همچنین در گزارش این موسسه که مقر آن در انگلیس است، تاکید شد که بیشترین نرخ مرگ و میر مادران و نوزادان در جمهوری دموکراتیک «کنگو» اتفاق میافتد و کنگو از این حیث، نامناسبتترین کشور جهان برای مادر شدن است.
مطالعات انجام شده در این بررسی همچنین نشان داده است: انگلیس نیز کشور چندان مناسبی برای زنان باردار نیست و نسبت به دو کشور اسلوونی و استونی وضعیت نامطلوبتری دارد و از این نظر در رتبه 23 قرار گرفته است.
«سمین ویت برید»، مدیر اجرایی این موسسه گفت: با سرمایهگذاری روی شرایط زندگی مادران و کودکان و بهبود این شرایط، کشورها در واقع روی نسل آینده خود سرمایهگذاری میکنند. اگر شرایط زندگه و مخصوصا ادامه تحصیل برای زنان فراهم شود و به مراقبتهای دوران بارداری دسترسی داشته باشند، وضعیت زندگی آنان مطلوبتر خواهد شد و این امر به ارتقا همه جانبه جوامع بشری کمک میکند.
سمین ویت برید افزود: تاکنون پیشرفتهای قابل توجهی در سراسر کشورهای در حال توسعه انجام شده اما اقدامات بیشتری برای نجات جان میلیونها مادر و نوزاد در کشورهای فقیر مورد نیاز است.
گزارش موسسه خیریه «کودکان را نجات دهید» در مورد وضعیت زنان در جمهوری کنگو حاکی از آن است که بسیاری از زنان در این کشور قادر نیستند در هنگام وضع حمل، خود را به مراکز درمانی برسانند.
همچنین هر ساله 48 هزار نوزاد در جمهوری کنگو در 24 ساعت نخست زندگیشان فوت میکنند و تعداد دیگری از نوزادان این کشور، ماهها بعد و به دلیل عدم تغذیه مناسب، جان خود را از دست میدهند.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه تلگراف، کشورهای فنلاند، سوئد، نروژ، ایسلند، هلند، دانمارک، اسپانیا، بلژیک، آلمان و استرالیا جزو 10 کشور نخست در این رتبهبندی هستند و در این کشورها، زنان باردار و نوزادان از وضعیت مطلوبتری برای زندگی برخوردارند.
نه هیف
شعار ايران هرانكس كه دندان دهد نان دهد
تشويق مكرر براي ٦ فرزند