کد خبر: ۱۵۴۲۵۹
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۸
ضد و نقیض های رئیس دولت دهم در یک همایش

آقای رئیس جمهور، نکند دوستی شما با قوا دوستی خاله خرسه است؟!

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: دولت نهم و در ادامه آن دولت دهم به بی قانونی شهرت دارد. از ماجرای اجرایی کردن فاز اول هدفمندی یارانه ها گرفته تا ابلاغ قانون بودجه و ماجرای اجرایی کردن فاز دوم هدفمندی یارانه ها و حذف یارانه نقدی همه و همه لیست بلندبالایی از تخلفات قانونی دولتی ها ساخته است.

اما این تخلفات همه ماجرا نیست و وقتی دفاع از جریان انحرافی و رد نکردن عوامل جریان انحرافی توسط محمود احمدی نژاد، انتصاب متهمین در پرونده های مختلف در پست های کلیدی دولتی که نمونه اش انتصاب جنجالی سعید مرتضوی به ریاست سازمان تامین اجتماعی است و حمایت شخص رئیس جمهور از عده ای از متهمین بزرگترین اختلاص تاریخ ایران، بر پرونده دولت دهم اضافه می شود، نشان از این دارد که دولت برای نظر و رای هیچ یک از قوا احترامی قائل نیست و درنهایت کاری را می کند که می خواهد.

با این وجود، در حالی که تخلفات متعدد دولتی ها، همواره باعث ایجاد تنش بین دولت و مجلس می شود و گاهی کار را به جایی می رساند که مسئولین قضایی کشور هم وارد عمل می شوند و به انتقدات دولت در نحوه نظارت قوه قضاییه پاسخ می دهند، محمود احمدی نژاد می گوید قوه قضاییه و مجلس را دوست دارد!

رئیس جمهور که در چهارمین همایش ارتقاء سلامت اداری سخن می گفت، خطاب به شرکت کنندگان گفت: بنده در این جلسه نمی خواهم به عنوان رئیس قوه مجریه صحبت کنم. حتی نمی خواهم به عنوان مقام دوم پس از مقام معظم رهبری با شما صحبت کنم بلکه می خواهم به عنوان برادری دلسوز و همکار مطالبی را در میان بگذارم. تا به این ترتیب بر مهم بودن جایگاه و مقام خود تایید کند این در حالی است که نظام جمهوری اسلامی ایران، دارای سه قوای مستقل است که هر یک از قوا وظایف تعریف شده ای دارند و باید در هماهنگی کامل کار کنند و هیچ یک از سه قوه بر دیگری برتری ندارد چرا که وظایف مشخص است و معلوم نیست رئیس جمهور چگونه خود را دومین مقام کشور معرفی می کند.

محمود احمدی نژاد در ادامه اظهارات متناقض خود با اشاره به اینکه مجموعه های اداره کشور در اصل یک پدیده هستند، ادامه داد: اداره کشور به پاره های گوناگون تقسیم شده است اما نباید آنها را رقیب یا در نقطه مقابل خود بدانیم. اگر اینگونه بیندیشیم فساد ایجاد می شود.

احمدی نژاد با بیان اینکه بخش نظارت و اجرا مکمل همدیگر هستند و یک ماموریت را دنبال می کنند، گفت: نباید اینگونه تصور شود که یک گروه نظارت می کند و گروه دیگر بالاسر آن است، نظارت تضمین انجام درست کار و سلامت کار است نباید نظارت و اجرا را دو جزیره تفکیک شده بدانیم.

وی گفت: «همه مسئولند چه کسانی که در زمینه اجرا فعالیت می کنند و چه کسانی که نظارت را برعهده گرفته اند».


تا به این ترتیب بنا بر گفته رئیس جمهور عامل فساد آفرین مشخص شود، رقابت قوا! این در حالی است که محمود احمدی نژاد نگفت چگونه باید از تقابل قوا جلوگیری کرد و آیا دولت او عامل اصلی تنش بین 3 قوه نبوده است؟

چگونه رئیس جمهور از مقام دوم کشور بودن سخن می گوید و قوه مجریه را برتر می داند اما از یک پدیده بودن مجموعه های کشور دم می زند و نظارت و اجرا را ازهم جدا نمی داند؟

احمدی نژاد در ادامه با بیان اینکه نظارت مچ گیری نیست، افزود: هدف پیشبرد امور کشور و حفظ منافع ملی است. بنابراین نباید نظارت را به مچ گیری تلقی کرد. ضمن آنکه مجموعه کسانی که در امر نظارت و اجرا دخیل هستند با هم کار می کنند چرا که با هم کار کردن باعث می شود تا کشور را جلو ببریم.

اما مشخص نکرد چه کسی بود که باب مچ گیری در سیاست کشور را باز کرد وفرهنگ اتهام زنی و مچ گیری را به جای انتقاد سازنده و علمی ، وارد فرهنگ سیاسی کشور کرد؟

وی همچنین با تاکید بر اینکه مدیریت کشور امری یکپارچه است اظهار داشت: اگر این یکپارچگی دیده نشود نمی توانیم برنامه ها را به درستی پیش ببریم، همچنین کاری به پیش نمی رود، بر این اساس باید با هم هماهنگ باشیم اگر هماهنگی نباشد بهترین برنامه ها هم پیش نمی رود.

اما محمود احمدی نژاد نگفت چرا تصور دولت این است که تمام قوا باید با دولت هماهنگ باشند و دولتی ها کوچکترین انعطافی برای هماهنگی با دیگر قوا انجام نمی دهند وچرا دولت حتی می تواند در صورتی که بخواهد ، قانون مصوب مجلس را هم اجرایی نکند؟ مانند قانون پرداخت 2 میلیارد تومان بودجه متروی تهران که همچنان معوق مانده است.

رئیس دولت دهم در ادامه انتقادات خود به دستگاه های نظارتی افزود: تحت عنوان ناظر اگر بخواهند در اجرا دخالت کنند این کار باعث فساد می شود. ناظر نمی تواند برای اجرا تصمیم گیری کند. همچنین ناظر نمی تواند برداشت خود را از قانون بیاورد.

اما رئیس جمهور نگفت چگونه مجری می تواند برای قانون تصمیم بگیرد و به میل خود قانون را اجرایی نکند!احمدی نژاد همچنین مشخص نکرد بالاخره وظیفه قوه مجریه چیست؟ اجرای بی چون و چرای قانون یا تفسیر قانون و شانه خالی کردن از اجرای آن؟ البته وظیفه ناظر بر طبق قانون کاملا مشخص است و پر واضح است که اگر اجرا دچار مشکل باشد ناظر می تواند در روند آن دخالت کند و آن را اصلاح کند.

احمدی نژاد با تاکید بر اینکه نظارت نباید با کارهای سیاسی مخلوط شود افزود: نباید گرایش های سیاسی به هیچ وجه در نظارت دخالت یابد. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که رسانه ای کردن بعضی از مسائل قبل از قطعیت آن نیز فساد آور است.

اما وی توضیح نداد چگونه اجرای قانون با گرایش ها و اختلاف نظرهای سیاسی مخلوط می شود تا جایی که بودجه مترو به دلیل اختلاف نظرهای سیاسی پرداخت نمی شود و جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام که به فرمان رهبر معظم انقلاب باید تمامی اعضا در آن حاضر باشند بیش از 2 سال توسط رئیس جمهور بایکوت می شود!

وی در پایان با بیان اینکه بنده به هیچ وجه دنبال تخطئه هیچ دستگاهی نیستم افزود: من مجلس را دوست دارم، قوه قضائیه را دوست دارم اگر قوه قضائیه نباشد عدالت سخت پیگیری می شود تنظیم عدالت بر عهده قوه قضائیه است.

به گزارش شفاف،اما رئیس دولت هرگز مشخص نکرد این چه دوست داشتنی است که به تنش های مداوم و بی قانونی و دخالت در کار دستگاه قضا منجر می شود.شاید دوستی رئیس جمهور از نوع دوستی خاله خرسه معروف باشد چرا که به هر حال آن هم نوعی دوستی محسوب می شود!
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۱
0
0
اگر در کوچکترین واحد اجتمایی که خانواده است نظارت نباشد چه هرج ومرجی ایجاد میشود عدم نظارت پدر ومدیریت غلط مادر چه بر سر بودجه وتربیت فرزندان میگذارد عدم مدیریت صحیح در خانواده باعث میشود یک شب سیر بخوابیم وشب دیگر از گرسنگی خوابمان نبرد پس اگر نظارت وبازخواست پدر نباشد هرج ومرج خانواده را فلج میکند وکودکان وقتی بزرگتر شوند فکر فرار از خانه به سرشان میزند که این چه خانه ای است نه شکممان سیر است نه اسایش داریم نه پدر ومادر اجازه ی حرف زدن به ما میدهند یکی نیست از مادر بپرسد این پولها را چطور خرج میکنی ببین همسایه نصف بابا حقوق نمیگیرد ولی چقدر زندگی راحتی دارند خانه ی خوب اسباب خوب لوازم اموزشی مدرن .ولی ماچه نه خانه ی خوبی داریم نه سیریم وسلامت از سوئتغذیه باید شربت مولتی بخوریم من که بزرگ شدم از خانه می روم و اصلا بر نمیگردم خب در این خانه وقتی نظارت نباشد چه هرج ومرجی بوجود میاید ....
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین