کد خبر: ۱۶۹۱۸۸
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۹

تغییر شیوه نمره‌دهی در دانشگاه‌ها

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: حسین نادری‌منش، معاون ‌آموزشی وزارت علوم با اشاره به تدوین و تصویب آیین‌نامه جدید دوره‌های کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در شورای برنامه‌ریزی آموزش عالی، گفت: در صورت تایید این آیین‌نامه توسط وزیر علوم، نمرات درسی دانشجویان از شیوه نمره دهی صفر تا 20 به شیوه نمره دهی از 9 تا 20 تغییر می‌‌کند.

وی با بیان اینکه در تدوین آئین‌نامه کاردانی و کارشناسی برای کاهش اضطراب دانشجویان، پیشنهاد دادیم کف نمره‌ای که به دانشجو داده می‌شود 9 باشد، گفت: برخی از دانشجویان با گرفتن نمره یک یا 2 از یک درس با وجود موفقیت در دیگر درس‌ها، دچار مشکلاتی همچون افت معدل یا مشروطی می‌شوند.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: درصورت تصویب کف نمره 9، درعین حال که دانشجو از آن درس نمره نیاورده و دوباره مجبور است آن را بگذراند لطمه زیادی به معدل او وارد نمی‌شود.

وی با بیان اینکه در آیین‌نامه جدید کارشناسی، طول مدت تحصیل تا یک نیمسال کاهش می‌یابد، افزود: بر این اساس دانشجویان به طور میانگین یک ترم می‌توانند طول سنوات تحصیلی خود را کاهش داده و حداکثر طی 4.5 سال فارغ‌التحصیل شوند.

به گزارش فارس،نادری‌منش در ادامه درباره شکل‌گیری 15 کمیته مشترک تحت عنوان کمیته‌‌های شورای تحول در علوم انسانی و کمیته‌برنامه‌ریزی، گفت: این کمیته‌ها وظیفه بازنگری در سرفصل و محتوای علوم انسانی را بر عهده داشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۷
1
0
بنام خدا

در صورت تصویب این آیین نامه دیگر مردودی در دروس نخواهیم داشت. همه بدون دردسر مدرک خواهند گرفت و بازار بیسواد سازی و دستگاه تولید بیسوادی که الان با وجود انواع دانشگاهها رواج پیدا کرده رسمیت بیشتری پیدا می کند و آخرین میخ ها به تابوت علم زده خواهد شد. الان ما به دانشجویانی که 6، 7، می گیرند نمره 9 می دهیم تا خیلی از نظر معدل مشکل پیدا نکند اما اگر کف 9 باشد با هزار التماس و واسطه و تلفن نمره را به ده خواهد رساند و قبول خواهد شد. این واقعیت دانشگاههای ماست. خدا بیامرزد دانشگاه را و دانش را و بقول شهریار " خشکنابین خوش گونی یادش بخیر" .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۷
0
1
فقط یک کاری نکنید که مملکت پرازبیسواد شود
دردوره ابتدائی که نمره راحذف وبجایش "توصیفی"خوب،متوسط،عالی گذاشته اید
راهنمایی سال اول باطل ،سال اول متوسطه راهم که بزور دارن قبولی میدن(درتابستان برای تجدیدی ها بجای یک مرحله امتحان2مرحله میگیرن)پیش دانشگاهی که غیر از4درس بقیه مشکل قبولی ندارن
حالاهم دانشگاه رادارن به داددانشجویان تنبل میرسن که دیپرس نشن!
خدابه داد مابرسد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۶/۰۸
0
1
بنده حقير مدرسي پيش پا افتاده در دانشگاه ازاد خوراسگان اصفهان هستم و جهت اطلاع اقاياني كه بدون حتي كوچكترين پس زمينه و دانشي نظرات منفي درباره اين طرح مطرح ميكنيد ، بايد به عرض برسانم در دانشگاهاي كشورهاي پيشرفته دنيا نظير ژاپن ،امريكا ،انگليس، فلاند،هلند، فرانسه ، استراليا ،چين ودر بسياري از كشورهاي پيشرفته دنيا به همين صورت اخير عمل ميشود وجلوي هرگونه استرس و اضطراب به دانشجو وهمين طور جلوي هرگونه ازار و اذيت  ولجبازي بعضي از استاد نماها را به دانشجو ميگيرند . لازم به ذكر است كه بعضي از به اصطلاح استادها فقط به علت تفاوت نظرات وسلايق شخصي با دانشجويان ونه مسائل درسي و اموزشي با دادن نمرات بسيار پائين نظير (٢،٥،٣) و از اين دست، سر نوشت دانشجوي بينوا را نه فقط در ان درس بخصوص كه با ان استاد خاص دارد بلكه حتي در كل دروس ديگر ودر كل معدل تحصيلي ان دانشجوي و بل در كل دوران زندگي تغيير مي دهند و اين سواي فشاري است كه به اعصاب و روان ان دانشجو و خانواده ان ،به علت لجبازي و فقر فرهنگي ان به اصطلاح استاد ميباشد .ولي اگر دانشجويي به دليل تنبلي و كاهلي خود باعث مردودي دردرسي شود استاد مربوطه حق دارد و مي بايستي ان دانشجو را در ان درس خاص مردود كند و مي توان دانشجو را حتي با نمره ٩/٩٠ هم مردود كرد و دوباره مجبور به خواندن ان درس كند.لازم به ذكر است كه اساتيد و معلمان مي بايستي همانند پدر و مادري دلسوز والبته جدي و بر صراطي مستقيم با شاگردان خود رفتار كنند،كه همانا منش شاگردان در ايننده ايينه و باز خوردي از رفتار والدين واساتيد خود ميباشد ،درپايان متذكر مي گردم در علم روانشناسي سيستم (نمره)دادن به شيوه كنوني در حال منسوخ شدن ميباشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۱
0
1
با سلام اینجانب از دست اندر کاران امر آموزش می باشم وبا توجه به تجاربی که کسب نموده ام این طرح می تواند بسیارمفید باشد ضمن اینکه به قول دوستمان دست بعضی از استاد نماها برای بی عدالتی های زیادی که انجام می دهند کمی بسته می شود چون نظارت بر کار ارزشیابی در سیستم دانشگاهی ما بسیار ضعیف می باشد.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین