کد خبر: ۱۹۰۰۶۴
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۰
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام:

بايد از تحليل‌هاي شعاري و تفسيرهاي باندي و سياسي از سخنان رهبري پرهيز كرد

اولين جلسه مجمع تشخيص مصلحت نظام در سال جديد، امروز با حضور اكثريت اعضا تشكيل و ادامه بررسي و تدوين سياست‌هاي كلي سلامت در اين جلسه پيگيري شد و... بند ديگر از اين سياست‌ها به تصويب رسيد.
آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: سرویس سیاسی - در ابتداي جلسه، آيت‌الله هاشمي رفسنجاني با تبريك آغاز سال جديد به اعضاي مجمع و مردم كشورمان، ابراز اميدواري كرد كه سال جاري بهتر از سال گذشته در ابعاد داخلي و خارجي براي مردم ايران باشد.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، با توجه به نامگذاري امسال توسط رهبري معظم انقلاب با عنوان حماسه سياسي و حماسه اقتصادي گفت: ايشان به دو موضوع بسيار مهم و اساسي كشور تأكيد كردند و در هر دو موضوع سياسي و اقتصادي تعبير حماسه به كار بردند كه نشان مي‌دهد انتظاري بيش از حدّ معمول دارند و بايد همه مسئولان، دستگاه ها و نهادها، براي تحقق و تبيين اين دو موضوع، تلاش و برنامه‌ريزي بهتري انجام دهند.

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، با اعلام آمادگي مجمع تشخيص مصلحت نظام به عنوان مشاوران عالي رهبري براي كمك به تحقق عملي شعار امسال گفت: بايد در آغاز سال، برنامه‌ريزي و كار سريعي انجام شود. ايشان از اعضاي كميسيون مشترك مجمع تشخيص خواست با هماهنگي دفتر رهبري معظم انقلاب، موضوعات مدنظر رهبري در اين خصوص مشخص و پيش‌نويس سياست‌هاي كلي در اين مورد را به مجمع بياورند تا اعضا در جلسات مجمع نظرات مشورتي خود را براي تحقق شعار امسال در قالب سياست‌هاي كلي ارائه دهند.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تأكيد بر پرهيز از تحليل‌هاي شعاري و تفسيرهاي باندي و سياسي از سخنان و تأكيدات رهبري انقلاب در روزهاي آغازين سال جديد، بر ضرورت برنامه‌ريزي و زمينه‌سازي همه دستگاه‌ها براي تحقق عملي نظرات ايشان تأكيد كرد.

در ادامه اين جلسه كه علاوه بر اعضا، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، سرپرست وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي، رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي، رئيس فرهنگستان علوم پزشكي، قائم مقام سازمان نظام پزشكي، رئيس دانشكده طبّ سنتي دانشگاه علوم پزشكي تهران، مشاور فرهنگستان علوم پزشكي و مدعويني ديگر از حوزه سلامت و بهداشت كشور حضور داشتند، پس از بحث و بررسي اعضا و مدعوين، در حوزه سياست‌هاي كلي سلامت، موارد ذيل به تصويب رسيد:

3- افزايش آگاهي، مسئوليت‌پذيري، توانمندي و مشاركت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده، جامعه و دستگاه‌هاي ذيربط در تأمين، حفظ و ارتقاي سلامت با نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و ساير مراجع ذيربط.

1-3- بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي نهادها و سازمان‌هاي فرهنگي، علمي، تربيتي و رسانه‌اي به منظور ترويج شيوه‌هاي زندگي سالم با تأكيد بر ورزش همگاني و تغذيه سالم.

4- روزآمد نمودن برنامه‌هاي سلامت مبتني بر ارتقاي سلامت، پيشگيري، كاهش عوامل خطر و افزايش سطح حفاظت‌كننده‌هاي سلامت جسمي، رواني، اجتماعي و معنوي براساس آموزه‌هاي الهي- اسلامي و شواهد معتبر علمي به منظور دستيابي به جايگاه اول در منطقه آسياي جنوب غربي در افق چشم‌انداز در بخش‌هاي مرتبط با شاخص‌هاي سلامت با تأكيد بر:

1-4- پايش، ارزشيابي و مراقبت مؤثر و مداخله براي پيشگيري و مهار رفتارهاي پرخطر، سرطان‌ها، بيماري‌هاي قلبي و عروقي، سوانح و حوادث و مصرف هرگونه مواد اعتيادآور از قبيل دخانيات، الكل، مواد مخدر و روان‌گردان‌هاي صنعتي غيردارويي به نحوي كه بيماري‌ها و اثرات سوء ناشي از آنها به كمترين سطح در بين كشورهاي منطقه در افق چشم‌انداز برسد.

2-4- كاهش مؤثر آلودگي‌هاي محيط زيست و مديريت پسماندها و برخوردار ساختن مردم از آب آشاميدني سالم و هواي پاك.

3-4- تدارك مراقبت سلامت رواني و اجتماعي، آموزش‌هاي اخلاقي و معنوي و توانمندسازي جامعه براي تحكيم بنيان خانواده، اصلاح الگوهاي ارتباطي و رفتارهاي با هدف ارتقاي سرمايه اجتماعي، كيفيت زندگي و نشاظ جسمي و معنوي.












بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین