کد خبر: ۱۴۶۱۶۷
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۴

"وعده‌های کذب" آفت انتخابات است

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دکتر رضا محمدزاده رئیس دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق(ع) در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد لزوم رعایت اخلاق از سوی کاندیداها و طرفداران و حامیان آنها گفت: با توجه به ارزش ها و اصولی که به خاطر آنها انقلاب کردیم و تحولی را در کشور عزیز خود به وجود آوردیم هیچ وقت نباید در مسیر فعالیت های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی خودمان از این اصول و ارزش ها عقب نشینی کنیم؛ به دلیل اینکه هرگونه بی توجهی نسبت به این اصول و ارزش ها کم لطفی در حق انقلاب و همه زحماتی است که امام امت(ره) و بزرگان و شهدا کشیدند.

وی افزود: براساس مبانی و آموزه هایی که مبنای انقلاب اسلامی ما را تشکیل می دهد و همه آنها مأخوذ از دین مقدس اسلام است، اخلاق و ارزش های اخلاقی را آن طور که دین و پیامبر(ص) فرمودند در همه جهات باید رعایت کنیم؛ هم در بحث های فردی و هم در مباحث اجتماعی. یک اصل بسیار اساسی در آموزه های دینی ما وجود دارد که بزرگان و سردمداران انقلاب از گذشته تا به حال در مورد آن تأکید کرده اند.

عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق(ع) در ادامه اظهار داشت: اصل صبر و بردباری باید در جامعه حکمفرما باشد؛ صبر به دو گونه فردی و اجتماعی وجود دارد. اسلام نیز روی هر دو صبر تأکید دارد. یکی از مهم ترین اصول اخلاقی در انتخابات که حتما باید مورد توجه قرار گیرد رعایت بردباری و صبر فردی و اجتماعی است. فعالیت های اجتماعی و سیاسی که باید بیان کننده صبر و نهایت ارتباط و اتحاد و انسجام ما باشد نباید وسیله ای برای ایجاد تفرقه و فتنه قرار گیرد.

وی با تأکید بر اینکه انتخابات آتی فرصت و ظرفیتی است تا خودمان متوجه شویم تا چه حد به شعارهایی که می دهیم و اصولی که اعتقاد داریم در ناحیه عمل و رفتار وابسته هستیم و سعی می کنیم آنها را جامه عمل بپوشانیم؛ گفت: براساس آموزه های دینی و تجربیات بشری باید به تفاوت میان افراد قائل باشیم، بنابراین در انتخاب افراد برتر باید به دنبال فردی باشیم که اصلح باشد اما این تفاوت ها نباید مانع حسادت، کینه حویی و ناراحتی شود.

محمدزاده تصریح کرد: خداوند در مورد افرادی که با هم تفاوت و اختلاف داشتند دست به انتخاب زد که در این انتخاب فرد غیر منتخب نتوانست تفاوت ها را تحمل کند در داستان هابیل و قابیل، داستان حضرت یوسف(ع) و برادرانش، داستان شیطان و حضرت آدم(ع) و ... این موارد را می بینیم، اگر کسی با انتخابی که مردم کردند مخالفت کند باعث ایجاد مشکلاتی می شود.

این محقق و استاد دانشگاه در ادامه گفت: کاندیداها باید شایستگی های خود را مطرح کنند تا مردم با آزادی و قدرت انتخاب آنها را انتخاب کنند و نباید به گونه ای عمل کرد که آب به آسیاب دشمن بریزند.

به گزارش مهر،وی تصریح کرد: آفت های اخلاقی هم در انتخابات قبلی هرچند اندک وجود داشت، اگر به اینها بی توجهی شود همه گیر و فراگیر می شود و مشکلات زیادی به بار می آورد. از جمله این آفت ها وعده های خلاف واقع به مردم است و از بزرگ ترین گناهان وعده کذب و حیله زدن است. تهمت و افترا هم در جو انتخابات شاید به وجود آید اما در نظام ما که اصل اول آن اخلاق و رعایت ارزش های دینی است این موارد نباید وجود داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین