آفتابنیوز : آفتاب: تلویزیون المنار لبنان اعلام كرد: هم اكنون 84 كودك بحرینی در بازداشتگاهها و زندانهای این كشور به سر می برند و هشت كودك نیز مورد تعرض و هجوم قرار گرفته اند كه این ارقام با توجه به جمعیت بحرین، بسیار زیاد به نظر می رسد.
به گزارش ایرنا از بیروت، شبكه خبری 'المنار' روز شنبه به نقل از 'جلیله السید' عضو كمیته مركزی نظارت 'جمعیت وفاق ملی' بحرین با اشاره به افزایش عملیات های بازداشت كودكان بحرینی اظهار داشت: بحرین در سال 1991 میلادی، اساسنامه طرفداری از حقوقان كودكان را امضا كرده، ولی امروز مسئولان این كشور هیچ مسئولیتی در قبال این عهدنامه از خود نشان نمی دهند.
'دعاء العم' وكیل بحرینی نیز در مصاحبه با المنار درباره ضرورت حفظ حقوق كودكان این كشور گفت: كودكان كمتر از 18سال در بحرین طبق قانون مجازات و بدون وجود وكیل دفاع مورد محاكمه و بازجویی قرار می گیرند و این كار برخلاف قانون دفاع از حقوق كودكان است.
وی با تأكید بر ضرورت رسیدگی به وضعیت كودكان بیمار در بند زندان های بحرینی، افزود: برخی از كودكان نیز از بیمارهای مزمن رنج می برند و به نگه داری و درمان یژه نیاز دارند، ولی نیروهای امنیتی بحرین به طور عمدی از درمان آنها جلوگیری به عمل می آورند.
مادر 'میزرا عبد الشهید' كودك 12 ساله بحرینی نیز درباره ظلم و ستم نیروهای امنیتی بحرین علیه كودكان این كشور گفت: فرزندم در دادگاه مرا صدا می كرد، ولی مسئولان دادگاه هیچ توجهی به وی نكردند.
وی افزود: در روزهای عید اغلب خانواده ها برای كودكان خود لباس نو می خرند، ولی فرزندم باید روزهای عید را در بازداشتگاه به سر ببرد و من در آن روز شور و احساس عید ندارم، چون فرزندم از من دور است.
این مادر بحرینی گفت: فرزندم در مدرسه شاگرد زرنگی بود، ولی اینك با فرا رسیدن زمان بازگشایی مدارس، باید از رفتن به مدرسه محروم شود.
وی تأكید كرد: من برای دیدار با فرزندم با مشكلات فراوانی رو به رو می شوم و مسئولان بازداشتگاه اجازه ملاقات انفرادی با پسرم را به من نمی دهند.
یكی دیگر از كودكان بحرینی بازداشت شده كه از بیماری رنج می برد، گفت: بعد از گذشت چهار روز از بازداشت فرزندم با اصرار صلیب سرخ جهانی اجازه دارو خوردن به پسر بیمارم را دادند و مسئولان بازداشتگاه از منتقل كردن پسرم به بیمارستان برای معالجه و درمان خوداری می كنند.