آفتابنیوز : آفتاب: غلامعلی دهقان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه "از جمله دلایل توهین و افترا در عرصه رقابتهای سیاسی، اصالت یافتن مقوله قدرت در بازیهای سیاسی است"، اظهار کرد: وقتی قرار باشد رسیدن به قدرت یا حفظ آن اصالت یابد، آنگاه رقبای سیاسی به خود حق میدهند به هر شکل ممکن به قدرت برسند یا به محض به قدرت رسیدن به هر شکل آن را حفظ کنند.
وی افزود: وقتی شعار «ما شیفتگان خدمتیم، نه تشنگان قدرت» وارونه شود و تشنگی قدرت اولویت یابد، هدف میتواند وسیله را توجیه کند و توهین و افترا در رقابتهای سیاسی امری عادی قلمداد شود.
دهقان، نبودن اعتماد به نفس لازم در یک جریان سیاسی نسبت به جریانهای دیگر را از دلایل دیگر شیوع تهمت و افترا در عرصه رقابتهای سیاسی دانست و تصریح کرد: وقتی یک جریان فکری و سیاسی به اصطلاح کم میآورد، تلاش میکند با تخریب دیگر رقبا خود را برتر معرفی کند و این در حالی است که این کنش، موجب بروز واکنش از سوی جریان روبهرو و نیز تشدید و مضاعف شدن جو تهمت و افترا در میان اهل سیاست میشود.
این فعال سیاسی با اشاره به دامن زدن برخی افراد و به اصطلاح دستهای نامرئی به فضای تهمت و افترا در عرصه سیاسی، چنین اتفاقی را به دلیل نهفته بودن منافع این افراد در تشدید نزاعهای سیاسی داخل کشور دانست و گفت: در ۲۸ ماه نخستوزیری دکتر مصدق شاهد بودیم ایادی بیگانه سبب تشدید اختلافات میان جناحهای آن زمان شدند و بازار تهمت و افترا را چنان داغ کردند که سرانجام آن، شکست خوردن نهضت ملی شدن صنعت نفت ایران بود.
این عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با تاکید بر اینکه "باید میان تهمت، افترا و نقد منصفانه، عالمانه و دلسوزانه تمایز قائل شد"، خاطرنشان کرد: نقد منصفانه و دلسوزانه موجب رشد و تعالی یک کشور میشود و تمام جریانهای وفادار به اصل نظام باید در این زمینه حق داشته باشند که در این نوع نقد، بیشتر از آنکه شخص حقیقی زیر سوال رود، برنامههای کاری یک سیاستمدار است که از سوی رقبا مورد نقد و نقادی قرار میگیرد، البته از روی علم و دانش و منطق و از سر دلسوزی و در جهت منافع ملی کشور.
دهقان در پایان اظهار کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام انتخابات ریاست جمهوری، بر تمامی اهل سیاست فرض است که از گذشته درس عبرت بگیرند و موجب تشدید جو تهمت و افترا در آستانه انتخابات نشوند.
با اين اوصاف هر گونه حركت ناجوانمردانه اى دور از ذهن نيست.
مستی میز و مقام ازمستی شراب بیشتر است .
متاسفانه خیلی ازمسئولین این وسط مست شدند و نمیدانند چه میگویند و چه می کنند .
بهترین راه اصلاح مملکت و بعضی از مسئولین مست ، در اصلاح موارد زیر است :
ایمان مطلق به خداوند ( چون چشم شیطان مقام و تکبر را کورمیکند)
داشتن حس مردمی بودن ، عدالت گرایی و صالح بودن و خدمت بدون تظاهر به خلق خدا
دنبال کردن هدفهای اول انقلاب ، خودکفایی 100% د ر
کشاورزی ، دامپروری ، صنعت ، تولیدات داخلی ملی
در کنار همه اینها ، تقاضای حقوق برابر معنوی و مادی ، در
رابطه با تمامی مردم ، چون این حقوقها و زیر میزی ها ، باعث
شیطانی شدن بعضی از مسئولین و نمایندگان شده است و
اگر این حقوقهای مادی و معنوی ، با مردم برابر باشند ، آنوقت
خدمتگزاران واقعی مردم ، پا به جلو می گذارند .
اما قدرت که بهشون چسبید مردم دیگه براشون ارزشی ندارند.
سنگ وکلوخ لولو وگوهرنمیشود دندان ماردسته خنجرنمیشود