وی افزود: از این پس هم قدم آموزش و پرورش مبتنی بر سند تحول بنیادین است و قرار نیست ایران بعد از این بیبرنامه حرکت کند و با ارایه این نقشه راه، آموزش و پرورش از اجرای طرحهای سلیقهای مصون میشود. سند تحول بنیادین مبتنی بر واقعیت تنظیم شده است که نمونه بارز آن ایجاد دانشگاه فرهنگیان است. قبلاً یک دانشگاه بیرمق تربیت معلم در سالهای اولیه انقلاب فعالیت میکرد که بعد از مدتی تعطیل شد، ولی دانشجویانی که در دانشگاههای دیگر تربیت میشدند باب میل آموزش و پرورش نبودند، ولی هماکنون با افتتاح دانشگاه فرهنگیان، این دانشگاه 25 هزار دانشجو پذیرش کرد و زبدهترین افراد در آن پذیرفته شدند.
این مقام مسئول، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری معتقدند که جوانان امروز چیزی کمتر از جوانان دفاعمقدس ندارند و همه در حال ساختن ایران هستند، ولی با این وجود طبق آمارهای اعلام شده 76 درصد از بیکاران کشور، مدرک لیسانس و بالاتر دارند، ولی دارای مهارت نیستند، لذا تنها راه شکستن بنبست بیکاری، توسعه فنی و حرفهای است که بر مبنای آن سال گذشته 1700 هنرستان فنی و حرفهای به مجموعه اضافه شد و در پی آن باید به فکر اصلاح قوانین استخدام و عدم ترویج مدرکگرایی بود و یک نگاه اساسی به موضوع هدایت تحصیلی داشت که در چند سال اخیر مراکز استعدادهای درخشان دو برابر شد و 1620 مدرسه نمونه دولتی در 450 منطقه آموزشی وجود دارد.
به گزارش ایسنا،وی اظهار کرد: معتقدیم تحول بنیادین در آموزش و پرورش زمانی اتفاق میافتد که شأن معلم حفظ شود، لذا باید معلمان را به روز کرد و اندیشه را در آنها افزایش داد. همچنین فرصت مطالعاتی برای معلم در نظر گرفته شود و برای انجام این مهم در آینده نزدیک سند رتبهبندی معلمان ابلاغ خواهد شد. تعلیم و تربیت فقط کار آموزش و پرورش نیست، بلکه باید آموزش و پرورش با حوزههای علمیه و دستگاههای دیگر دست به دست هم بدهند تا تعلیم و تربیت را به کنش و حرکت وادار کنند، زیرا یادگیری فقط در کلاس درس اتفاق نمیافتد و همه جا محل یادگیری است.
در حقیقت همون بلایی که سر پول ملی امد سر مدرک تحصیلی هم اوردن دیپلم سابق به اندازه فوق لیسانس الان ارزش داره
آقا سالهاست که تو هرخونواده ای این فاجعه وجود داره !