آفتابنیوز : 
به صراحت بگویم، من دلیل اصراری که بر تصویب چنین قطعنامه ای وجود داشت درک نمی کنم زیرا چه شورای امنیت ایران را مجازات کند و چه نکند، مطمئنا امریکا از آن متضرر خواهد شد. اولین احتمال موجود این است که روسیه و چین آن را وتو خواهند کرد و موضع آنها در طول مذاکرات وین نیز این احتمال را تقویت می کند.
اگر قطعنامه به شورای امنیت برسد، امریکا و انگلیس بسیار ضرر خواهند کرد زیرا امریکا به رغم تلاش های نا امیدانه خود، با افزایش بهای نفت مواجه خواهند شد و ایران هم می تواند به راحتی از هر دو کشور در عراق انتقام بگیرد.
امریکا در آژانس فریب و پنهان کاری ایران را مایه نگرانی جامعه جهانی ذکر کرد ولی ما بخشی از این جامعه هستیم و آنچه ما را نگران می سازد تسلیحات هسته ای اسراییل است. من آرزو داشتم که امریکا به جای اینکه تنها ایران ایران را هدف قرار دهند و از اسراییل چشم بپوشد، سعی کند تمامی خاورمیانه را منطقه ای عاری از سلاح هسته ای سازد.
رئیس جمهوری ایران بنا به مسئولیت خود بهترین فرد برای تشریح موضع ایران است و سخنرانی او در سازمان ملل کاملا نشانگر اعتماد به نفس وی و موضع محکم ایران در مواجهه با امریکا بود. او کاملا از امریکا انتقاد کرد و در پایان برخلاف آنچه بسیاری انتظار داشتند، موضوع جدیدی را جز در یک مورد ارائه نکرد: ایران آماده است با شرکت های خصوصی و دولتی در سراسر دنیا برای غنی سازی اورانیوم همکاری کند تا آنهایی که به مقاصد ایران تردید دارند، مطمئن شوند. اما مشخص است که امریکا چنین اطمینانی حاصل نکرده و یا شاید نمی خواسته به آن دست پیدا کند.
اگر از جنبه های مذهبی سخنرانی احمدی نژاد چشم پوشی کنیم، آنچه باقی می ماند در دو سوی مختلف جای می گیرد: در یک سو حمله به امریکا و سیاست های آن و در سوی دیگر حق ایران برای دستیابی به فناوری هسته ای صلح آمیز.
او در سخنرانی خود یادآور شد که شاه ایران با کودتایی نظامی روی کار آمد و حامیان او شناخته شده هستند. او هم چنین گفت که صدام حسین در طول هشت سال جنگ با ایران از سلاح های شیمیایی استفاده کرد و آنهایی که در آن زمان اسلحه در اختیار او می گذاشتند، امروز ادعای مخالفت با گسترش سلاح های هسته ای را دارند در حالی که خود دارای هزاران سلاح از این نوع بوده و به انجام آزمایش های هسته ای می پردازند.
احمدی نژاد در جای دیگر امریکا را تنها کشوری دانست که از این گونه سلاح ها استفاده کرده و هنوز هم به تولید آن ادامه می دهد. رئیس جمهوری ایران این مسئله را رد کرد که برخی کشورها در زمینه فناوری هسته ای از حقوق بیشتری نسبت به دیگران برخوردار هستند. وی بارها در صحبت های خود به تبعیض هسته ای اشاره کرد و امریکا را متهم به اعمال آپارتاید هسته ای نمود. او چندین بار هم به این مسئله اشاره کرد که اسلام استفاده از چنین سلاح هایی را ممنوع کرده است.
رئیس جمهوری ایران که یک انقلابی است، پس از سخنرانی در کنار هیات ایرانی نشست و برای دریافت تبریک های معمول از آنجا خارج نشد. از آنجایی که هیات های ایران و لبنان در نزدیکی یکدیگر جای گرفته بودند، من به نزد او رفته و بابت سخنرانی به او تبریک گفتم و آنرا بهتر از سخنرانی برخی از عرب ها دانستم.
من از طریق مترجم همزمان او به وی گفتم که ایران حق دارد از انرژی صلح آمیز هسته ای استفاده کند ولی من به عنوان یک خاورمیانه ای، تمایل دارم منطقه به طور کامل از این گونه فعالیت ها پاک شود و اینکه اگر اسراییل به تنهایی دارای زرادخانه های هسته ای بوده و بخواهد کشورهای دیگر را با بمب های خود هدف قرار دهد، من از ایران، مصر، عربستان و هر کشور دیگری که بتواند در خواست می کنم که از این سلاح ها برای مقابله با اسرائیل و دولت افراطی آن استفاده کند.
احمدی نژاد هنگامی که من صحبت می کردم لبخند می زد و بدون اینکه سخن بگوید موافق به نظر می آمد. در پایان صحبت هایم از او پرسیدم که چه آیه ای در قرآن حاوی منع دستیابی به سلاح های هسته ای است ولی احتمالا مترجم او در بیان گفته های من اشتباه کرد زیرا رئیس جمهوری ایران با اظهار تشکر پاسخ من را داد. شاید منظور احمدی نژاد از آیه قرآن آنجایی باشد که می گوید کشتن یک فرد کشتن تمام انسانها و نجات یک نفر نجات همه انسانهاست.
احمدی نژاد سخنرانی مبارزه جویانه ای داشت و من معتقدم او کاملا به آنچه می گوید باور دارد. امیدوارم او بتواند در مبارزه با تمایلات اسراییل در این قضیه پیروز شود.