آفتابنیوز : نماينده ولي فقيه در خراسان با اعلام اين مطلب كه در داخل كشور نيز متاسفانه برخي افراد با مطرح كردن اين موضوع، در برابر اسلام و روحانيت مدعي هستند، اظهار داشت: گرچه رجال سياسي، علما، متفكران و مسوولين كشور در محافل سياسي دنيا همواره در دفاع از اسلام ناب سخن گفتهاند، اما اينها كافي نيست و يك تلاش جمعي برخاسته از يك انگيزه ايماني و تدبير قوي را ميطلبد تا توجه همه حوزهها، دانشگاهها و محافل علمي كشور به اين مهم معطوف شود.
موسس دانشگاه علوم اسلامي رضوي گفت: هدف از تشكيل اين دانشگاه، تربيت متفكران و نيروهاي شايستهاي است كه هر كدام به تنهايي در برابر مشكلات دنياي بشري و تهاجم شبهات و سوالالات فراوان در زمينههاي فكري، فلسفي، كلامي و معنوي پاسخگو باشند.
واعظ طبسي افزود: بحمدالله امروز در جامعه ما عناصر علمي، خوش فكر و نو انديش كم نيستند، اما تا رسيدن به كيفيت لازم كه آينده نظام و كشور را دور از هرگونه نگراني، تامين و تصمين كند، خيلي فاصله داريم.
وي تصريح كرد: عليرغم برپايي يك نظام بينظير و استثنايي در ايران، متاسفانه هنوز اسلام و تشيع در نهايت غربت است.
توليت آستان قدس رضوي با اشاره به اينكه دشمنان اسلام، به قدرت تفكر اسلامي پيبردهاند، گفت: آنها به خوبي درك كردهاند كه پياده شدن احكام اسلامي در همه شئونات زندگي در كشور ايران، الگويي براي ساير جوامع بشري خواهد بود.
رييس هيات امناي دانشگاه علوم اسلامي رضوي خطاب به دانشجويان اين دانشگاه گفت: هدف شما بايد رسيدن به سطحي از علم و شناخت در استنباط و استخراج مسايل فكري و احكام اسلامي باشد كه از ديگران بينياز شويد و ديگران به شما به عنوان يك انسان متفكر و داراي شناخت نسبت به اسلام ناب و صاحبنظر در تمامي مسايل اسلامي و يك اسلام شناس واقعي نگاه كنند.
وي دانشگاههاي علوم اسلامي رضوي را از دادن القاب بيمورد به افراد برحذر داشت وافزود: كساني كه قدرت تدريس ابتدايي ترين دروس حوزه را هم ندارند، گاهي در اجتماع بهعنوان يك عالم برجسته ديني مطرح ميشوند كه اين خيلي خطرناك است و بايد مواظب بود.
واعظ طبسي، دانشجويان را به استفاده از علم و معرفت خود در راه رضاي خداوند توصيه كرد و گفت: تنها در اين صورت است كه ميتوانيم از يافتههاي خود درست استفاده كرده و از غرور علمي در امان بمانيم.