر برای جامعه همگن این دوره محدودیت ایجاد نمی‌کردند پیش‌بینی ما رشد ۳۷ درصدی و ثبت‌نام حدود ۱۰ هزار نفر بود.

رییس ستاد انتخابات کشور در ادامه اظهار کرد: اکنون نظام سلطه دنبال این است که فشارهای اقتصادی را علیه جمهوری اسلامی به شدت افزایش دهد، ولی شما می‌دانید که آزموده را آزمودن خطاست. آن‌ها در توطئه‌هایشان به یک مبحث چشم بستند و آن این است که مشارکت مردم در انتخابات آینده کاهش پیدا کند تا بعد از آن بگویند نظام جمهوری اسلامی ایران پشتوانه لازم را ندارد. برخی آدم‌های وابسته هم بگویند چون ما نبودیم مردم هم نبودند.

مرتضوی خطاب به حاضرین در این نشست با تاکید بر این‌که «باید فضای مملکت را شاد و بشاش نشان دهیم» گفت: همچنین انتخابات نباید کار را در حاشیه قرار دهد شما باید به کار و کار و کار و خدمت بی‌منت ادامه دهید و مردم را با عمل به این نتیجه برسانیم که انتخاب حق آن‌هاست.

وی گفت: باید برای مردم اثبات کنیم که احدی قدرت دخالت و تصرف در فرآیندهای انتخابات را ندارد و ساز و کار انتخابات در جمهوری اسلامی ایران چنین اجازه‌ای را به کسی نمی‌دهد.

مرتضوی همچنین در این نشست با مورد توجه قرار دادن اهمیت مشارکت گسترده مردم در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: امروز فضایی در نظام بین‌المللی حاکم است که طی آن از یک شکاف عمیق بین سردمداران دولت‌ها و حکومت‌ها با قاطبه‌ ملت‌ها خبر می‌دهد. یعنی شعاری که در قیام ۹۹ درصد علیه یک درصد مطرح است یک پدیده دیگر ساخته نیست بلکه واقعیتی است که امروز در دنیا به وقوع پیوسته است.

وی با بیان این‌که «امروز شکاف عجیبی بین ملت‌ها و دولت‌ها، اتحاد‌ها و اتفاق‌هایی که در عرصه بین‌المللی در حال وقوع است ایجاد شده» افزود: با دخالت‌های مشمئز کننده‌ای که آمریکا و اروپا در انتخابات روسیه داشته‌اند همچنین بحث حضور آقای پوتین در مدیریت روسیه، بحث چین و اثرگذاری آن در اقتصاد جهان رقابت اروپا با آمریکا با روسیه و چین و وجود اختلافات بین آمریکا و اروپا همگی نویدبخش یک تحول جدید در جهان است.

مرتضوی گفت: همه این‌ها گواه بر این است که بشریت تشنه عدالت است و از فشارهای اقتصادی به سطوح آمده و ما فکر می‌کنیم این تحولات لایه به لایه به سمت و سوی نظام احسن پیش خواهد رفت.

وی در ادامه با بیان این‌که «بحث نفوذ فرهنگ اسلامی در جوامع غیراسلامی از منظری قابل ارزیابی است» گفت: آمار و ارقام موید این مطلب است که غرب در منجلاب و فساد اخلاقی فرو رفته و امروز به اشباع رسیده و به دنبال این است که به سمت اخلاقیات بگراید که این گم شده‌اش را در منظر تفکرات اسلامی دنبال می‌کند.

وی با اشاره به تحولات رخ داده در کشورهای منطقه و بحث بیداری اسلامی اظهار کرد: این موج بیداری اسلامی بدون توقف در حال پیش‌روی است، این حرکت همچنان تداوم دارد و به سمت و سوی عربستان نیز می‌رود و اگر به فضل الهی دخالت‌های سخیف بیگانگان قدری کاهش پیدا کند ما شاهد یک تحول اساسی در خاورمیانه خواهیم بود.

وی افزود: عده‌ای سعی کردند جهت بیداری اسلامی را تغییر دهند و در سوریه برای تروریست‌ها ثروت و سلاح بردند و به شیوخ بی‌تدبیر خلیج فارس مخصوصا حاکم قطر و عربستان هزینه‌های هنگفت میلیاردی در کشور سوریه کردند تا این‌که بگویند این حرکت سوریه به لبنان و پس از آن به ایران خواهد رسید که البته خوشبختانه در سوریه با مشت پولادین مردم و مدیریت خوبی مواجه شدند.

وی گفت: آقای بشار اسد هم اکنون تفکر احمدی‌نژاد عزیز ما را تمرین می‌کند سرزده به میان مردم می‌رود و بسیار زیبا به مدیریت می‌پردازد.

وی همچنین با اشاره به حوادث رخ داده در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ اظهار کرد: قبل از این انتخابات جریان وابسته‌ای وارد عرصه شد که از ابتدا به دنبال براندازی بود و می‌خواست که انتخابات یعنی نقطه قوت جمهوری اسلامی را به نقطه ضعف تبدیل کند. 

رییس ستاد انتخابات کشور همچنین در جمع خبرنگاران گفت: هیات‌های اجرایی صرف نظر از مواضع سیاسی و بر اساس قانون به صلاحیت کاندیداهای انتخابات رسیدگی کرده‌اند.

سیدصولت مرتضوی در پاسخ به این سوال که آیا درست است که در مورد صلاحیت علی مطهری، ‌کاتوزیان و علی عباسپور قرار است تجدیدنظرهایی اعمال شود، اظهار کرد: بررسی تجدیدنظر درباره صلاحیت‌ها حق همه داوطلبانی است که ردصلاحیت شده‌اند.

وی تاکید کرد: نتایجی که از هیات‌های اجرایی منتج شده در این مرحله امکان تجدیدنظر در مورد آن‌ها وجود ندارد و تجدیدنظر در هیات نظارت صورت خواهد گرفت.

رییس ستاد انتخابات کشور همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر این بحث که هیاتی از سوی علی لاریجانی رییس مجلس در خصوص بحث تایید صلاحیت‌ها به وزارت کشور معرفی شده است، گفت: وزارت کشور مسوول رسیدگی به بحث رد و تایید صلاحیت‌ها نیست. در این راستا خلط مبحثی صورت گرفته که طی آن برخی رسانه‌ها گفته‌اند که وزارت کشور به صلاحیت داوطلبان رسیدگی می‌کند و طبق قانون کسی که می‌تواند بر امر انتخابات نظارت داشته باشد، شورای محترم نگهبان است. من در مورد این نظر رییس مجلس چیزی نشنیده‌ایم، این مورد را باید از خود ایشان بپرسید.

مرتضوی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر تعداد افراد اصلاح‌طلب تایید و یا ردصلاحیت شده نیز اظهار کرد: هیات‌های اجرایی بر اساس قانون و صرف نظر از مواضع سیاسی اشخاص به تایید یا ردصلاحیتشان نگاه کرده‌اند.

رییس هیات بازرسی ستاد انتخابات کشور:
اگر داوطلبی خارج از چارچوب قانونی اقدامی داشته سریعا به او تذکر داده‌ایم

در ادامه، حاجی‌زاده نیز اظهار کرد: پس از تشکیل هیات مرکزی بازرسی، ۳۱ هیات بررسی استانی تشکیل و سازماندهی شده و با کمک و هماهنگی هیات‌های استانی جمعا ۲۰۷ هیات بازرسی حوزه اصلی انتخابیه تشکیل شده است.

وی افزود: پس از این مرحله با تفویض اختیار به رییس هیات استان، ۷۸۱ هیات بازرسی حوزه فرعی تشکیل و سازماندهی شده و در واقع ۱۰۲۰ هیات بازرسی در سه سطح از روز اول ثبت نام‌ها شروع به فعالیت‌ کرده و به طور مستمر نسبت به پایش جریان انتخابات اقدام کرده است.

حاجی‌زاده گفت: اخبار و اطلاعات مربوطه به صورت روزانه دریافت و پس از دسته‌بندی در قالب خلاصه خبر به خدمت وزیر کشور رسیده است.

رییس هیات بازرسی ستاد انتخابات کشور با بیان این‌که «در تمام هیات‌های بازرسی گروه‌های ارزیابی فعال هستند» افزود: در این ارزیابی‌ها فرآیندهای مختلف انتخابات در بازه‌های زمانی خود در حال پایش است.

وی همچنین تاکید کرد: تاکنون مورد خاصی مشاهده نشده و جو بی‌سابقه و آرامی در جریان است و ما با تمام توان در جهت بازرسی و کنترل جریان انتخابات سعی کرده‌ایم که حضور موثر داشته باشیم و ان‌شاءالله شاهد مشارکت گسترده مردم در انتخابات مجلس آینده خواهیم بود.

رییس هیات بازرسی ستاد انتخابات کشور همچنین در جمع خبرنگاران تاکید کرد: تاکنون گزارش خاصی از تخلفات به ما نرسیده است.

حاجی‌زاده اظهار کرد: جو بسیار آرامی بر فضای انتخابات حاکم است و ان‌شاءالله شاهد انتخابات پرشور خواهیم بود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا از نوع فعالیت نامزد‌ها و بحث‌های تبلیغات زودهنگام به شما گزارشی شده است یا نه؟ گفت: مورد خاصی نداشتیم، ولی بعضا اگر موردی وجود داشته بلافاصله موضوع را به فرد مذکور تذکر داده‌ایم.

به گزارش ایسنا،حاجی‌زاده با بیان این‌که «ممکن است داوطلبی خارج از چارچوب قانونی اقدامی داشته باشد که ما این موضوع را سریعا به او تذکر داده‌ایم» تاکید کرد: جو آرامی بر فضای انتخابات حاکم است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین