آفتابنیوز : آفتاب: معاون امور زنان و خانواده مرکز امور زنان ریاست جمهوری گفت: در شرایطی که 20 درصد از زنان ما دچار نازایی هستند با این آمار کنترل جمعیت معنایی ندارد.
زهرا سجادی با اشاره به کاهش رشد جمعیت در کشور گفت: باید سیاستهای افزایش جمعیت در کشور جایگزین سیاستهای گذشته در این رابطه شود. ما در کشوری هستیم که دانشمندان بزرگی مانند دانشمندان شهید هسته ای داشتیم که دشمن نگذاشت برای کشور باقی بمانند. ما هر چه به جمعیت خود بیافزاییم بر جمعیت نخبگان خود افزوده ایم و هر چقدر جمعیت کاهش پیدا کند جمعیت دانشمندان ما کم می شود.
وی ادامه داد: برخی گمان می کنند با داشتن یک یا دو بچه رفاه بیشتری خواهند داشت اما مگر ما برای رفاه قیام کردیم ،انقلاب اسلامی ما هدفش کسب رفاه نبود و ما باید به فکر سربلندی کشورمان باشیم.
سجادی با بیان این که یکی از سیاست های آپارتاید در آفریقای جنوبی عدم اجازه افزایش جمعیت سیاه پوستان بود گفت: همین سیاست در حال حاضر در کشورهای در حال توسعه دنبال می شود اما کشوری مانند ما که به ارزشهای اسلامی معتقد است باید ارزشها و ضد ارزشها را به درستی تشخیص دهد متاسفانه پیش از این ازدیاد جمعیت به ناهنجاری تبدیل شده بود که همین دیدگاه سبب شد کشور ما تا 20 ، 30 سال آینده به سوی پیری رود.
به گزارش مهر، این مقام مسئول حوزه زنان ادامه داد: کشور ما نیاز به نیروهای جوان، پویا و خلاق دارد و همین جمعیت جوان است که غرب را به وحشت می اندازد زیرا 15 تا 20 درصد کشورهای اسلامی را جوانان تشکیل می دهند و غرب در سیاست های تشویقی خود برای رشد جمعیت شکست خورده است.
وی با تاکید بر این که سیاستهای افزایش جمعیت در تمامی طرح های آموزشی مرکز مانند مطلع مهر، رحمت، طلیعه و... گنجانده شده است گفت: کتابهای جدیدی در این زمینه بر مبنای ارزش های اسلامی تالیف می شود.
سجادی با اشاره به این که در این زمینه از کتاب های ترجمه استفاده نمی شود گفت: ما نیاز داریم بر اساس مبانی اسلامی و دینی تولید محتوا کنیم و کتابهای تدوین شده برای استفاده عموم است و تنها به مراکز دانشگاهی محدود نمی شود.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود تغییر سیاستها دانشگاه ها از تدریس کتاب شکوه همسرداری خودداری می کنند گفت: با تغییر سیاستهایی که به طور جدی نیز از سوی مقام معظم رهبری اعلام شده است نگرشها نسبت به این کتاب تغییر می کند اما حداقل خواسته ما این است که اگر این کتاب را هم تدریس نمی کنند حداقل کتاب تنظیم خانواده از کتاب های دانشگاهی حذف شود.
نفستون..از جاي گرم بلند ميشه
اين چه حرفيه يعني مردم انقلاب كردند كه در زجر باشند حرفي ميزنيدا اين همه شهيد داديم كه مردم در رفاه و آسايش و سربلندي زندگي كنند
به هیچ وجه حاضر نیستم فرزندم رو شرایطی که خودم در اون بزرگ شدم بزرگ کنم!! اون بچه چه گناهی کرده؟ انگار.....
واقعا که هزاران افسوس باز هم........
...دوست دارم از خودتان بپرسم که چند بچه دارید اصلا یه امار بگیرید که نمایندگان مجلس هرکدوم چند بچه دارند اونوقت معنی کنترل جمعیت را می فهمیم ...
....
فکر می کنم در مورد پوکی استخوان و مواردی که از بابت تعدد زایمان به وجود می اید هم اطلاع ندارید؟
تاسف مي خورم كسي با اين تفكر , و طرز فكر .. در سطوح بالاي مديريتي ... است . اگر زيادي جمعيت برابر با زيادي نخبه بود پس هند و پاكستان و اندونزي و .... الان حرف اول را در دنيا مي زدند. اين چه فكر عجيبي است مثلاً دهها ميليون بدبخت و فلاكت زده و فقير داشته باشيم تا مثلا دو نفر نخبه از داخل آن دربياد ؟!!!! ميزان پيشرفت يك كشور در هر زمينه اي از آمارهاي بطور متوسطي و ميانگين معلوم مي شود . شايد كسي از افغانستان پيدا كه در بالاترين سطح علمي و نخبه باشد اين هيچ وقت نشانگر پيشرفت آن كشور نخواهد بود زيرا در بررسي بايد گفت مثلاً چند درصد مردم افغانستان سواد دانشگاهي دارند سرانه استفاده از پروتئين و فضاي مطالعه و ورزشي چقدر است درآمد سرانه مردم چقدر است ؟ اميد زندگي و ....... دهها فاكتور ديگر كه الان از عصبانيت يادم رفته است
در اين اوضاع سخت اقتصادي و بيكاري صدها هزار جوان شايسته و لايق اين كشور ، و افت شديد سطح زندگي مردم ، شنيدن اين حرفها از زبان يك مقام دولتي ، از ... هم آزار دهنده است
بدون رفاه همین دانشمندان آینده تبدیل به خلافکارهای آینده میشن مثلما حقوق ملیونی شما با حقوق یه کارمند قابل مقایسه نیس شما چه میدونید نداری چقد سخته تا حالا شده به نون شب خودتون محتاج باشید تا حالا شده آرزوی ساده ترین چیز تو دلتون بمونه
بچه ی زیاد آوردن هنر نیس اونم وقتی که بیکاری بیداد میکنه و خیلی از ما ها به سختی می تونیم روزگار بگذرونیم
اگر جامعه ای شود که بدون برنامه ریزیهای آموزشی ، کاری ، تفریحی ، همینطور جمعیت اضافه کنیم ، جامعه ای می شود که در آن ، یک مشت بیسواد ، معتاد و بیکار ،.. به زندگی انگلی ، ادامه می دهند و آبروی این مملکت می رود .
از قدیم گفته اند:
مسجد شاه چراغونه بچه گدا فراوونه
متاسفانه در خیلی از جوامع ، مسئولین به قدری از زندگی مردم و مشکلات آنها دورمی شوند که نمی دانند مردم چه می کشند . نقل است که در کشور انگلیس ، که قحطی می شود ، به ملکه آن زمان می گویند که مردم نان ندارند که بخورند و ایشان جواب می دهند که به جایش بیسکویت بخورند .اگر مسئولان رده بالا ، به طور سرزده به دیدن استانها
می رفتند و مشکلات مردم را از دید یک نفر آدم معمولی می دیدند ، ( و نه یک مسئول ، که برایش مجیز میگویند و عیبها را می پوشانند ) ، عیبها بیشتر دیده میشد .
ضمنا" حقوق یک مسئول ، نماینده مجلس و بقیه مردم باید
هماهنگی منطقی داشته باشند و آنقدر تفاوت بین آنها نباشد
تا اینقدر دور از واقعیت های جامعه ، شوند .
خانم سجادي خودشون چند فرزند دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان راديو گوش مي كردم نماينده مجلس گفت كه در هيمن زمينه بايد 5 درصد از بودجه عمراني كسر و هزينه زايمان رايگان شود ؟؟!!!! ......مگر هزينه يك فرزن فقط در زمان زايمان است ؟؟
اول اشتغال ايجاد كنيد درآمد سرانه مردم و استاندارد زندگي آنها را به اندازه كشوري مثل كره جنوبي برسانيد آنوقت از افزايش جمعيت حرف بزنيد ؟؟؟
...........
..........
مگر يكي از اهداف انقلاب تامين آسايش و رفاه مردم نيست؟؟؟؟؟؟؟؟چرا همه چي رو به نفع خودتون تحريف ميكنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورتون از جوان پويا من هستم؟مني كه بايه ليسانس گوشه ي خونه افتادم،شغلي پيدا نكردم و فقط دارم مصرف ميكنم؟يعني واقعا من دراين وضعيتم عامل توسعه هستم؟حالا لازمه بذارم4-5تا بچه گيرم بياد كه بيست سال بعد به جاي يه نفر 5 نفر بشينن گوشه ي خونه و مگس بپرونن؟
من اگه مرغ بخورم بايد احساس گناه كنم،اگه دانشگاه قبول بشم حق يه پسر رو ضايع كردم، اگه شغل داشته باشم يعني همسر خوبي نيستم،اگه دوچرخه سواري كنم يعني پسرها رو به گناه انداختم،توقع داريد من احساس زيادي بودن نكنم؟
به ایشان بفرمایید. بچه تربیت نمی خواهد!؟ آموزش نمی خواهد!!
بدون رفاه ما خفاش شب و کفتار سیاه تحویل جامعه میدهیم!
پیشنهاد می کنم که به ایشان هم ماهی 400 یا 500 هزار تومان حقوق بدهند و بدنبال اجاره منزل باشند تا ببینم بعد از سه ماه دوباره از این حرفها می زنند .
اما باید بگویم.....
خواهند بود کشورشان سربلند کنند
من دو تا بچه دارم نمی توانم آنها را تربیت کنم تضمین آینده کاری آنهارا این خانم می دهد
اخه بزرگوار
اخه استاد
اخه شریف
اخه نجیب
من بعنوان جوان بیست و چند ساله باشه زن گرفتم 14 بچه هم اوردم حالا با کدوم پول و بدبختی تو این گرونی شکم 15 نفر رو سیر کنم
وقتی هنوز خودم اواره ام
یعنی چی رفاه نباشد
اگه رفاه نباشه چطوری .....
....
من که حتی مرغ هم نباید بخورم
نه اقا
سیر از گرسنه خبر ندارد
نرگس زبرهنگي سرافكنده به زير / صد پيرهن حرير پوشيده پياز
1. بله بخشي از شعار هاي انقلاب برررسي شود .....
2. اكنون بررسي شود ايشان و همسرش و اعضاي خانواده ايشان در چه وضعيتي هستند . اگر اموال نامبرده ضبط شود و به جوانان بيكار و فلك زده كه مثل من ازدواج كرده و با سه بچه اكنون با اجاره خانه يك ميليون توماني و بدهي هاي فراوان به ديگران دست و پنجه نرم كرد بدهند ؛ باز همين صحبت ها را خواهدكرد . بگوييد يك دانگ از ملك خود و اطرافيانش رو حاضره وقف افراد بي بضاعت كنه كه به حرف امثال تو كردند و الآن بيچاره شدند.
3. حرف هاي عاميانه و غير اصولي اين افراد ارزش انتشار در جرايد عمومي را ندارد لطفا به طور كامل اين مطالب به سمع و نظر وي رسانده شود.
4. شماره تماس يا پست الكترونيك وي انتشار يابد تا به صورت خصوصي بتوانيم دور از چشم وسايل ارتباط جمعي پاسخ مناسب به ايشان بدهيم .
5. هزار بار متأسفم كه چنين....
6. ان شاالله روزي بايد در محضر الهي پاسخ گوي اين صحبت هاي غير اصولي خود باشد ......
7. الآن در شرايط ويژه هستيم ......، اميدوارم جوانان اين وضعيت را درك نموده و ......
نخبگان ، مواد میفروشند ، گدایی می کنند و دزدی می کنند .
جمعیت زیادی بدون برنامه ریزی شده ، فقر مطق است که به دنبال آن فقر فرهنگی هم ، پیش می آید و جامعه را نخبگان مورد
نظر این خانم سجادی ، از قبیل قاچاقچی ، گدا ، دزد و دلال
فرا می گیرد . ............
..........
۱- بحران اشتغال : که هم اکنون نیز با آن دست به گریبانیم و همانطور که می دانید بی کاری اثر مستقیمی بر افزایش بزه کاری ، جرایم اجتماعی و اخلاقی می گذارد
۲- بحران آب : با توجه به این که ایران در کمربند بیابانی و خشک دنیا قرار دارد و در اثر گرم شدن کره ی زمین نیز تبخیر بالقوه منابع آبی افزایش یافته است و همچنین در اثر کاهش منابع آبی ایران در چند دهه اخیر نسبت به گذشته ، لذا بحران آب یکی از جدی ترین خطراتی است که در کمین نسل های آینده مان است
۳- بحران غذا : با توجه به وجود بحران آب در ایران و کمبود زمین های حاصل خیز لذا ایران هم اکنون نیز در تولید غذا خودکفا نیست و برای تامین بخش زیادی از اقلام اصلی نظیر برنج ، جو و ذرت و در سالهای خشک سالی گندم ناگذیر به واردات است که در اثر افزایش جمعیت این بحران نیز تشدید خواهد شد و خودکفایی در برخی محصولات و حفظ خودکفایی کنونی در برخی دیگر از محصولات کاری دشوار خواهد شد!
۴- بحران انرژِی : با توجه به اینکه منبع اصلی درآمد ایران صادرات انرژی است ، لذا در صورت افزایش جمعیت و افزایش نیاز داخل که منجر به کاهش صادرات می شود لذا اثر مستقیمی بر درآمد ملی کشورمان خواهد گذاشت!
۵- بحران زیست محیطی : برای تامین نیاز های جمعیت جدید نیاز به تولید بیشتری است و تولید بیشتر نیز مستلزم احداث کارخانه جات جدید و استفاده بیش از پیش از منابع طبیعی است که منجر به آلودگی زیست محیطی بیشتر و تخریب پیش از پیش محیط زیست طبیعی خواهد شد!