آفتابنیوز : آفتاب: دکتر نرگس داوودی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در پدیده تنبلی گاه نیز فرد، افسرده هم نیست و تنها به خاطر خستگی این حالت ایجاد میشود.
وی افزود: برخی دانشآموزان نیز در مدرسه تنبل شناخته میشوند که دلیل تنبلی در این کودکان IQ پایین آنها نیست بلکه بیحوصلگی برای درس خواندن است که باید عامل آن شناخته شود.
داوودی تصریح کرد: تنبلی یک مشکل ارثی است و ممکن است خاندان فرد نیز تنبل بوده باشند. البته تنبلی امروزه در جامعه بیشتر به دلیل تغییر محیط زندگی رخ میدهد. کودکان این دوره به جای بازیهای تفریحی به بازیهای رایانهای میپردازند و فعالیتها به میزان زیادی کاهش یافته است. وقتی کودک به زندگی بیتحرک عادت کرد، کمکم آمادگی جسمانی برای بازی ندارد و فعالیت نمیکند.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: عادت کردن به کارهای تکراری و روزمره فرد را تنبل میکند که با ورزش و اجبار بدن به انجام فعالیت میتوان بر این تنبلی غلبه کرد.
وی ادامه داد: تنبلی همیشگی نیست و برخی مواقع ایجاد میشود. با توجه به تفاوتهای افسردگی در روز، فصل یا حتی افسردگی ساعتی، تنبلی نیز میتواند متفاوت باشد. نوع هوا نیز در تنبلی موثر است و هوای گرفته موجب تنبل شدن فرد میشود.