آفتابنیوز : 
اين کنسرت را بنياد خيريه جادوی ايران (Magic of Persia) برگزار کرد که مؤسسه ای غيرانتفاعی در بريتانياست که هدف خود را تلاش برای بسط و ارتقای فرهنگ ايرانی اعلام کرده است.
تارا کمانگر که از سوی همين مؤسسه به عنوان موسيقيدان برجسته سال برگزيده شده است، تکنوازی خود را با اجرای آثاری از امين الله حسين (۱۹۸۳-۱۹۰۷)، آهنگساز کلاسيک پيشکسوت ايرانی آغاز کرد، آثاری چون اسطوره ايرانی و يادبود عمر خيام.
خانم کمانگر انتخاب آثار امين الله حسين را برای آغاز برنامه خود چنين تشريح کرد: "من عميقاً احساس می کنم که امين الله حسين يکی از بهترين آهنگسازان ايرانی است، هرچند عموماً يافتن نتهای آثار آثار او کاری بسيار دشوار بود تا آنجاکه ناچار بودم نتهای دو تا از قطعات اجرا شده را از روی نوار بازنويسی کنم".
امين الله حسين يکصد سال پيش در شهر سمرقند که آن زمان تحت حاکميت روسيه تزاری بود متولد شد و در آلمان و فرانسه اقامت گزيد، خانم کمانگر که خود در آمريکا و بدور از ايران بزرگ شده است در مورد او می گويد که اين آهنگساز با اينکه در ايران نزيسته اما آثارش عميقاً در موسيقی ايرانی ريشه دارد و بيانگر پرقدرت عواطف، ظرافتها و دلتنگيهای خاص ايرانی است."
نيمه اول تکنوازی تارا کمانگر با اجرای دو اثر تکنيکی به پايان رسيد: سونات شماره ۳ سرگئی پراکفيف و والس مفيستوی شماره يک اثر فرانتس ليست که خانم کمانگر هر دوی آنها را بروانی و با تسلط کامل نواخت.
بخش دوم برنامه که به آهنگسازان معاصر ايرانی، هرمز فرهت، جواد معروفی، بهزاد رنجبران و لوريس چکناواريان اختصاص داشت با همنوازی تنبک فريبرز کيانی، مؤسس گروه هنری نوا همراه بود.
تارا کمانگر فارغ التحصيل دانشگاه هاروارد آمريکا در رشته مردمشناسی اجتماعی است و فراگيری موسيقی را از سه سالگی با نواختن ويولن و پيانو آغاز کرده است.
او در کنسرواتوار نيوانگلند زيرنظر ويکتور روزنباوم به تحصيل در رشته نوازندگی پيانو ادامه داده و دوره هايی را نيز در نوازندگی تنبک، سنتور و ويولن ديده است.
خانم کمانگر بتازگی تحصيلات تکميلی خود را در رشته نوازندگی پيانو در فرهنگستان موسيقی سلطنتی لندن آغاز کرده است.