آفتابنیوز : كاظم جلالي اظهار داشت: دادن جايزه صلح نوبل به البرداعي در شرايط فعلي ميتواند حامل پيامهايي باشد مبني بر اينكه وي را تشويق كنند تا در خصوص پرونده هستهاي ايران بيشتر نگاههاي سياسي را بر نگاههاي كارشناسانه و حقوقي ترجيح بدهد.
وي افزود:تاكنون البرداعي بين نگاه كارشناسانه و حقوقي و استنتاج و نتيجهگيري به نوعي درگير بوده است و در گزارش هايش نتايجي كه گرفته مي شد فارغ از بحثهاي كارشناسي وحقوقي بود .
اين نماينده مجلس ابراز اميدواري كرد : البرادعي از اين به بعد بيشتر نگاه حقوقي و كارشناسانه را بر رويكرد سياسي حاكم كند.
به اعتقاد وي، پرونده هستهاي ايران از نظر حقوقي و كارشناسي داراي مشكلي نيست و بازرسيها نشان داده كه ايران تمام همكاريها را با آژانس و بازرسان داشته و اگر هم شبهههايي وجود داشت مانند شبهه منشا آلودگيها ، نظريات كارشناسي و بررسيهاي حقوقي نشان داده كه منشاخارجي داشتهاست.
جلالي ابراز اميدواري كرد: البرادعي با گرفتن جايزه صلح نوبل به طرف نگاههاي غيركارشناسانه و رويكردهاي سياسي كه قدرتهاي بزرگ دنيا به دنبال آن هستند، نرود.
وي افزود: كسي كه جايزه صلح نوبل را دريافت ميكند بايد خودش را حافظ صلح وامنيت جهاني بداند و مقيد به معيارهاي حقوقي و كارشناسي دقيق براي صيانت از صلح و امنيت جهاني باشد تا مخاطراتي را براي صلح و امنيت جهاني ايجاد نكند.
به اعتقاد مخبر كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي از اين منظر، رسالت البرداعي و مجموعه آژانس انرژي هستهاي، رسالت سنگيني است و انتظاراين است كه متناسب با معيارهاي حقوقي حركت كنند.