آفتابنیوز : 
حميدرضا آصفی، سخنگوی وزارت خارجه ايران، امروز اعلام کرد که اگر آژانس بين المللی و کشورهای اروپايی عضو شورای حکام، اشتباه خود را جبران نکنند، جمهوری اسلامی هرگونه اقدام داوطلبانه خود را لغو می کند و اقدامات ديگری را در دستور کار قرار خواهد داد.
به نظر می رسد اشاره آصفی به توافق ایران در جريان مذاکرات با سه کشور اروپايی آلمان، بريتانيا و فرانسه حاوی تعليق غنی سازی اورانيوم و اجرای پروتکل الحاقی به پيمان منع گسترش جنگ افزارهای هسته ای (ان پی تی) است.
سخنگوی وزارت خارجه ايران گفته است که طرح ارايه شده توسط محمود احمدی نژاد، رييس جمهوری، در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نيويورک، شامل مشارکت موسسات دولتی و خصوصی کشورهای مختلف در طرح های هسته ای ايران و ادامه مذاکرات با کشورهای متعدد، به منظور دستيابی به تفاهم در مورد برنامه هسته ای ايران تدوين شده بود.
وی اين طرح را بهترين اقدام برای تضمين عينی در مورد صلح آميز بودن برنامه هسته ای ايران توصيف کرده و رد آن را به آنچه بهانه جويی خوانده نسبت داده و گفته است که پذيرش اين طرح فضای مناسب را برای مذاکرات فراهم می کرد.
سخنگوی وزارت خارجه اظهار داشته است که آژانس نمی تواند برای ايران مقررات ويژه ای تعيين کند و جمهوری اسلامی چنين اجازه ای نمی دهد.
وی هشدار داده است که "اگر آژانس و اروپا رفتار تندی داشته باشند مارا به سمتی خواهند برد که اقدامات تندتری انجام دهيم و مراقب باشند با بداخلاقی خود فضار را به جايی نبرند که نتوانند کنترل کنند و ما دراين خصوص به آژانس هسته ای هشدار جدی می دهيم."
آصفی در اشاره به خبر طرح گروهی از نمايندگان مجلس شامل توقف اجرای پروتکل الحاقی تا زمان به رسميت شناخته شدن آنچه که حق هسته ای ايران خوانده شده و اظهارات رييس مجلس در اين مورد که مجلس پروتکل الحاقی را تصويب نمی کند، گفت که هر تصميمی که مجلس بگيرد قابل احترام خواهد بود.
سخنگوی وزارت خارجه در مورد احتمال خروج ايران از ان پی تی گفت که تصميم در اين مورد به تصميمات آينده کشورهای ديگر و آژانس بين المللی انرژی بستگی دارد و افزود: اين برعهده ديگران است که فضا را به گونه ای نکنند که بعدا نتوانند کنترل کنند.
وی گفت: ايران روابط اقتصادی خود با برخی از اين کشورها را مورد بازنگری قرار خواهد داد و نحوه اين بازنگری به وضعيت کنونی روابط بستگی دارد.
وی از ونزوئلا، تنها کشوری که عليه قطعنامه پيشنهادی رای داد، تشکر کرده و همچنين گفته است که جمهوری اسلامی از دوازده کشوری که با رای ممتنع خود موضع متفاوتی نشان دادند سپاسگزار است و ابراز اميدواری کرد که در آينده اين رويکرد تقويت شود.
همچنین وی به خصوص از موضعگيری هند، که با وجود روابط نزديک با جمهوری اسلامی به قطعنامه رای مثبت داد، ابراز شگفتی و نارضايتی کرده و گفته است ايران رفتاری متناسب با اين موضعگيری را اتخاذ خواهد کرد.
به گفته آصفی، قرار است معاون وزارت امور خارجه هند در ملاقات با سفير جمهوری اسلامی در اين مورد توضيح دهد.
برخی از مخالفان دولت هند گفته بودند که علت رای مثبت هند همکاری هسته ای اين کشور با آمريکا و فشار ايالات متحده بوده اما مقامات هندی اين اتهام را رد کرده و تاکيد ورزيده اند که در موضعگيری خود منافع ايران را در نظر داشته اند.