آفتابنیوز : آفتاب: یک شرکت کارآفرین هندی با استفاده از قطعات پیش ساخته، سه جرتقیل به همراه تیمی متشکل از ۲۰۰ کارگر توانسته است با موفقیت یک ساختمان ۱۰ طبقه را در ۴۸ ساعت بسازد.
به گفته شرکت Synergy Thrislington، سازنده این سازه مکعب، این دستاورد به احتمال زیاد نخواهد توانست جایزهای را در رقابتهای طراحی از آن خود کند اما نشان داده که چنین سرعتی در فرایندهای ساختوساز کاملا ممکن است.
این ساختمان بجای آجر از صفحات فوم پلییورتان ساخته شده که عایق حرارتی است. علاوه بر فوم؛ ۲۰۰ تن فولاد نیز در این سازه بکار رفته است. این سازه سریع پس از ساخت از یک پنجم انرژی ساختمانهای معمولی استفاده میکند.
برای تسریع در ساخت این ساختمان، مصالح لازم از حدود دو ماه قبل آماده و ذخیره شده بود. به گفته سازندگان، فرآیند پیشساخته باعث کاهش ضایعات و آلودگی محیطی در محل ساخت میشود.
ایده این پروژه، تمرکز توجهات بر فناوری ساخت بهتر با انرژی کارآمد بوده که سازندگان و صاحبان خانهها را قادر به درآمدزایی طی چند روز بجای چند ماه خواهد کرد.
به گزارش ایسنا،همچنین شرکت Synergy Thrislington در مورد ایمنی این ساختمان اطمینان داده و اعلام کرده که این سازه با مقاومت در برابر بالاترین کد زلزله ساخته شده است. {$old_album_180030}