آفتابنیوز : 
نماینده تهران در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی آفتاب در مورد نقش رسانه ها در روشن شدن افکار عمومی از پیامدهای قطعنامه شورای حکام تصریح کرد: اگر رسانه ها منافع ملی را خوب تبیین می کردند و خواست مردم یعنی اینکه نیاز به فناوری هسته ای را به یک اراده ملی تبدیل کرده و به حاکمیت منتقل می کردند پرونده هسته ای ما به اینجا نمی رسید.
ابوطالب افزود: رسانه ها تاکنون خوب به وظیفه خود عمل نکردند ولی بعد از این باید مطالبات مردم که به هیچ قیمتی دست از حقوق خود بر نمی دارند و حاضر هستند هر هزینه های را بابت آن بپردازند به حاکمیت منتقل کنند.
وی اظهار داشت: اگر نظر سنجی صورت گیرد مطمئن باشید مردم محکم برای دستیابی به فناوری هسته ای ایستاده اند.
عضو فراکسیون آبادگران گفت: رسانه ها در این سالانه از جنبه حقوقی، علمی، فنی و سیاسی مساله فناوری هسته ای را باز گو نکردند و حتی الان خیلی از مردم با NPT، پروتکل الحاقی و جایگاه سازمان انرژی اتمی آشنا نیستند.
ابوطالب با بیان اینکه نباید از ارجاع پرونده ایران به شورای حکام یک مترسک بسازیم افزود: به اعتقاد من ارجاع پرونده ایران به شورای حکام هیچ هزینه ای نخواهد داشت و نباید این قضیه را بزرگ کنیم.
وی اظهار داشت: به نظر من حتی اگر شورای امنیت علیه ایران قطعنامه صادر کرد هیچ کس حق ندارد آنرا بپذیرد. خیلی از کشورهای دنیا هم قطعنامه شورای امنیت که علیه منافعشان باشند نمی پذیرند.مانند امریکا، اسراییل و یا کشورهای بزرگ اروپا یا حتی برخی کشورهای ضعیف آسیا.
نماینده تهران در ادامه افزود: البته امکان دارد عمل نکردن به قطعنامه شورای امنیت برای ما هزینه داشته باشد ولی بهر حال ما باید هزینه آنرا پرداخت کنیم و گرنه برای نسل آینده در پذیرش این ذلت پاسخی نخواهیم داشت.