آفتابنیوز : آفتاب: *ماجرای "ستار بهشتی" را که درحال تبدیل شدن به یک لکه ننگ بر پیشانی نظام جمهوری اسلامی بود، مسئولان قوه قضائیه با تدبیر مهار کردند و تصمیم گرفتهاند با آن همان برخوردی را بکنند که باید با چنین وقایعی بشود.
*در گذشته نیز بارها چنین مواردی پیش آمد ولی مسئولان به جای آنکه با اقدام درست و به موقع، مجال تبلیغات خصمانه دشمنان علیه نظام جمهوری اسلامی را از آنها بگیرند، منفعلانه با آن موارد برخورد کردند و راه را برای تاخت و تاز دشمنان باز گذاشتند. ماجرای کهریزک نیز تا مدتی به همین سرنوشت مبتلا شده بود و متأسفانه حتی بعد از آنکه اقداماتی برای رسیدگی به آن صورت گرفت باز هم با قاطعیت و سرعت لازم پی گیری نشد و تا امروز هنوز به نتیجه نرسیده است. با توجه به تجربه تلخ کهریزک است که مسئولان قضائی کشور باید به هنگام وقوع چنین ماجراهائی به موقع دست بکار شوند و وظایف خود را با سرعت و قاطعیت انجام دهند تا از طرفی چهره نظام جمهوری اسلامی ملکوک نشود و از طرف دیگر جلوی تکرار چنین وقایع زشتی گرفته شود.
*تفاوت میان این دو نوع برخورد با این قبیل وقایع این است که وقتی قوه قضائیه سریعاً وارد عمل میشود و موضوع را پیگیری میکند، مردم احساس میکنند چنین رفتارهائی مورد تأیید قوه قضائیه و نظام نیست بلکه مسئولان نظام نسبت به این اعمال حساس هستند و اجازه تجاوز به حقوق افراد حتی بازداشت شدهها و زندانیان را نمیدهند. اما هنگامی که اقدام لازم در زمان مناسب صورت نگیرد، عکس این تصور به ذهن مردم راه مییابد و افکار عمومی به این نتیجه میرسد که مسئولان نظام نسبت به تجاوز به حقوق شهروندی افراد بیتفاوت هستند و یا حتی چه بسا به این قبیل اقدامات رضایت دارند.
*نکته مهم این است که این تصور، چه در بخش مثبت و چه در بخش منفی، به افراد و دستگاههای مسئول محدود نمیشود و اصل نظام را هم در بر میگیرد. به عبارت روشن تر، افکار عمومی به این نتیجه میرسد که جنس ماهیت نظام جمهوری اسلامی اقتضای چنین رفتارهائی را دارد و یا لااقل برداشت مسئولان از نظام جمهوری اسلامی اینست که باید با افراد بازداشت شده چنین رفتارهائی صورت بگیرد. این، همان چیزی است که دشمنان ملت ایران و دشمنان اسلام و نظام جمهوری اسلامی در پی جا انداختن آن در افکار عمومی هستند و تصور غلطی است که هیچ ربطی به نظام جمهوری اسلامی ندارد. در تعالیم اسلام و قانون اساسی جمهوری اسلامی، بر رعایت حقوق بازداشت شدگان و حتی محکومان و زندانیان تأکید شده و عدم رعایت این حقوق، تخلف دانسته شده است.
*اکنون اگر به ماجرای "ستار بهشتی" باز گردیم، چند نکته را میتوانیم به روشنی مورد تأکید قرار دهیم و از آنها برای موارد مشابه نیز استفاده نمائیم. اول آنکه باید روشن شود این شخص به چه جرمی بازداشت شد؟، آیا برخوردهای اولیه با او مطابق اصول یاد شده قانون اساسی به ویژه اصول 38 و 39 بوده و حقوق شهروندی او در مراحل اولیه بازداشت رعایت شده یا نه؟ دوم آنکه در مدت چند روزی که در بازداشت بوده چه اتفاقی افتاده که منجر به فوت او شده؟ و سوم آنکه اطلاعات مربوط به ماجرای بازداشت و حوادث پیش آمده برای این شخص و فوت او چرا توسط مسئولان مربوطه به صورت شفاف و روشن در اختیار افکار عمومی قرار نگرفته و بعد از آنکه رسانههای بیگانه آن را مطرح کردند و در مجلس شورای اسلامی به این واقعه اعتراض شد، مسئولان مربوطه درصدد رسیدگی به این ماجرا برآمدند؟
چرا اونا تو حاشیه امن قرار دارند.
حالا اگه اصلاح طلب بودند خبرگزاری ها 24 ساعته عکسشونو پخش میکردند
2-عاملين اتش زدن مسجد قباي شيراز(قران و ادعيه ها داخل مسجد) 3-كوي دانشگاه 4- كهريزك5-خانم بني يعقوب6-ستار بهشتي.......از خدا بترسيدمصلحتي عمل نكنيد آيا پيامبران و ائمه اينگونه بودند امام صادق (ع) اينگونه بودند .ابروي نظام را به پاي چند فرد عقده اي و رواني واز همه مهمتر آمران و عوامل اصلي پشت پرده نريزيد قانون جايگاهش كجاست... بلي اگر برخلاف قانون بود قانوني عمل كنيد نه اينكه توسط نيروهاي بي قانون و خودسر دستور گيرنده هر طور دلشان ميخواهد عمل ميكنند باور كنيد ديگر در مردم اعتماد نمانده است بنده هم خودم را بخدا ميسپارم.
اگر يك شخص سياسي بو جند نفر بازجو داشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا جايگاه حقوق بشر در كشور ما كجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقاي رادان اگر اين اتفاق براي بچه شما مي افتاد چه كار مي كرديد ؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت محترم آفتاب شرافت حرفه اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی را به زیبایی تمام حفظ کرد بخصوص در این مقوله مهم .
از دید انسانهای فرهیخته و دلسوز این عملکرد عالی ترین شکل خدمت به نظام و آبروی تشیع است . آیینه عملکرد خودی بودن
احسنت .