آفتابنیوز : آفتاب: كمي پيش از اين كه رفت و آمدها پررنگتر و صميميتر از الان بود، كوچكترين مشكلي كه براي يكي از خانوادههاي فاميل پيش ميآمد، همه دور هم جمع ميشدند و تا راهحلي براي مشكل پيدا نميكردند، صاحب مشكل را تنها نميگذاشتند.
همسايهها هم البته بامعرفتتر از همسايههاي امروزي بودند. حداقل همديگر را ميشناختند و كمك حال همديگر بودند، اما الان افراد در مقابل مشكلات خانوادگي خودشان را تنها ميبينند.
خانوادههاي امروزي ميدانند گفتن مشكلات و مسائل خانوادگيشان به خاله و دايي و عمه با گرفتاريها و دغدغههايي كه خودشان دارند، هيچ فايدهاي غير از مزاحمت براي آنها ندارد.
به نظر ميرسد وامهاي ناچيز بانكي با همه سود و دوندگي كه براي گرفتنش بايد بكشي، راحتتر از رو انداختن به فاميل و قوم و خويشي است كه از اين عيد به آن عيد ده دقيقه بيشتر همديگر را ملاقات نميكنند.
خيلي وقتها هم تماس گرفتن با مشاورههاي تلفني يا مراجعه حضوري به روانشناس و روانپزشك راحتتر از پيدا كردن دختر عمه و خاله يا همسايههاست.
اين تنها بودن در مقابل مشكلات در دنياي امروزي است كه آمار بيماريها و استرس و اضطرابها را بالا برده است. از اين بدتر وقتي است كه حتي ديگر درون يك خانواده هم كسي حوصله حرف زدن و ارتباط برقرار كردن با ديگري را ندارد.
به گزارش جام جم آنلاین، پدر و مادر شايد در طول مدتي كه در خانه حضور دارند، چند كلمه حرف هم با هم نزنند. طوري كه تحقيقات از آمار بالاي ميزان طلاق عاطفي ميان زوجهاي امروزي خبر ميدهد.
يعني طلاقي كه اگرچه زن و شوهر همچنان زير يك سقف زندگي ميكنند و فاميل و همسايه و دوست و آشنا هم آنها را زن و شوهر ميدانند، اما خودشان كوچكترين ارتباطي با هم ندارند. علت هر چه باشد هشداري است از عواقب كمرنگشدن ارتباطات در دنياي پر دغدغه امروزي.