کد خبر: ۱۵۷۲۸۷
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۸

تاخت‌وتاز قیمت‌هاي کاذب در بازار مسکن

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: نرخ‌های کاذب همچنان در بازار خرید و فروش واحدهای مسکونی در حال جولان دادن‌است و از سوی دیگر فروشنده‌ها هم بدون در نظر گرفتن عرف و قانون در حال رقابت با یکدیگر برای ارائه قیمت بالاتر هستند.

این روزها تنها اوضاع و احوال متقاضیان در بازار اجاره خوش نیست بلکه خریداران نوپایی که به تازگی به بازار خرید مسکن پا گذاشته‌اند نیز به دلیل روبه‌رو شدن با قیمت‌های نجومی‌و پلکانی که هر روز مالکان با آفتابی یا مهتابی بودن هوا نرخ جدید به بازار معاملات عرضه می‌کنند روزگار خوشی را سپری نمی‌کنند.

طبق گفته اکثر بنگاهداران در مناطق مختلف تهران، اکنون شرایط بازار خرید و فروش واحدهای مسکونی شبیه به وضعیتی است که نگرانی از رشد جهش گونه قیمت وجود دارد.

یکی از مشاوران املاک واقع در غرب تهران دراین باره به «دنیای اقتصاد» گفت: هم‌اکنون در حوالی بلوار فردوس 80 درصد از فروشنده‌ها واحدهای فروشی خود را با قیمت‌های غیرواقعی به بازار معرفی می‌کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: سازنده‌ها در مقایسه با مصرف‌کننده‌ها در بازار مسکن قیمت‌های منصفانه‌تری به بازار فروش پیشنهاد می‌کنند هرچند ممکن است نرخ اعلام شده از طرف سازنده‌ها کاذب باشد، اما نسبت به نرخ‌های تعیین شده از سوی مصرف‌کننده‌ها به صرفه‌تر است زیرا سازنده‌ها به دلیل حرفه خود مجبور هستند در بازار ساخت و ساز مدام حضور داشته باشند به همین دلیل نرخ‌های ارزنده‌تری را برای فروش تعیین می‌کنند اما مصرف‌کننده چون مدام قصد خرید و فروش در بازار را ندارد به همین خاطر قیمتی را برای واحدش اعلام می‌کند که هیچ ضرر و زیانی را متحمل نشود چرا که ممکن است هر 10 سال یکبار اقدام به جابه‌جایی کند نه‌اینکه مانند سازنده‌ها هر ساله تعداد واحدی را به بازار فروش عرضه کنند و زیان وارده را جبران کنند.

همچنین در حوالی سیدخندان، یکی از فعالان بازار مسکن تصریح کرد: قیمت پیشنهادی فروش مسکن نسبت به سال گذشته به طور کلی با افزایش چشمگیری روبه‌رو شده است و‌این میزان رشد قیمت واقعی به نظر نمی‌رسد و از درصد پیش‌بینی شده هم بسیار بالاتر است.

برای مثال واحد نوسازی که سال گذشته با قیمت متری 3 میلیون تومان آماده تحویل به مشتری بود حالا همین واحد به قیمت متری4 میلیون تومان به خریدار پيشنهاد می‌شود که البته فروش با چنین قیمتی محال است.

از سوی دیگر 100 درصد از فروشنده‌ها نرخ‌های پیشنهادی خود را با نگاه کردن به فایل‌های مشابه، محاسبه می‌کنند.

این بنگاهدار خاطر نشان کرد: فروشنده‌هایی که در فایل‌های آگهی خود خبر از «فوری فروشی، 100 درصد فروشنده، پول لازم» می‌دهند، دلیل بر ارزان فروشی نیست زیرا اگر متری 100 هزار تومان هم زیر قیمت پیشنهاد کنند برای یک واحد 100 متری حدود 10 میلیون تومان تخفیف می‌شود اما هیچ فروشنده‌ای چنین تخفیفی را قبول ندارد و در نظر هم نمی‌گیرد و تخفیف فروشنده‌ها حاکی از عدم دریافت نهایت 2 میلیون تومان از خریداران است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
0
0
از آنجايي كه غالبا سازندگان واحدهاي مسكوني كساني هستند كه در كار قيمت گذاري مسكن نيز تصميم گيرنده‌اند و كاهش قيمت مسكن، براي آنها متناظر خواهد بود با كاهش سودهاي هنگفت، مسلما پائين آمدن قيمت با مقاومت‌هاي جدي و ترفندهاي عجيب و غريب روبرو خواهد گرديد. تا زماني كه اجباري جهت تعيين قيمت زمين و واحدهاي ساخته شده بر اساس نظر كارشناسان خبره و معتمد وجود نداشته باشد، اين روند تكرار و حتي تشديد خواهد شد. جمع‌آوري بنگاه‌ها و واگذاري مسووليت آنها به دفاتر نقل و انتقال املاك زير مجموعه شهرداري‌ها (همانند كشورهاي اروپايي) و با نظارت دولت، يكي از راهكارهاي برخورد با مشكلات موجود است. چگونه است كه گرانفروشي يك بسته چيپس را مي‌توان به شماره تلفن 124 گزارش داد ولي گرانفروشي كالايي كه تنها بخش سود مازاد آن مي‌تواند پس‌انداز و اندوخته سال‌هاي زيادي از درآمد يك خانواده را ببلعد، را نمي‌توان به جايي گزارش كرد؟؟؟!!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین