آفتابنیوز : آفتاب: حجت الاسلام محسن قرائتی پیش از ظهر چهارشنبه در گردهمایی بزرگ مبلغات حوزوی و سنتی با محوریت آسیب شناسی خرافات و موهومات در جلسات بانوان گفت: مبلغات باید به دختران جوان و نوجوان توجه بیشتری کنند و آنان را به عنوان جامعه هدف در نظر بگیرند.
وی خطاب به بانوان مبلغ افزود: در جلسات خود از خطبه های معتبر سخن بگویید، واضح و روشن و روان حرف بزنید تا همه افراد حاضر در جلسه آن را بفهمند.
قرائتی اظهار داشت: سخنرانی های ائمه و معصومین اغلب در یکی دو دقیقه خلاصه می شد که به دلیل کلمات قصار بود، کم حرف بزنید و برای سخنان خود نیز دلیل و مستند داشته باشید، از آیات و احادیث نیز با ذکر دلیل و سند استفاده کنید.
وی تصریح کرد: مستحبات را روان و دقیق ذکر کنید، ادای بزرگان را در نیاورید، برای هر فرد باید ظرفیت و گنجایش خاصی در نظر گرفت تا مستحبات را بگویید.
قرائتی اذعان داشت: در موضع گیری های سیاسی و ... خود حجت را فقیه عادل بی هوس در نظر بگیرید، حزب و...برای ما حجت نیست، فقیه عادل و بی هوس حتی اگر راهش غلط هم باشد حجت دارد.
وی ادامه داد: هر چیزی که به ذهنتان می رسد را با یک اسلام شناس در میان بگذارید، برخی حرف ها را نباید بی مقدمه گفت زیرا خطرناک است، حدیث های سنگین نقل نشود، برای هر حدیث باید منبع و دلیل موثق داشته باشیم.
قرائتی تاکید کرد: رویای صادقه یک هفتادم وحی است، بسیاری از خوابها دروغ است، پس خوابها را نقل نکنید و قرآن را که ۱۰۰ درصد وحی است را مورد استفاده قرار دهید.
وی در ادامه گفت: مجالس خود را زود تمام کنید، مفید باشد و روی مسائلی چون نماز و آیین همسرداری تاکید و شعر و تاریخ را در کمترین میزان خود استفاده کنید و بخشی از سخنان خود را به ترجمه آیات قرآن اختصاص دهید و احادیث و روایات را از رو بخوانید.
به گزارش مهر؛ قرائتی خاطر نشان کرد: راه رشد شما اینست که فیلم نبینید، من از ابتدای انقلاب فیلم ندیده ام و روزنامه هم نمی خوانم، روزنامه باعث به روز شدن علم شما نمی شود بلکه تفسیر بخوانید، من نه فیلم دیده ام و نه روزنامه خوانده ام اما ۴۰ کتاب نوشته ام.
اینکه می فرمایید نه فیلم می بینی و نه روزنامه می خوانی چگونه از درد مردم باخبر می شوی؟ اینکه سخنان شما در کانالهای مختلف صدا و سیما پخش می شود مگه فیلمبرداری نشده است؟
شما این مطالب را می فرمایید که مردم به مساجد گرایش پیدا کنند ولی باید قبول کنید در مساجد درد دل مردم بیان نمی شود بلکه تماما مسائل اخروی است. اگر این مساجد سخنگوی مردم بودند قطعا مردم بدانجا می رفتند و نیازی به نشستن پای تلویزیون نبود.
حاجی وقتی خبر از چیزی نداشته باشید چگونه میتوانید یک تفسیر را تجزیه و تحلیل کنید؟ شاید عادت کرده اید که چشم بسته هر چه را که به دیدگاهتان نزدیک است قبول کنید؟ نوشتن کتاب بدون داشتن خبری در آن زمینه ، بنظر فاقد محتوی کارمد میباشد . انتظار این است که بعنوان مبلغ بروز باشید نه اینکه مانند برخی از مدعیان دینی که توان تطبیق با شرایط روز را ندارند ، دنده عقب حرکت کنید!
در ضمن با این جمله شما "بخشی از سخنان خود را به ترجمه آیات قرآن اختصاص دهید و احادیث و روایات را از رو بخوانید" 100 درصد موافقم با این تبصره که گوینده خود باید بهره ای از آن برده باشد و در رفتار و کردارش مشهود باشد ، نه مانند برخی که بد دهان هستند و میلیونی طلب مزد میکنند برای یادآوری چیزی که دیگران بهتر از آنها ، بدان واقف هستند.
اگه امروزه روز کسی هوش اجتماعی رو نشتداه باشه
در میان مردم با لفظ ،،، (خودتون می دونید)،،، شناخته می شه.
به نظر من هر کس باید هویت خودش رو نشون بده و منافق نباشه
من از ایشون متشکرم که منو راهنمایی کردن.
آیا یکی از شرایط فقیه و مجتهد شدن این نیست که باید به مسائل روز آشنا(حتی مسلط )باشد تا بتواند اجتهاد کند و احکام فقهی با توجه به نیاز روز بشر را صادر کند
حال بنظر جنابعالی امروزه باوجود انبوهی ازدادهها و اطلاعات از چه طریقی میتوان این اطلاعات وآگاهی را کسب کرد جزء از طریق رسانه های گوناگون
شاید شما روش خاصی کشف کرده اید ؟