آفتابنیوز : آفتاب: زوج جوانی در دادگاه خانواده حضور یافتند و مرد جوان درخواست جدایی از همسرش را به قاضی دادگاه ارائه کرد. مرد جوان که ۳۲ سال سن داشت در ابتدای جلسه خطاب به قاضی گفت: پنج سال قبل با همسرم ازدواج کردم و بعد از ازدواج متوجه شدم که همسرم سیگاری است. ابتدا سعی کردم بدون ناراحتی و عصبانیت از او بخواهم تا سیگار را کنار بگذارد اما او به ظاهر حرف من را قبول میکرد اما پنهانی به کارش ادامه میداد.
وی ادامه داد: البته تمام اعضای خانواده همسرم سیگاری هستند و این مساله در بین خانواده آنها امری طبیعی است، اما برای من که از سیگار متنفرم، عادی نیست.
این مرد جوان مدعی شد: در حال حاضر یک پسر سه ساله داریم و همسرم متاسفانه مقابل او نیز سیگار میکشد و این رفتار همسرم تاثیراتی بدی را بر روی پسرم گذاشته است.
وی گفت: پسرم به تقلید از مادرش، خودکاری را بین انگشتانش میگذارد و سیگار میکشد و همسرم به این حرکات او با صدای بلند میخندد. ترجیح میدهم از همسرم جدا شوم و خودم فرزندم را بزرگ کنم، چراکه اگر او در کنار مادرش باشد، در سالهای آینده و با سن کم قطعا سیگاری میشود و من نمیخواهم چنین اتفاقی برای او بیفتد.
این مرد جوان افزود: مهریه همسرم ۱۱۰ سکه بهار آزادی است و حاضرم آن را به طور کامل پرداخت کنم.
در ادامه جلسه دادگاه، همسر این مرد خطاب به قاضی دادگاه گفت: شوهرم به گونهای صحبت میکند که گویی من مرتب در حال کشیدن سیگار هستم. در حالی که در روز تنها یک بار سیگار میکشم.
این زن جوان که ۳۰ ساله بود، ادامه داد: همسرم فرد بسیار عصبی است، او همیشه داد میزند اما من او را تحمل کردهام چراکه به زندگیمان و پسرم علاقهمند هستم.
وی خاطرنشان کرد: چندین بار سعی کردهام که سیگار را ترک کنم اما رفتارهای همسرم آنقدر توهینآمیز بود که از قصدم، منصرف شدم.
این زن جوان بیان کرد: خواهان جدایی از همسرم نیستم و اگر او اصرار به جدایی داشته باشد، باید حضانت بچه را به من بدهد، زیرا اگر پسرم در کنار پدرش باشد، حتما مانند او عصبی خواهد شد.
به گزارش ایسنا،قاضی دادگاه بعد از شنیدن اظهارات زوج جوان حکمی مبنی بر طلاق صادر نکرد و از آنها خواست حتما به مشاوره مراجعه کنند. همچنین رسیدگی به پرونده را به جلسهای در آینده موکول کرد.
دکتر مجید ابهری پژوهشگر آسیبهای اجتماعی در این زمینه به ایسنا گفت: بروز عادت ناپسند در زندگی زناشویی تا اندازهای که برای زن یا شوهر زندگی را دشوار نماید، میتواند عامل جدایی شود. در بسیاری از موارد بعضی از آداب با صحبت، گفتوگو، صمیمیت و عاطفه قابل حل بوده و کافی است زن و شوهر با صفا و صمیمیت نسبت به ترک عادات در دیگری اقدام کنند.
وی ادامه داد: زن یا شوهر قبل از تشکیل کاشانه و زندگی باید عادات و اخلاقهای یکدیگر را مورد بررسی قرار دهند و در صورت وجود بعضی از رفتارهای ناخوشایند در یکی از زوجین در صورتی که این اخلاق قابل درک نباشد، از ازدواج خودداری نمایند. لذا اعتیاد به مواد مخدر یکی از عادات ناپسند است که در صورت وجود این رفتار ناپسند خانواده دوام و بقا نخواهد داشت.
این پژوهشگر آسیبهای اجتماعی بیان کرد: دومین عادت در زندگی زناشویی که علاوه مخاطره برای سلامت طرفین باعث بروز مشکلات متعددی برای همسر یا فرزندان میباشد، عادت به استعمال دخانیات است. زن و شوهر در صورت داشتن این عادت باید حریم دیگری را محترم شمارند و اگر مورد مخالفت جدی یکدیگر قرار گیرند، باید همت کنند تا این عادت زشت از آنها جدا شود.
وی در پایان گفت: در این مورد خاص نه تنها سلامتی شوهر در مخاطره است، بلکه برای فرزند سه ساله آنها الگوی منفی رفتاری نیز وجود دارد.