آفتابنیوز : آفتاب: امروز نیز مطابق معمول ماه های اخیر، موضوع گمانه زنی ها درباره حمله رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته ای ایران، یکی از عناوین مهم اخبار مطبوعات بین المللی را به خود اختصاص داده است. اما این بار نه بحث تهدید حمله، بلکه کمتر شدن احتمال آن مطرح است.
خبرگزاری
«رویترز» در این رابطه اظهارات یکی از مقامات عالیرتبه اسرائیلی را منتشر کرده که موضوع حمله یکجانبه اسرائیل به ایران، به ویژه طی هفته های آتی را منتفی دانسته است. «آموس گیلاد»، دستیار وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با بیان این مسئله اظهار داشته بر خلاف گمانه زنی های پیشین، اسرائیل تعطیلات آرامی را در پیش خواهد داشت. رویترز موضوع بالا گرفتن اختلافات میان ایالات متحده و رژیم صهیونیستی بر سر ایران را مهمترین عامل موثر در این رابطه معرفی کرده و نوشته این موضوع، موجب طرح مجدد بحث حمله احتمالی به تأسیسات هسته ای ایران شده است.
در همین حال، «بان کی مون»، دبیر کل سازمان ملل نیز روز گذشته طی اظهاراتی هرگونه توسل به زور در مسئله هسته ای ایران را نادرست خوانده و محکوم کرده است. به نوشته
«تایمز اسرائیل»، بان همچنین ایده حمله نظامی به تأسیسات هسته ای ایران را «غیر قابل قبول» خوانده و نسبت به «اظهارات خشونت آمیز» درباره این موضوع ابراز نگرانی کرده است. وی از طرفین درگیر در مسئله هسته ای ایران خواسته تعهد خود را به گفت و گو و مذاکره حفظ کنند؛ با این حال، مدعی شده مخالفت ایران با صدور اجازه به بازرسان آژانس برای بازرسی از مراکز مورد نظرشان، مهمترین عامل شکل گیری بحران در این زمینه بوده است.
روزنامه انگلیسی
«تلگراف» نیز یکی از مطالب امروز خود را به همین موضوع اختصاص داده و نوشته تهدیدهای خشونت آمیز نتانیاهو علیه ایران، غرب را در لبه پرتگاه حمله احتمالی اسرائیل به ایران قرار داده است. این روزنامه همچنین مسئله کنونی را بزرگترین تصمیم در طول حیات سیاسی نتانیاهو دانسته که بقای رژیم اسرائیل نیز به طور بالقوه به همین مسئله وابسته است.
در نهایت، هفته نامه آنلاین
«الاهرام» مصر گزارشی از نشست چهارجانبه هفته گذشته با حضور ایران، مصر، ترکیه و عربستان سعودی برای حل بحران سوریه منتشر کرده است. به نوشته این هفته نامه، اولین هدف حاضرین در این نشست، تبادل دیدگاه ها درباره تحولات تراژیک در سوریه و راه های پایان دادن به خشونت ها در این کشور بوده؛ با این حال، همان گونه که انتظار می رفت، اولین نشست این گروه به نتیجه ملموس و قابل توجهی ختم نشده است. با این حال، به اعتقاد تحلیلگر این هفته نامه، با وجود به دست نیامدن نتیجه ملموس، حضور ایران در این نشست از دید تحلیلگران به عنوان یک نکته مثبت در نظر گرفته شده است.
تابناک
فرض نخست : ما به توان نظامي خود مغرور شويم و اسرائيل را مورد هدف موشك قرار دهيم ، چه اتفاقي مي افتد ، اسرائيل كه بر اساس آمار 200 كلاهك اتمي آماده شليك دارد ، نبايد اين احتمال را دهيم كه حق استفاده از آن را بر عليه ايران براي خود ايجاد كند . ( ممكنست بگوئيد اسرائيل جرات حمله به ايران را ندارد ولي يك سياستمدار زبده و هوشمند ، لازم است تمام احتمالات و واقعيتها را در نظر بگيرد و واقعيت پيش روي ما توان و قدرت اول نظامي بودن اسرائيل در خاورميانه است ، ممكنست در اينجا جنگ 33 روزه و غزه را مثال بياوريد ، كه در اين صورت بازهم احساسات بر شما تسلط دارد و شما را از واقعيت ها دور خواهد ساخت و واقعيت اين است كه با يك حساب دو دو تا چهارتا ، اسرائيل اين توان بالقوه را دارد كه همزمان هم لبنان و هم غزه را با خاك يكسان كند ، البته علاوه بر توان بالقوه درنده خو هم بايد باشد كه شكي در آن نيست ).
فرض دوم : فرض بگيريم كه ما توان نظامي مان آنقدر باشد كه در همان لحظات اول در گيري فرصت استفاده از موشك هاي اتمي را به اسرائيل ندهيم و اسرائيل را با خاك يكسان كنيم و از صفحه روزگار حذفش كنيم ، با حاميان او چه كار خواهيم كرد ، خوب فكر نمي كنيد ، ايران توان با خاك يكسان كردن آمريكا و اروپا را درهمان ساعات اوليه جنگ را دارد يا خير و در غير اين صورت آيا آنان اقدام جدي و فوري نخواهند كرد كه البته در اينصورت ( انهدام اسرائيل از سوي ايران ، چين و روسيه نيز در جبهه غرب بر عليه ايران قرار خواهند داشت كه در آن شك نكنيد ، به هزار ويك دليل كه يكي از آن دلايل عضو دائمي بودن چين و روسيه در شوراي امنيت سازمان ملل متحد و منافع آنان در حفظ جايگاهشان به عنوان يكي از اعضاء جامعه به اصطلاح خودشان جهاني است ) .
( دو مورد بالا پرده آخر فيلم است كه بايد ذهن سياستمداران و تصميم گيرندگان كشور را به خود مشغول نمايد و هميشه هم براي فرار راهي نيست و يك جرقه كافي است تا كشور مارا وارد بازي ها يي نمايد كه در آن صورت چاره اي نخواهيم داشت كه تا آخر بازي بمانيم و پرده آخر فيلم هم كه روشن است و بد نيست كه افرادي كه خودراسياسمتداران و دلسوزان نظام مي دانند ، اندكي عميقتر به مسائل نگاه كرده و با اعمال و رفتار ناپخته و احساساتي آب به آسياب دشمنان اين سرزمين نريزند زيرا كه : " خراب كردن آسان است ولي ساختن خيلي مشكل است").