آفتاب: حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز(چهارشنبه) در ديدار هزاران نفر از دانش آموزان و دانشجويان ، در سخنان مهمي با تبيين مراحل مختلف مبارزه كلان و شصت ساله ملت ايران با دولت مستكبر آمريكا و شكست هاي سلسله وار و تنزل جايگاه سياسي، اقتصادي، نظامي و اصول فكري آمريكا در مقابل پيشرفتهاي شگرف مادي و معنوي نظام اسلامي، درس هاي بزرگ اين مبارزه ادامه دار را حفظ ايستادگي و بصيرت، توكل بر خدا، كار و تلاش بي وقفه، و وحدت ميان مسئولان دانستند و تأكيد كردند: مسئولان بويژه سران سه قوه بايد با وظيفه شناسي و درك شرايط حساس كنوني، از هرگونه كشاندن اختلافها به ميان مردم خودداري كنند و بدانند از امروز تا روز انتخابات، هر كسي كه بخواهد از احساسات مردم در جهت اختلافات استفاده كند، قطعاً به كشور خيانت كرده است.
رهبر انقلاب اسلامي در اين ديدار كه در آستانه سيزده آبان، "روز دانش آموز و روز ملي مبارزه با استكبار جهاني" برگزار شد، ضمن تبريك سالروز ميلاد حضرت امام هادي(ع) و همچنين عيد سعيد غدير خم، سه حادثه تاريخي روز سيزدهم آبان را مظهر ايستادگي و چهره مصمم ملت ايران براي رسيدن به هدفهاي والا خواندند و افزودند: در هر يك از حوادث تاريخي اين روز يعني تبعيد امام خميني(ره) در سال 1343، كشتار دانش آموزان بوسيله مزدوران رژيم پهلوي در سال 1357، و تسخير لانه جاسوسي در سال 1358، يك طرف قضايا، ملت ايران و امام بزرگوار هستند و در طرف ديگر دولت مستكبر آمريكا قرار داد و اين، نشان دهنده وجود مبارزه ميان ملت ايران و دولت آمريكا است.
حضرت آيت الله خامنه اي، فهم صحيح از زمان آغاز مبارزه و مراحل مختلف آن و همچنين نتيجه مبارزه را مهم ارزيابي و خاطر نشان كردند: اين مبارزه از سال 1332 و از زمان كودتاي آمريكايي 28 مرداد آغاز شد.
ايشان با اشاره به نقش مستقيم آمريكا در راه اندازي كودتاي 28 مرداد و سرنگوني دولت دكتر مصدق، افزودند: آمريكاييها در اين ماجرا، براي منافع استكباري خود دولت مصدق را كه با آنها خصومتي نداشت و حتي به آنها اعتماد كرده بود، در طرحي مشترك با انگليسي ها سرنگون و رژيم محمدرضا پهلوي را بر كشور مسلط كردند.
رهبر انقلاب اسلامي حادثه قيام 15 خرداد سال 1342 را نتيجه ده سال فشار و اختناق حكومت مورد حمايت آمريكا دانستند و افزودند: در نهايت، آمريكايي ها وارد ماجرا شدند و حكومت با هدايت آنها، امام خميني(ره) را در سال 1343 تبعيد كرد و به ظاهر توانست ملت ايران را مغلوب كند اما اين غلبه واقعي نبود.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به اختناق كم سابقه حاكم بر كشور از سال 1343 به بعد و يكه تازي آمريكا در غارت و چپاول ثروت ملت ايران، تأكيد كردند: سرانجام حركت عظيم ملت ايران به رهبري امام خميني(ره) آغاز شد و ملت ايران توانست با ايستادگي و فداكاري و گذشت از جان، انقلاب اسلامي را در سال 1357 به پيروزي برساند و حكومت متكي به آمريكا را سرنگون كند.
ايشان تشكيل نظام اسلامي بعد از 25 سال مبارزه را، پيروزي ملت ايران در مرحله اول مبارزه با آمريكا خواندند و افزودند: آمريكاييها از همان ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي، شروع به معارضه و اخلال در كارها كردند كه مركز همه اين توطئه ها، سفارت سابق آمريكا در تهران يا همان لانه جاسوسي بود.
رهبر انقلاب اسلامي اقدام دانشجويان بعنوان زبده ترين قشر مبارز ملت ايران، در تسخير لانه جاسوسي در سيزدهم آبان سال 1358 را شكستي ديگر براي آمريكا ارزيابي و خاطر نشان كردند: سلسله شكست هاي آمريكا از آن زمان تا به امروز همچنان ادامه پيدا كرده است.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به تلاشها و توطئه هاي گوناگون آمريكا در 34 سال گذشته، براي جبران شكست بزرگ خود در سال 1357، تأكيد كردند: علت اين توطئه هاي ادامه دار، اين است كه شكست آمريكا در سال 1357، فقط شكست از ملت ايران نبود بلكه شكست آمريكا در منطقه بود و آنچه كه امروز در شمال آفريقا و منطقه بزرگ عربي در حال جريان است و همچنين نفرت روزافزون ملتها از آمريكا، نتيجه همان شكست است.
ايشان بعد از تبيين مراحل مختلف مبارزه ملت ايران با دولت استكباري آمريكا، به موضوع نتيجه اين مبارزه اشاره كردند و افزودند: اينكه در اين مبارزه شصت ساله چه كسي پيروز ميدان بود بسيار مهم است زيرا اگر يك ملت با ايمان و مصمم و متوكل بر خداوند پيروز اين مبارزه باشد قطعاً براي همه ملتها اصل و الگو خواهد بود و فلسفه جديدي براي تاريخ مبتني بر اصول اسلامي بوجود خواهد آورد.
رهبر انقلاب اسلامي، ملت ايران را پيروز ميدان مبارزه با دولت آمريكا خواندند و به بيان دلايل اين پيروزي پرداختند.
حضرت آيت الله خامنه اي در بيان دلايل پيروزي ملت ايران در مبارزه با دولت مستكبر آمريكا، به موقعيت و جايگاه نظام اسلامي اشاره كردند و افزودند: اولين دليل اين است كه انقلاب اسلامي ايران در اين 34 سال، نه تنها از بين نرفت بلكه قوي تر، مستحكم تر، با عظمت تر و پُر فروغ تر شده است.
ايشان تأكيد كردند: از جمله نشانه هاي استحكام و قوت نظام اسلامي و زنده بودن انقلاب، نسل جواني است كه حوادث انقلاب، دوران دفاع مقدس و امام بزرگوار را نديده است اما با همان انگيزه و عزم و ايمان نسل جواني كه انقلاب را بوجود آورد، در صحنه هاي مختلف كار و تلاش و علم و فناوري حضور دارد.
رهبر انقلاب اسلامي عظمت روزافزون ملت ايران و شخصيت امام خميني(ره) در ميان ملتها و شناخته شدن ملت ايران در دنيا بعنوان ملتي پولادين، مقاوم و بصير را از ديگر نشانه هاي استحكام نظام اسلامي خواندند و خاطر نشان كردند: از ديگر نشانه ها، پيشرفتهاي علمي و سازندگي، بصيرت همگاني و رشد آگاهي و تأثير گذاري و ديدگاههاي نو ملت ايران در مسائل منطقه و دنيا است.
حضرت آيت الله خامنه اي پيشرفتهاي معنوي در كنار پيشرفتهاي مادي را از ديگر نشانه هاي زنده بودن انقلاب اسلامي برشمردند و با اشاره به حضور گسترده مردم بويژه جوانان در عرصه هاي معنوي، همچون دعاي عرفه، مراسم اعتكاف، شبهاي قدر و عزاداريهاي ماه محرم افزودند: شكل گيري يكي از بهترين مردم سالاري ها در ايران و مشاركتهاي عمومي در انتخابات ها از ديگر نشانه هاي پيشرفت همه جانبه ملت ايران در 34 سال گذشته است.
ايشان تاكيد كردند: اين، همان انقلابي است كه آمريكاييها وعده شكست و نابودي چند ماهه آن را مي دادند اما اكنون داراي چنين جايگاه ممتازي در منطقه و جهان است.
رهبر انقلاب اسلامي سپس به بيان دلايل اثبات كننده پيروزي ملت ايران، با نگاه به جايگاه آمريكا پرداختند و تأكيد كردند: هيچ كسي شك ندارد كه آمريكا در سي سال گذشته بيش از سي رتبه از نظر اقتدار و وجاهت جهاني سقوط كرده است و حتي خود آمريكاييها نيز به اين واقعيت، اقرار مي كنند.
حضرت آيت الله خامنه اي با تأكيد بر اين كه امروز هيچ دولتي به اندازه آمريكا، در جهان منفور نيست افزودند: اگر دولتهاي منطقه و دولتهاي كشورهاي ديگر جرأت كنند و يك روز بعنوان روز نفرت از آمريكا تعيين شود، بزرگترين راهپيمايي تاريخ در دنيا برگزار خواهد شد.
ايشان با تأكيد بر اين كه علاوه بر از بين رفتن وجهه آمريكا، اصول و ارزشهاي آمريكا نيز سقوط كرده است، گفتند: يكي از ارزشهاي مورد ادعاي دولت آمريكا، مبارزه با تروريسم است اما اين اصل اكنون بجايي رسيده است كه دولت آمريكا با تروريست ها هم پيمان مي شود و حتي گروه تروريستي منافقين را مورد حمايت خود قرار مي دهد و از ليست به اصطلاح سياه خارج مي كند.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به ادعاي حمايت از دموكراسي، افزودند: با وجود اين ادعا حمايت همه جانبه دولت آمريكا از مستبدترين و ديكتاتور ترين حكام منطقه و دنيا بر كسي پوشيده نيست.
حضرت آيت الله خامنه اي خاطر نشان كردند: يكي ديگر از اصول مورد ادعاي آنها، حمايت از حقوق بشر است در حاليكه بدترين اقدامات ضد حقوق بشري با حمايت آمريكا انجام ميشود و صهيونيستهايي كه شصت سال به طور علني، حقوق ملت مظلوم فلسطين را پايمال كرده اند، مورد حمايت كامل دولت آمريكا هستند.
ايشان، مقابله دولت آمريكا با حركتهاي آزادي خواهانه، اصلاح طلبانه و انقلابي ملتها را مغاير با ادعاي حمايت از ملتها خواندند و خاطر نشان كردند: آمريكا ادعا ميكند كه ثروتمندترين ملت و دولت دنيا است اما زمامداران آمريكا، وضعيت ملت اين كشورِ داراي منابع گسترده طبيعي و انساني را به جايي رسانده اند كه امروز مقروض ترين ملت دنيا، ملت آمريكا است.
رهبر انقلاب اسلامي تعداد بالاي زندانيان آمريكا در مقايسه با جمعيت اين كشور و رتبه اول در دنيا را بر خلاف ادعاي طرفداري از آزادي دانستند و افزودند: يكي ديگر از ادعاهاي دولت آمريكا، سرافرازي ملت اين كشور است در حاليكه ملتِ خود را به ذلت كشانده اند و با گمراه كردن آنان اجازه نمي دهند از حقايق مطلع شوند.
حضرت آيت الله خامنه اي تأكيد كردند: جنبش 99 درصدي در آمريكا در شرايطي شكل گرفته است كه مردم آمريكا از بسياري از حقايق مطلع نيستند و اگر دولت آمريكا اجازه اطلاع از حقايق را بدهد، اين جنبش قطعاً بسيار فراگيرتر خواهد شد.
ايشان يكي ديگر از پَست رفت هاي دولت آمريكا از ارزشها و اصول مورد ادعاي خود را، تسليم محض بودن در برابر صهيونيست ها دانستند و افزودند: چه ننگي از اين بالاتر كه نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري آمريكا، در مناظره هاي خود براي اثبات ارادت به صهيونيست ها، با يكديگر مسابقه مي گذارند و دولتهاي آمريكا عملاً ملت خود را اسير صهيونيست ها كرده اند.
رهبر انقلاب اسلامي نتيجه اين سقوط ها را كاهش روزافزون نفوذ و قدرت آمريكا و شكست هاي پي در پي در جنگ ها و حوادث مهم منطقه خواندند و تأكيد كردند: تمام اين واقعيات نشانگر اين است كه دولت مستكبر، متكبر و خود بزرگ بين آمريكا در اين مبارزه طولاني، در برابر ملتِ مصمم، سرافراز و مقتدر ايران شكست خورده است.
حضرت آيت الله خامنه اي، درك دلايل اين پيروزي در 34 سال گذشته و حفظ لوازم آن در ادامه مبارزه را بسيار با اهميت ارزيابي و تأكيد كردند: هنگامي كه يك ملت مصمم و با عزم و اراده، در مقابل حريفي كه نسبت به او توانايي هاي ظاهري علمي، رسانه اي و مالي كمتري دارد، مقاومت و به خدا توكل مي كند و از جان و مال و آبرو نيز دريغ نمي كند قطعاً در سخت ترين و بزرگ ترين مبارزه ها پيروز خواهد شد.
ايشان چالش ملت ايران با آمريكا را ادامه دار و در عين حال موجب آبديده تر شدن ملت دانستند و افزودند: در اين چالش، همواره بايد مراقب طرف مقابل بود و لحظه اي از او غفلت نكرد زيرا اگر دچار راحت طلبي و غفلت شويم شكست ميخوريم.
رهبر انقلاب اسلامي يكي از ضروريات اين مبارزه بزرگ را ايستادگي و توكل بر خدا برشمردند و خاطر نشان كردند از جمله لوازم اين مبارزه، تلاش و حركت همه جانبه براي پيشرفت كشور در عرصه هاي علمي، سازندگي، اداري و تجاري است كه زمينه ساز شكوفايي و پيروزي مي شود.
حضرت آيت الله خامنه اي اتحاد و وحدت را نيز بسيار مهم خواندند و تأكيد كردند: يكي از موارد مضرّ، اختلاف ميان مسئولان و بدتر از آن كشاندن اختلاف به ميان مردم است.
ايشان افزودند: من به مسئولان و رؤساي قوا هشدار ميدهم كه مراقب باشند و اختلافات را به ميان مردم نكشانند.
حضرت آيت الله خامنه اي با تأكيد بر اينكه رهبري از رؤساي قوا حمايت كرده و حمايت خواهد كرد، خاطر نشان كردند: نامه نگاريهاي اخير و مطالب آن به هيچ وجه موضوع مهمي نيست اما اين اختلاف نظرها نبايد به ميان مردم كشانده و دست مايه اي براي جنجال و هياهوي رسانه هاي بيگانه و دشمنان شود.
ايشان تأكيد كردند: همه بايد متوجه مسئوليت خود و شرايط حساس كنوني باشند.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به عصبانيت دشمن از حوادث منطقه و پيشرفتهاي علمي و تأثيرگذاري ملت ايران افزودند: يكي از روشهاي موذيانه و موريانه وار دشمن در اين شرايط، ايجاد اختلاف از راههاي نفوذ است كه همه بايد مراقب باشند و اختلاف ها را به حداقل برسانند.
حضرت آيت الله خامنه اي خاطرنشان كردند: اختلاف نظر طبيعي است اما اين اختلاف نظر نبايد به اختلاف در عمل و گريبانگيري و مچ گيري در مقابل مردم، تبديل شود.
ايشان تأكيد كردند: از امروز تا روز انتخابات، هركسي كه بخواهد اختلاف ها را به ميان مردم بكشاند و از احساسات آنها در جهت اختلافات استفاده كند، قطعاً به كشور خيانت كرده است.
رهبر انقلاب اسلامي، مسئولان كشور را زحمت كش و دلسوز خواندند و خاطر نشان كردند: مسئولان بدنبال كار و تلاش هستند كه برخي اوقات غفلت هايي هم انجام مي گيرد اما اميدوارم خداوند بر اساس نيت هايي كه بدنبال خدمت به مردم هستند، ملت ايران را در همه ميدانها موافق كند كه قطعاً هم اينگونه خواهد بود.
حضرت آيت الله خامنه اي در بخش ديگري از سخنان خود غدير خم را حادثه اي اصولي خواندند كه نشان دهنده توجه اسلام به امامت و ولايت بعنوان مهمترين ركن تشكيل نظام اسلامي است.
ايشان تأكيد كردند: اگر مضمون واقعي حادثه غدير، بدرستي تبيين شود، اين موضوع مي تواند وحدت آفرين باشد.
کارکنان محترم آفتاب ، در صورت لزوم ، این نظریه را چاپ بفرمایید . با تشکر فراوان
اشکال کاربیشتر دولتها ، همگی بعد از انقلاب به وجود آمدند ، خیلی زود اهداف اولیه انقلاب ، که خودکفایی در کشاورزی ، دامپروری ، صنعت و تولیدات داخلی بود
( سفارش همیشگی مقام رهبری ) ، به فراموشی سپرده شدند و این مسائل در بعضی از دولتها ، کمرنگ، پیاده شدند و در بعضی از دولتها ، محو شدند . لذا این بی توجهی ها و سر مقام و میز ، جنگ کردنها ، منیت ها ، تکبرها و غرورهای کاذب ، فرصتهای طلایی را گرفته و اجازه خدمت به خلق خدا را ندادند .
اشکالات این نظام ، همه از بعد از انقلاب شروع شد و کم کم به اینجا رسیدیم و با تحریم ها و اوج اختلافات ، مملکت به حالت فلج افتاده است . لذا باید بزرگان نظام و آقایان مراجع ، بدون تنگ نظری ها و بخل ها و منیت ها ، با شوراها و مشورتهای اساسی ، با توجه به عدالت خواهی بین تمامی اقشار مردم اعم از مسئول و مردم عادی گرفته ، روی قوانین درست بیشتر تکیه کرده و هرجا قانونی برخلاف حق و حقیقت و عدالت دیدند ، دوباره بررسی کرده و به مامردم ، قول سیره و زندگانی پیامبربزرگ را ، که ساده زیستی و رسیدگی به امور خیریه بود ، را بدهند و همه از خود شروع کنند . چون ما مردم ، همه به امید یک جامعه سالم و با عدالت ، انقلاب کردیم .
از سخنان پیشوای شیعیان حضرت علی (ع) :
بر یک مسئول و پیشوا ، واجب است که مانند فقیرترین قشر
جامعه خود ، غذا بخورد ، لباس بپوشد و زندگی کند ، تا فقیر از فقر خود شرمنده نشود و غنی ، از مال خود مفتخر نگردد وظیفه تمامی مسئولین ، مراجع محترم و ما مردم ، این است که با ساده زیستی و انسانیت و امر به معروف و نهی از منکر ، جامعه را به طرف معنویت و پیشرفت ، پیش ببریم .
منکرات این جامعه ، اینها است ، اختلاس ها ، دزدی از بیت المال ، احتکارها و دلالی ها ، گرانفروشی ، قاچاق مواد مخدر ، دزدی ها و فسادهای از سر هاری و ....... می باشد . باید از این منکرات جلوگیری کرده و جامعه را به طرف زندگی های سالم و دین به معنای واقعی و دستی گرفتن ها و امور خیریه ، پیش ببریم . انشاءالله .
به نظر من اين حرفها هم قديمي شده شما بايد به جلوتر نگاه كنيد ساده زيستي را تعريف كنيد. استقلال را تعريف كنيد آيا به معني جدايي از ملل جهان است يا به معني محتاج نبودن به بيگانه . اگر گزينه دوم هست پس چرا در اين همه سال ما هنوز هم وارد كننده مواد اوليه دارويي و ...هستيم . پس ما مفاهيم را فراموش كرده ايم
دوست عزیز ، خیلی سخت گرفتید ، ساده زیستی یعنی به دور از تجملات و دزدی ها و زندگی های ساده .
استقلال یعنی خودکفایی در کارهای مملکت اعم از کشاورزی ، دامداری ، صنعت و تولیدات داخلی ملی و همینطور ساخت دارو در کشور و مواد دیگر ، بدون وابستگی به دیگر کشورها .
بعد هم همبستگی با تمامی ملتهای جهان و دیگر کشورها ، از سر اقتدار و عزت و نه احتیاج و کمبودها .
یعنی اگر معنی اسلام را درک کنیم و نظر بالا را به دقت بخوانی ، معنی عزت ، اعتبار و استقلال را در مردم و کشور ، متوجه می شوید .