آفتابنیوز : آفتاب: رييس مجلس شوراي اسلامي رسيدگي به امور مردم را يك مساله حاشيهاي ندانست و تاكيد كرد: وجود برخي نوسانات و مشكلات، ناشي از فضاي نامناسب سياسي در كشور است و ميزان قابل توجهي از ادبيات سياسي اين روزها مربوط به مباحث اصلي و ضروري كشور و مسائل مرتبط با آباداني و پيشرفت نيست.
علي لاريجاني در ديدار هيات رييسه اتحاديههاي توليد و صادركنندگان فرش استان قم اظهار داشت: ببينيد رسانهها چند درصد بحث علمي و درست درباره مسائلي از قبيل توسعه و پيشرفت كشور دارند، اما متاسفانه مشاهده ميشود كه اغلب به دنبال قيل و قال سياسي هستند.
لاريجاني در ادامه افزود: توفيق يار ما بود و در چند سال اخير جلسات مختلفي را با فعالان عرصه فرش برگزار كرده و از نزديك در جريان مسائل و مشكلات اين بخش قرار گرفتيم.
وي با بيان اينكه صنعت فرش از صنايع مهم براي كشور به شمار ميرود افزود: اين بخش ضمن اينكه ميزان اشتغال مناسبي در كشور ايجاد كرده، در زمينه صادرات هنر و ذوق ايراني هم موثر بوده است.
رييس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه فرش وجه فرهنگي و اقتصادي براي كشور دارد، اظهار داشت: بايد تلاش شود كه اين صنعت رونق لازم را داشته باشد و ابعاد تجاري آن در داخل و خارج حفظ گردد.
وي با اشاره به اينكه براي صنعت فرش در مجلس چند كار مهم از جمله بيمه قاليبافان دنبال شده است، خاطر نشان كرد: بحث بيمه قاليبافان ميتواند آرامش رواني را براي فعالان اين عرصه به دنبال داشته باشد.
لاريجاني با اشاره به اينكه برخي مشكلات در كشور نميگذارد آنگونه كه بايد و شايد پيشرفت داشته باشيم، خاطر نشان كرد: بخشي از اين مشكلات مربوط به بعد بينالمللي است و بخشي نيز مربوط به عدم توجه علمي به مسائل اقتصادي است كه در كشور به يك معضل تبديل شده است.
رييس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينكه در زمينه ارتباط بخشهاي تخصصي با امور حاكميتي برخي ضعفها وجود دارد كه بايد حل شود، گفت: در مجلس تلاش داشتيم كه بخش توليد و سياستگذاري را به يكديگر نزديك كنيم و راه را باز كرديم تا متخصصين امور مختلف حضور يافته و در كميسيونها و صحن مجلس بتوانند نقطه نظرات خود را بيان كنند.
وي با اشاره به اينكه در قانون تسهيل فضاي كسب و كار تلاش شده است كه نگاه را در زمينه حمايت از توليد تسري داده و دائمي كنيم، اظهار داشت: در اين شرايط شاهد هستيم كه در روزنامهاي به ناحق نوشته ميشود كه اين دفاع از يك درصد مردم در مقابل 99 درصد است،اين مساله نشان ميدهد كه فهم درستي در اين زمينه وجود ندارد چرا كه اگر توليد در كشور جريان داشته باشد همه بهرهمند ميشوند.
لاريجاني با اشاره به اينكه برخي افراد، زد و خوردهاي سياسي را در همه وجوه دنبال ميكنند و اين مساله براي كشور يك آفت است، خاطرنشان كرد: كشور با رونق توليد توسعه مييابد و با رونق توليد و صادرات اشتغال ايجاد ميشود.
وي اضافه كرد: اگر گفتمان مسلط در كشور سياستزدگي، قبيلهگرايي و زد و بندهاي سياسي باشد صداي توليد كننده و اهل تخصص به جايي نميرسد و ما در مجلس هشتم تلاش كرديم كه اين فضا را باز كنيم.
رييس مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد: برخي فكر ميكنند متولي و قيم مردم بوده و مردم را اداره ميكنند در حالي كه نمايندگان مجلس، نمايندگان ملت بوده و هر نماينده مسئول همه ملت ايران است.
وي بيان كرد: نگاه اسلامي به مسائل ملت، نگاهي چند ارزشي است و بايد نسبت به فرهنگ، دين و اقتصاد مردم توجه شود تا در همه بخشها پيشرفت و توسعه محقق شود.
لاريجاني با اشاره به اينكه رسيدگي به امور مردم يك مساله حاشيهاي نيست، تاكيد كرد: ببينيد روزنامهها و رسانهها چند درصد بحث علمي و درست درباره توسعه و پيشرفت كشور دارند، متاسفانه اغلب به دنبال قيل و قال سياسي هستند.
وي اضافه كرد: بايد گفتمان مسلط گفتمان پيشرفت و آبادي كشور باشد و بايد كساني كه صاحب فن هستند در اين زمينه حضور يابند و البته برخي هم هستند كه هنري جز سر و صدا كردن ندارند و تلاش ميكنند فضا را غبارآلود كرده تا حقايق ديده نشود.
رييس مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: در شرايط فعلي بايد بنيه داخلي از نظر توان اقتصادي تقويت شده و رويكرد دولت و كل حاكميت به سمت توليد برود و اگر چنين شد شرايط به سمتي ميرود كه هيجانات به سمت رقابت توسعه سوق داده ميشود.
وي اظهار داشت: هر وقت كه كشور از يك آرامش عقلاني برخوردار بود براي پيشرفت كشور توانستيم گامهاي اساسي برداريم، اگر استراتژي نظام اين باشد كه شرايط توليد را در داخل سهل كرده و رونق اقتصادي را دنبال كنيم، اين اقدام ميتواند براي دشمن بازدارنده بوده و از سوي ديگر توان اقتصادي كشور را افزايش دهد.
به گزارش ایسنا،لاريجاني در پايان افزود: اميدوارم با حضور فعال همه اقشار ملت، انتخاباتي پررونق و باشكوه داشته باشيم و مجلس آينده با ظرفيت تخصصي بالا تشكيل شود و انشاءالله همه تلاشها به سمت رونق و پيشرفت كشور و در مسير درست سوق داده شود.