آفتابنیوز : 
در واقع چندماهی بود که درجه حرارت در تهران و لندن به حداقل رسیده بود، اما با روی کارآمدن محمود احمدی نژاد، نامزد تندروها در انتخابات ریاست جمهوری، این حرارت به صفر رسید. و اکنون، پس از طرح لایحه پیشنهادی بریتانیا، فرانسه و آلمان در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی جهت انتقال پرونده ایران به شورای امنیت دوران زیرصفر یا یخبندان در روابط سه کشور آغاز شده است.
تونی بلر، نخست وزیر بریتانیا، هفته گذشته گواینکه در مصاحبه مطبوعاتی مشترک با جلال طالبانی، رییس جمهوری عراق، کوشید با گذاشتن علامت سوال در برابر ابعاد مداخلات ایران در عراق و شریک کردن حزب الله لبنان با جمهوری اسلامی در رابطه با ارسال بمب های هوشمند به جنوب عراق همه درها را به روی جمهوری اسلامی نبندد، اما سیر تحولات از آنروز به بعد در جهت تخفیف بحران در روابط دو کشور حرکت نکرد.
رسانه های بریتانیا که اغلب با تردید از حضور گسترده ایران در عراق سخن می گفتند و گاهی نیز به این حضور نمره مثبت می دادند، در گزارشهای روزانه و مقالات اصلی خود نقش جمهوری اسلامی را در ادامه آشوب ها در عراق، به مراتب پررنگتر از نقش سوریه کردند.
از روز یکشنبه گذشته که هفته نامه های بریتانیا صفحات زیادی را به بحث پیرامون فعالیت های عوامل جمهوری اسلامی در عراق اختصاص داده بودند، تا امروز، اغلب روزنامه ها مقالات عمده ای در رابطه با این حضور به چاپ رساندند. اما مهمتر از این نکته، توجه و اهمیتی است که تازگی ها به موضوع حقوق بشر در ایران از یکسو، و حمایت های جمهوری اسلامی از سازمان هایی، چون «حماس» و «جهاد اسلامی» در فلسطین و «حزب الله» و نیز گروههای تندرو، در عراق در محافل سیاسی و مطبوعاتی بریتانیا داده شده است.
کمیسیون پارلمانی حقوق بشر مصمم است که نقش فعالتری در زمینه سرکوبی آزادیخواهان دنبال کند. لرد ایوبری، یکی از شخصیت های برجسته بریتانیا که در زمینه حقوق بشر فعالیت می کند، خوشحال است که بعد از سالها اعتراضات او اینک از زبان مسئولان بلندپایه بریتانیا به گوش می رسد. ظاهرا باد در لندن دیگر به پرچم جمهوری اسلامی نمی وزد. گو اینکه همچنان نمایندگی ولی فقیه در لندن فعالانه برنامه های خود را دنبال می کند و غروب ماه رمضان آنهایی که به مرکز می روند می توانند بر سفره ولی فقیه افطار کنند.