آفتابنیوز : آفتاب: «علی حاج حسنی» در مراسم تودیع و معارفه دادستان کاشان که با حضور معاون قضایی رئیس کل دادگستری استان اصفهان، معاون استاندار و فرماندار کاشان، رئیس دادگستری، قضات و جمعی از مسئولین ادارات و نهادهای دولتی شهرستان کاشان پیش از ظهر شنبه بیست و چهارم فروردین ماه سالجاری در سالن کنفرانس اداره تعاون این شهرستان برگزارشده بود، با اشاره به گزارش عملکرد خود در پست دادستانی کاشان گفت: قناعت برایم از هرسرمایه ای بالاتر بوده است.
وی با بیان اینکه تاکنون یک ریال از قوه قضاییه وام نگرفته ام، برای دادگستری کم خرج بوده ام، هیچ یک از امکانات رفاهی داد گستری و قوه قضاییه تاکنون استفاده نکرده ام فقط یک زیارت مشهد به من دادند و رفتم گفت: به دلیل اینکه آمار سال 90 خیلی کاهش پیدا کرده بود به خاطر تشویقی می خواستند یک سهمیه حج عمره به من بدهند نپذیرفتم.
«حاج حسنی» با بیان اینکه خودم را وقف دادگستری کرده بودم و همه کمبودها را خودم برطرف می نمودم. گفت: هیچگاه گول پست و مقام قضایی را نخوردم، سعی کردم با مردم صمیمی باشم، حرف آنها را هرچند هم که دروغ باشد گوش کنم و به سیاست آلوده نشدم، دوست داشتم سیاست را بشنایم.
وی با بیان اینکه در قضاوتها بین دولت و مردم هیچ فرقی قائل نمی شدم تا جایی هم که امکان داشت سعی می کردم قانون را اجرا نمایم. گفت: هیچگاه حکم سرسری و آبکی صادر نکردم، قضاوت را تصویه حسابهای شخصی قرارندادم، سعی می کردم در رابطه با رفع مشکلات شهرستان مزاحم استان نشوم و اهل تبلیغ هم نبودم.
دادستان اسبق کاشان به بخشی از مشکلات و برداشتهایش نسبت به دستگاه قضایی در طول بیش از 18 سال خدمت خود اشاره کرد و گفت: سالها به عنوان تنها قاضی کشیک در آران و بیدگل مشغول انجام وظیفه بودم هیچگاه امکان استفاده از امکانات مختصر رفاهی تفریحی این شهرستان را نداشتم.
وی جامعه قضات را جامعه ای مظلوم در کشور دانست و گفت: با توجه به اینکه قضات از جان و دل مایه می گذارند دیدگاهها باید نسبت به قضات و دستگاه قضایی تغییر پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد: پرونده ای درآران و بیدگل مطرح شده بود از ما خواستند این پرونده را عدم صلاحیت نزنیم ولی ما عدم صلاحیت زدیم که منجر به اخراج برادرم از کار شد.
حاج حسنی با بیان اینکه جایگاه و مقام قضا جایگاه تهمت است.گفت: قاضی باید سعی کند راه صحیح خودش را انتخاب کند.
وی همچنین به دوران خدمت خود در نطنز اشاره کرد و گفت: در ابتدای خدمتم در نطنز با توجه به اینکه فردی پرکار بودم به خاطر نبودن پرونده و بیکاری خسته شده بودم به طوری که تصمیم به استعفا گرفته بودم ولی وجود امکانات مناسب ، همکاری و همراهی خوب مردم و مسئولین باعث شد مدتی در آنجا خدمتگزار مردم باشیم.
دادستان اسبق کاشان به مشکل کمبود شدید قضایی در شهرستان کاشان اشاره کرد و گفت: کمبودها در دستگاه قضایی کاشان باعث شده بود که مدتها اجرای احکام انقلاب، سرپرستی، نظارت زندان، نیابت ها و اظهارنظر بعضی از پرونده ها را که هر کدام نیاز به یک قاضی داشت خودم اجرا کنم.
وی از عدم رفع مشکلات دادگستری شهرستان کاشان علیرغم پیگیری های مکرر گلایه کرد و گفت: متاسفانه بعضی از افراد در شهرستان آنگونه که انتظار همکاری داشتیم محقق نشد به طوری که در بعضی موارد کارشکنی نیز می کردند از جمله اینکه بعضی از پرونده های قضایی را به مراجعی که ارتباط نداشت می کشاندند.
حاج حسنی با بیان اینکه کارآفرینان با توجه به مشکلات اقتصادی که فعالیت می نمایند گردن همه ما حق بزرگی دارند.گفت: تصمیم گرفتیم جلسه تجلیل محض از کارآفرینان کاشان داشته باشیم چوب لای چرخ می گذاشتند و اجازه ندادند این جلسه تجلیل برگزار شود.
وی ایجاد ستاد حفاظت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم از دیگر اقدامات خود علیرغم کارشکنی های بعضی افراد در شهرستان کاشان ذکر کرد و گفت: از زمان ورودم به دادگستری کاشان که در بخش اجرا از قریب به 7 هزار و 300 پرونده ای که وجود داشت امروز به 2 هزار و 800 پرونده کاهش پیدا کرده است.
دادستان اسبق کاشان به رسیدگی 6 هزار پرونده در زمینه های قتل، تصرف عدوانی و سرقت در سال 90 اشاره کرد و گفت: آمار نشان دهنده این است که آمار قتل در شهرستان کاشان کاهش پیدا کرده ولی در سرقت به دلیل مشکلات اقتصادی افزایش داشته ایم.
به گزارش ایلنا، شایان ذکر است در این مراسم از خدمات « علی حاج حسنی « دادستان اسبق کاشان تجلیل و قدردانی به عمل آمد و « سید رضا سجودی » به عنوان دادستان جدید شهرستان کاشان معرفی شد.