کد خبر: ۱۶۹۵۴۰
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۹

سقف وام خوداشتغالی مددجویان کمیته امداد افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: معاون اشتغال كميته امداد امام خميني (ره) با بيان اينكه مددجويان بازپرداخت بيش از 95 درصد تسهيلات اشتغال ارائه شده به آنها از سوي بانكها را بدون تاخير و در موعد مقرر پرداخت مي‌كنند، حال آنكه در بيش از 98 درصد مشاغل ايجاد شده مددجويان انحرافي وجود ندارد، از اختصاص ديرهنگام تسهيلات اشتغالزايي ابراز نگراني كرد.

به گزارش ایسنا، محمد اميد با بيان اينكه اعتبارات اشتغال كميته امداد امام خميني(ره) در سال جاري از دو منبع تامين مي‌شود، اظهار كرد: 20 درصد از منابع بانك‌ها در بخش قرض‌الحسنه به كميته امداد تعلق مي‌گيرد كه اين امر از سوي بانك مركزي به بانك‌ها ابلاغ شده و پرداخت آن شروع شده است و منبع دوم مصوبه شوراي عالي اشتغال و وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي است كه هنوز از سوي بانك مركزي به استانها ابلاغ نشده و در انتظار اختصاص آن هستيم.

وي در ادامه با بيان اينكه كميته امداد در سال جاري ماموريت ايجاد 250 هزار فرصت شغلي را در قالب مشاغل خرد بر عهده دارد، اظهار كرد: سقف وام پرداختي براي ايجاد مشاغل خرد 10 ميليون تومان است و منابع مالي براي ايجاد اين 250 هزار شغل مشخص و تخصيص داده شده است، ضمن اينكه شوراي عالي اشتغال سقف اعتبار خود اشتغالي را به 15 ميليون تومان افزايش داده است.

به گفته معاون اشتغال كميته امداد امام خميني (ره)، 250 هزار شغل ديگر نيز در قالب مشاغل خانگي با سقف پنج ميليون تومان ايجاد مي‌شود.

اميد در ادامه با بيان اينكه در سال گذشته هزار و 500 ميليارد تومان اعتبار براي ايجاد اشتغال به كميته امداد اختصاص يافته بود، گفت: كميته امداد توانست با جذب 1300 ميليارد تومان از اين اعتبار حائز عنوان دستگاه برتر در ميان دستگاه‌هاي كشور در ايجاد اشتغال شود.

وي افزود: كميته امداد امام خميني (ره) در سال گذشته 310 هزار فرصت شغلي ايجاد كرد كه در اين ميان 180 هزار فرصت شغلي در قالب مشاغل خانگي و 130 هزار فرصت شغلي نيز در قالب مشاغل خرد بوده است.

معاون اشتغال كميته امداد امام خميني (ره) در ادامه با اشاره به برگزاري جشن خودكفايي 80 هزار خانواده در سال گذشته گفت:‌ در سال جاري جشن خودكفايي 120 هزار خانواده برگزار مي‌شود.

اميد همچنين با ابر از نگراني از ابلاغ دير هنگام اعتبارات گفت: وقتي اعتبارات دير ابلاغ مي‌شود، فرصت‌ها براي ايجاد اشتغال از دست مي‌رود.

وي ادامه داد: ‌در سال گذشته در اواخر تيرماه اعتبارات اختصاص يافته بود و در حال حاضر 1200 ميليارد تومان اعتبارات مشاغل خرد در اواخر تيرماه اختصاص يافت، اما در انتظار ابلاغ بخش دوم اعتبارات هستيم و در اين راستا پيشنهاد مي‌شود اعتبارات شوراي عالي اشتغال همگام با تخصيص بودجه هر سال ابلاغ شود.

به گفته اميد، يك هزار كارشناس در سراسر كشور در زمينه استمرار مشاغل ايجاد شده از سوي كميته امداد نظارت مي‌كنند و در صورت انحراف از مشاغل تسهيلات كميته امداد قطع مي‌شود.

به گفته وي، بازپرداخت بيش از 95 درصد تسهيلات ارائه شده از سوي بانك‌ها به مددجويان كميته امداد تاخير ندارد و در بيش از 98 درصد مشاغل ايجاد شده توسط كميته امداد انحراف وجود ندارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین