کد خبر: ۱۷۸۴۲
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۸۴ - ۱۳:۲۲

پرشیا به زانتیا تبدیل شد!

آفتاب‌‌نیوز : محمدرضا تابش نماينده‌ي مردم اردكان در مجلس شوراي اسلامي در نطق پيش از دستور خود با تبريك فرا رسيدن ماه مبارك رمضان، به مشكلات حوزه‌ي انتخابيه‌ي خود از جمله اصلاح ضريب بودجه تخصيصي استان، عنايت به تكميل چرخه‌ي فولاد در استان، نوسازي و بازسازي صنايع نساجي و . . . اشاره كرد و اظهار داشت: مي‌خواهم به‌عنوان فرزندي كوچك در خانواده‌ي بزرگ انقلاب اسلامي و دفاع مقدس كه افتخار ورود به جرگه اصلاحات را داشته و دارد همه‌ي اصحاب‌نظر و عمل را به يك بار بازانديشي و بازنگري دعوت كنم.

وي افزود: امروز گفتار، رفتار و كردار يكايك اهالي سياست و مديريت كشور در معرض نگاه و داوري ملتي است كه ميراث‌بر تجربه‌هاي كمياب و پر بها است.

وي با بيان اين‌كه جامعه امروز ما فشرده‌اي از تاريخ پرفراز و نشيب ايران و تحولات بزرگ جهان را به چشم ديده است، گفت: از اين‌رو جامعه ايران اگر سخن نگويد در مقابل امور آني و آتي واكنش هوشمندانه و آينده‌نگرانه دارد؛ پس در زاويه‌اي فراتر از تمناها و تقاضاهاي خود به اوضاع كشور بنگريد.

تابش ادامه داد: اجازه دهيد به اين پرسش در محدوده‌ي انتظار از خودمان بپردازم و رويه‌ي معمول اما نادرست نقد از گذشتگان و فرافكني مسائل را به ارزيابي از كاركرد خود به افق‌هاي پيش رو تبديل كنيم.

نماينده‌ي مردم اردكان خطاب به همكاران خود، گفت: روزهاي آغازين اعلام نتايج انتخابات مجلس هفتم را به خاطر داريد، بر همكاران ما در مجلس ششم تاختند كه دنيادوست بودند و خوشه‌چين و ولنگار بيت‌المال؛ اما پاي عمل كه به ميان آمد مركب‌ سواري پرشيا به زانتيا تبديل شد، با نثار تاج گلي بر مزار رهبر كبير انقلاب، بر خلاف آداب و رسوم جاري، به بهانه‌ي صرفه‌جويي، مخالفت گرديد، اما همزمان اجازه داده شد هزينه‌ي دو فروند هلي‌كوپتر كه بر فراز سرمان به پرواز درآمد از كيسه ملت پرداخت شود.

به گفته‌ي وي امروز درمقايسه با آخرين سال فعاليت مجلس ششم،‌بودجه‌ي مجلس شوراي اسلامي 54 درصد، مركز پژوهشها 89 درصد، شوراي گهبان 263 درصد، كتابخانه و مركز اسناد 31 درصد و ديوان محاسبات 161 درصد افزايش يافته است و هر شبانه‌روز كار قوه مقننه با احتساب 365 روز كاري 245 ميليون تومان و احتساب 240 روز كاري، 375 ميليون تومان هزينه را در بر دارد كه رشد 94 درصدي نسبت به مجلس ششم را نشان مي‌دهد.

رييس فراكسيون اقليت مجلس گفت: ما گفتيم قانون تثبيت قيمتها كه برخي هنوز آن را بزرگترين تصميم و دستاورد اقتصادي مجلس هفتم مي‌خوانند افسانه‌اي بيش نيست و در خوشبينانه‌ترين صورت ترفندي بود انتخاباتي.

به گفته‌ي وي اين تصميم نه دردي از حاجتمندي را دوا كرد و نه سفره‌اي را رنگين و نه دلي را براي مدتي شاد ساخت بلكه عملا 5500 ميليارد تومان از كيسه‌ي ملت را بر باد داد.

وي افزود: اين سرمايه‌اي بود كه اگر با چشم باطن‌نگر و حقيقت‌جو در آن نگريسته مي‌شد هزاران بيكار اميد از دست داده را به نوايي مي‌رساند و بر چرخ اقتصاد كشور روغني مي‌ريخت و مگر نگفتيم عيب درويش و هنرمند به كم و بيش بد است، اما كار بد آن است كه مطلق نكنيم و آيا گوش شنوايي يافتيم؟

به گفته‌ي وي اينك كه از هياهوها كاسته شده و روشنايي از پس غبارها خود را مي‌نمايد و تب‌هاي سودايي فروكش كرده روشن است كه چرا اصلاح‌طلبان درون مجلس شوراي اسلامي بر خلاف‌آمد عادت، مصلحت‌بيني كردند و در يك سال و اندي گذشته در مواقعي مهر سكوت بر لب زدند و اجازه دادند مدعيان، عيار خويش را محك زنند.

وي گفت: بر اين باور بوديم كه هشدارهاي ما در آن روزها فريادي بي‌حاصل است و مي‌دانستيم كه اين سخن رند عالم‌سوز شنونده‌اي نمي‌يابد كه "در كار ملك و ملت تدبير و تأمل بايد". بر اين اساس لب فرو بستيم اما چشم نبستيم تا امروز كه دوره‌ي سراب‌هاي خيال‌انگيز به پايان آمده همه را به واقع‌نگري خردمندي و تدبير فراخوانيم.

رييس فراكسيون اقليت مجلس در ادامه افزود: اميد نبسته‌ايم كه اين رفتارها مايه پند و عبرت شود و حداقل از امروز پرده‌ي ظاهر را بشكافيم و بدانيم كه از اين قيل و قالها جز ملامت و شرمساري چيزي برنمي‌خيزد.

وي در عين‌حال تصريح كرد: امروز با همين نظرگاه عيني باطن‌نگر مي‌كوشيم در بزرگترين چالشي كه جمهوري اسلامي ايران در زمان تولد خود تا امروز با آن روبروست، مددكار دست‌اندركاران امر باشيم.

وي با بيان اينكه امروز هيچ خردمندي نمي‌تواند از حقوق طبيعي و قانوني و مشروع ملت ايران چشم بپوشاند يكي از آنها را حق دستيابي به انرژي صلح‌آميز هسته‌يي دانست و گفت: اما در عين‌حال هيچ خردمندي نبايد حاضر باشد حق بزرگ حيات ملت را با حق دستيابي به انرژي صلح‌آميز هسته‌يي در تقابل قرار دهد.

به گفته‌ي وي امروز همه هنر ديپلماسي ما و همه تلاش دست‌اندركاران پرونده اتمي ايران بايد بر اين مهم متمركز شود كه ايران بدون آنكه تهديدي عليه صلح و امنيت بين‌المللي قلمداد شود و بدون آنكه هدف تحريم‌هاي خردكننده شوراي امنيت سازمان ملل قرار گيرد كه عادلانه نيست، هم از حق دستيابي به انرژي هسته‌يي بهره‌مند شود و هم امنيت و كيان كشور از هرگونه تهديد و تعرض و فشاري در امان بماند.

وي با بيان اينكه از اجلاسيه‌ي آژانس در شهريورماه گذشته بوي بهبود اوضاع برنخاست، گفت: تيم جوان مذاكره‌كننده نشان داد كه به كمك همكاران قديمي‌اش محتاج است.

تابش افزود: جاي ترديد نيست كه در اين ميدان بي‌هيچ نگاه جناحي و سياسي و با تدبير بايد از همه ظرفيتهاي فكري و انساني و مديريتي كشور بهره گيريم چراكه تاريخ و مردم هيچ كوتاهي‌اي را از ما نمي‌پذيرند و خطير بودن مسأله اجازه‌ي دست يازيدن به هيچ توجيهي را نمي‌دهد.

وي با اشاره به حق مسلم ايران در دستيابي به انرژي هسته‌يي، گفت: اطمينان دارم همكاران اصلاح‌طلبم در مجلس هفتم با من هم‌رأي هستند كه وظيفه ما حمايت همه‌جانبه از دست‌اندركاران پرونده است تا حقوق ملت بزرگ ايران به درستي تأمين شود، اما در عين‌حال ايمان دارم آنجا كه منافع ملت در معرض خطر قرار گيرد مي‌پذيرند كه سكوت عين گناهي نابخشودني است.

وي پيروزي در اين عرصه را مستلزم تدبير، هوشمندي و كارآيي در پشت ميز مذاكره و تلاش براي كاهش شكاف ميان ملت – حكومت كه به زعم او اخيرا فزوني گرفته، حمايت از بسط آزاديهاي قانوني و مشروع از جمله آزادي بيان و مطبوعات، فراهم آوردن زمينه‌هاي مشاركت گسترده و واقعي مردم در سرنوشت خويش، اعتمادسازي در عرصه‌ي روابط دوجانبه و بين‌المللي و حمايت از ايده‌هاي جهاني صلح و گفت‌وگو و امنيت وابسته دانست و گفت: ما در اين مسير حامي دولت و هر صاحب منصبي كه اين طريق را بپيمايد هستيم و تصور مي‌كنيم اگر اين مسير پيموده شود در خارج نيازي به تقابل نيست و در داخل نيز محتاج آن نيستيم كه براي كاهش ارزش سهام بازار بورس كه ميزان الحراره‌ي حوزه‌ي اقتصاد است، نشست و برخاست‌هاي اضطراري تشكيل دهيم و كارآفرينان و دست‌اندركاران اقتصاد و تجارت، همچون 16 سال گذشته خود خواهند فهميد كه كجا دست از بغل بيرون آرند و دولت را به مداخله نيازي نباشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۳:۵۳ - ۱۳۸۴/۰۷/۱۷
0
0
اين گفته هاي يك عضو بسيار ميانه رو و معتدل مجالس ششم و هفتم است .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین