آفتابنیوز : آفتاب: عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: اما متاسفانه در کشور دیدگاههایی وجود دارد که معتقد هستند، آموزههای اسلام اختصاص به دوره خاص دارد و موضوع جمعیت هم با این نگاه دیده میشود؛ که غلبه این نگاه در دورهاي بر نظام برنامهریزی کشور موجب مسائل و مشکلاتی شد.
وی ادامه داد: در ادامه این نگاه، متاسفانه در سالهای اخیر این دیدگاه رایج شد که زایمان زن باید در سنین بین بیست سال تا سی و پنج سال محدود شود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: همچنين در دو دهه اخیر، مقرراتی وضع شد که طبق این مقررات فرزند چهارم خانوادهها و والدین این فرزندان با محدودیتهایی مانند عدم برخورداری از بیمهها مواجه شدند که این محدودیتها که بیشتر به مجازات شبیه بود، برخلاف اصل برخورداری همه شهروندان از حقوق مساوی بود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: با ادامه این روند فعلی، ما در چند دهه آینده با جمعیتی سالمند مواجه هستیم که این جمعیت سالمند عوارض زیادی برای جامعه خواهد داشت.
نماینده کمیسیون فرهنگي در کارگروه مشترک مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در نگاه کلان و درازمدت راهبردی اصولا جمعیت يكي از محركهاي اصلي و مفيد در حوزه اقتصاد است و نیروی کار جوان هم نیروی پیش برنده و مولد است كه در نقش مصرفکننده نيز موجب رونق تولید خواهد شد.
وی افزود: جلسات کارگروه مشترک كميسيونهاي مجلس با شورای عالی انقلاب فرهنگی بهصورت مستمر برگزار ميشود و بنده نيز در این جلسه پیشنهاد دادم که مصوبه راهگشای شورای عالی انقلاب فرهنگی عینا تبدیل به قانون شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان نیز گفت: خوشبختانه 80 درصد کار در این زمینه پیش رفته و بهزودی لایحهای در این زمینه براي تصويب به صحن مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهد شد.
سیر از گرسنه خبر نداره، سواره از پیاده
ماشالا نه خودشون نه هفت پشت بعدشون با مشکلاتی مثل اشتغال، مسکن، ازدواج و بهداشت مواجه نخواهند بود
اهان... پس شما فلسفتون اینه...
میگویند ، فرزند چهارم به بعد ، امکانات نداره و بیمه ندارد و از یک طرف دیگر این طور می گویند ، فکر کنم که بیشتر مسئولین هم مشنگ و گیج شده اند و نمی دانند چیکار کنند 2حالت دارد .
1- اگر جامعه سالم و دین دار به معنای واقعی بخواهید ، باید عدالت ، مساوات ، امکانات رفاهی ، آموزشی ، کاری ، تفریحی و همه جور امکانات ، برای مردم بسازید .
2- ولی فقط اگر یک مشت مردم فقیر ، بیسواد ، معتاد و توسری خور که فقط دنبالتان بدوند و زنده بادزنده باد بگویند و انتقاد و پیشنهادی هم نداشته باشند، بخواهید ، برای این جمعیت اقدام کنید .
اما بعضی ها این روزی را غصب می کنند و نمی گذارند به صاحبا نشان برسد خواهش می کنیم اول این روش را اصلاح کنید
1- همه جرائم مربوط به فرزند چهارم را با محاسبه خسارات و تورم برگردانید.
2- حداقل امکانات زندگی را برای همین جمعیتی که هست فراهم کنید و اولین آن بیمه درمانی معقول. خدا را شاهد می گیرم که با یک خانواده شش نفره و حقوقی مثلا متوسط و ظاهرا در سطح حقوق بگیران میانی، در سال جاری ماهیانه 3برابر دریافتی ام هزینه کرده ام. بیشترین هزینه تحمیلی مربوط به هزینه درمان بوده که علت اصلی آن هم عدم وجود نظارت درست وزارت بهداشت بر تعرفه های درمانی است. مثلا ویزیت یک پزشک برای 5 دقیقه الی 10 دقیقه چرا بایستی 30 هزار تومان باشد و من با کارشناسی ارشد و انبوهی از تجارب و دوره های ویژه و تخقیقات و مقالات متعدد به اندازه 35 ویزیت آن آقا حقوق بگیرم؟
وضعیت بهداشت و درمان کشور فاجعه است، در حالی که رئیس جمهور محترم آن را "نورعلی نور" توصیف فرموده اند.
این درد بزرگی است و من نمی توانم بفهمم که چرا بسیاری از نمایندگان و مسئولین ما گویا اصلا روی کره زمین نیستند(حتی نه ایران)آنها بگونه ای حرف می زنند، که گویا دهها سال نوری از زمین و مردم ایران فاصله دارند.
من زندگی ام با وام ادره می شود، اگر توان و امکان وام گرفتن نداشتم، چه باید می کردم؟ آیا بچه هایم و خودم دق نمی کردیم؟
آقایان شما را بخدا از توهم بیرون بیایید. با واقعیت ها انس بگیرید و هر روز ناقض روز قبل حرف نزنید. کار خوذتان را بکنید نه بگویید جمعیت کم شود نه بگویید زیاد شود. به فکر بهداشت و امنیت مردم باشید. آمار قتل و غارت و جنایت و زورگیری و ... آیا نتیجه ضعف معیشت جامعه نیست؟ چه سندی بدهم که منتشر شود؟ بخدا دلم به حال این جامعه می سوزد. با اسم اسلام نمی توان جامعه را اداره و خوشبخت کرد، به اسلام مظلوم، جمهوری اسلامی مظلومتر و مظلومترین رهبر جهان عملا خدمت کنید، لطفا شعار ندهید، عمل کنید و عاقلانه باشد.