آفتابنیوز : 
سخنگوی نخست وزير انگلیس اعلام کرد: "آنها درباره دغدغه مشترکشان درباره لزوم پايبندی ايران به تعهدات بين المللی اش بحث کردند." همه پرسی و وضعيت امنيتی عراق نيز از موضوعات ديدار خانم رايس با آقای بلر بود. اين سخنگو گفت: "آنها از ميزان مشارکت رای دهندگان بسيار دلگرم شدند."
وی قبل از اين ديدار گفته بود که اميدوار است ايران در مورد برنامه هسته ای خود به ميز مذاکرات بازگردد. وزير خارجه آمريکا گفت اطمينان دارد که اگر ايران اين مذاکرات را از سر نگيرد، پرونده اين کشور به شورای امنيـت سازمان ملل متحد ارجاع داده خواهد شد.
ديدار کاندوليزا رايس از لندن بخشی از سفر اروپايی او به منظور جلب حمايت از تشويق ايران به بازگشتن به ميز مذاکرات است.
وی در گفتگويی با بی بی سی گفت ايران بايد به حمايت شورشيان عراقی پايان دهد و دو کشور به جای آن، "برای هم همسايگان خوبی باشند." بريتانيا نيز اعتقاد دارد که ايران از شورشيان عراقی حمايت تکنيکی به عمل می آورد.
وزير امور خارجه آمريکا در اين مورد گفت:" من دلايلی دارم که نشان می دهد بريتانيايی ها در اين مورد درست می گويند." وی گفت:" من در اين مورد به حرف بريتانيا اعتماد دارم زيرا نيروهای اين کشور در جنوب عراق فعال هستند و با اوضاع منطقه آشنايی دارند."
خانم رايس گفت: ايرانی ها بايد از اين حمايت خود دست بردارند و "همسايگان خوبی" برای عراق شوند. اما سفير ايران در لندن بر اين موضوع تاکيد کرده که کشورش حامی توسل به خشونت عليه نيروهای بريـتانيا در عراق نيست.
سيد محمدحسين عادلی، اين اتهامات را رد کرد که ايران تجهيزاتی را که سربازان بريتانيا به وسيله آنها کشته شده اند، در اختيار شورشيان قرار داده. وی همچنين اين موضوع را تکذيب کرد که ايران به عنوان واکنش به انتقاداتی که نسبت به برنامه هسته ای اين کشور صورت می گيرد، در عراق ايجاد مشکل کند.
عادلی به بی بی سی گفت بريتانيا و ايران از راه های ديپلماتيک راجع به اين حملات مذاکره کرده اند و وی اکنون به اين نکته مظنون است که بريتانيا برای تحت فشار قرار دادن ايران، اين شکايت را مطرح کرده است.
سفير ايران اين اتهام آمريکا را که ايران در صدد توليد سلاح های هسته ای است، رد کرد و گفت ايران برای جايگزين کردن نفت، نيازمند انرژی هسته ای است.