آفتابنیوز : 
زیرا ایران که همواره در 3 رده اول قرار داشت به یکباره نزول کرده و اقتدار خود را از دست می دهد تا جایی که کسانی جای ایران را رده بندی می گیرند که نامی از آنها در کشتی جهان وجود نداشته است.
آنچه در بوداپست آشکار شد را نباید بر گردن مربیان تیم ملی کشتی آزاد انداخت و این گروه را مقصر جلوه داد به این دلیل که آنها گروهی را در اختیار گرفته بودند که دیگران آموزش داده و در حقیقت تحویل جامعه کشتی داده بودند.
کشتی ایران از چند مشکل و معضل رنج می برد که این عوامل دست به دست هم داده و این ورزش را بی خاصیت کرده و از اهمیت انداخته اند به طوری که اگر این روند ادامه یابد و سیاست هیاتی و سیزده بدری طالقانی و دوستانش استمرار پیدا کند تک ستاره ها نیز در آسمان کشتی ایران ظهور نکرده و به تدریج این آسمان بی ستاره خواهد شد.
در کشتی ایران بی قانونی و اعمال نفوذ بیداد می کند و مازنی ها که سیطره خود را بر این بخش از ورزش ایران گسترده اند به هر طریق ممکن دیگران را طرد کرده و می خواهند نبض آن را در دست بگیرند. آنها برای تحقق خواسته های خود از هیچ کوششی دریغ نکرده و از پول و زور و اعمال نفوذ خودداری نمی کنند. نگاهی به ترکیب تیم اعزامی به بوداپست اعمال نفوذ و سیطره مازنی ها را آشکار می سازد.
این اقدامات همراه با دوپینگ که نادیده گرفته می شود پایه های کشتی کشور را لرزانده و تلاش های همگان را تحتالشعاع قرار داده است به طوری که آزمایش های مشکوک حاجی زاده و امتناع وی از نمونه گیری با اعمال نفوذ توجیه می شود و او که متاسفانه کارنامه قابل قبولی نداشته مجددا در تیمی قرار می گیرد که در انحصار مازنی هاست. برای ایجاد تحرک در کشتی و بازگشت اقتدار و قدرت به این ورزش باید به صورت زیر بنایی اقدام شود زیرا با روشی که طالقانی و کابینه او در فدراسیون در پیش گرفته اند نمی توان امیدی به بهبود این شرایط داشت.
آنچه در بوداپست روی داد زنگ خطر برای ورزش کشور به صدا درآورد و واقعیت کشتی ایران را برملا کرد لذا این برعهده اهالی کشتی است که درصدد اصلاح امور برآمده و شرایط را تغییر دهند.
این وضعیت را چند سال قبل نیز در رابطه با وزنه برداری شاهد بودیم اگر همان زمان ایوانف به داد وزنه برداری ایران نرسیده بود امروزه اثری از این ورزش نبود. این شرایط در کشتی ایران نیز در حال تکرار است. جو ناسالم و ارتباطات غیراصولی سبب گردیده صاحب نظران و اهل فن خود را کنار کشیده و زمینه برای کسانی مهیا شود که دلشان به حال کشتی و گوش شکسته ها نسوخته است. نگاهی به تغییر و تحولات در فدراسیون کشتی از روزی که طالقانی روی کار آمده تاکنون نشان از این واقعیت دارد که متاسفانه این فدراسیون جای افراد کار بلد و کارکشته نبوده و آنها قادر به کار کردن در چنین فضایی نیستند. این برعهده مسئولین سازمان ورزش است که شرایط را تغییر داده و ورزش کشور را که در سراشیبی سقوط قرار گرفته از مرگ نجات دهند.