آفتابنیوز : آفتاب: عضو انجمن سرطانشناسي آمريكا گفت: سال 2015 ايران با سونامي سرطان روبهرو ميشود.
"پروفسور ناصر پارسا" در جمع اساتيد و دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد رشد علوم، به ويژه در زمينه صنعت و پزشكي را در يكصد سال پيش شگفتانگيز برشمرد و افزود: شيوه درمان در پزشكي تا به حال تجويز و خوراندن يك دارو براي همه بيماران مشابه بوده است.
وی ادامه داد: اما در دهه آينده درمان بيماران بر اساس تنوع ژنتيكي افراد است بدين ترتيب كه هر فرد داروي خاص خود را براي همان بيماري دريافت ميكند و چون از اين طريق بيماري به سرعت تشخيص داده ميشود بنابراين زمان درمان و معالجه نيز كوتاهتر ميشود.
عضو انجمن سرطانشناسي آمريكا با تاكيد بر علوم كاربردي تصریح کرد: فعاليتهاي پژوهشي كاربردي هم براي جامعه سودمند است.
پروفسور پارسا ادامه داد: به طور مثال توليد دارو ممكن است ميلياردها دلار براي دانشگاه يا يك بخش تحقيقاتي درآمد ايجاد كند كه با درآمد آن ميتوان پروژههاي ديگر را حمايت كرد.
وی با بیان اینکه سلامت يك كشور و پيشرفت آن، يك رابطه دو طرفه است كه به همه وابستهاند، خاطرنشان کرد: تأثير محيط زندگي بر بيماريها مهم است.
عضو انجمن سرطانشناسي آمريكا افزود: بيماريها زاييده مشكلات محيطي است و امروز محيط زيست ما به طور كلي آلوده و شمار بيماران سرطاني به خصوص در ايران رو به رشد است و 3 سال ديگر در سال 2015 ايران با سونامي سرطان روبهرو ميشود.
به گزارش ایسنا، پروفسور پارسا همچنين از كاهش سن ابتلاء به سرطان سينه در ايران خبر داد و گفت: سن سرطان سينه در زنان ايراني از 30 به 15 سال كاهش يافته است و ما بايد با بررسي آب، هوا، تغذيه و محيط زيست به علت بروز اين واقعه پي ببريم.
........
هزینه های میلیونی درمان رو از کجا باید بیاریم؟ در حالی که برای خرید خوراکمون تحت فشاریم؟