آفتابنیوز : 
در این ارتباط علاوه بر دایی جان ناپلئون باید به تعدادی از افراد و گروه های پا به سن گذارده و مسن اشاره کرد که معقتدند هر مشکلی که در کشور به وجود می آید کار انگلیسی ها بوده و ریشه در لندن و اسکاتلندیارد دارد.
اگر چه انگلیس پس از جنگ دوم جهانی ابر قدرتی خود را از دست داده و به یک قدرت دست چندم تبدیل شده که از سیاست های امریکا تبعیت می کند ولی آن عده اعتقاد راسخ دارند که سر نخ حوادث در دست انگلیسی هاست و آنها گردانندگان واقعی جهان هستند.
هدف از بیان این مقدمه طولانی، پرداختن به موضوعی است که مدتی است افکار عمومی را به خود جلب کرده و از طریق برخی افراد و رسانه ها تبلیغ و ترویج می شود.
تجمع ها و اقدامات اعتراض آمیزی که هر از چندگاهی در مقابل سفارت انگلیس در تهران شاهدیم و تبلیغات القا کننده برخی رسانه ها که نوک تیز حملات خود را متوجه لندن کرده اند اثبات کننده این مساله است که عده ای می خواهند این مساله را به مردم القا کنند که اگر در جنوب کشور و خوزستان دارای مشکلاتی هستیم، اگر مذاکرات تهران با سه کشور اروپایی قطع شده، اگر پرونده هسته ای ایران با بن بست مواجه شده و آژانس بین المللی انرژی اتمی و شورای حکام علیه تهران دست به تصویب قطعنامه زده اند و یا اگر بازار سرمایه و بورس دچار رکود شده و شاهد افزایش بی رویه قیمت ها هستیم صرفا به دلیل دخالت های انگلیس بوده و سرنخ تمامی این حوادث و رویدادها در دست لندن است.
در حالی که اگر نگاهی واقع بینانه و منطقی به رویدادها و تحولات داشته باشیم با این واقعیت مواجه خواهیم شد که بسیاری از این مسایل و امور ارتباطی به لندن نداشته و نمی توان انگلیس را در ارتباط با آنها مقصر دانست.
متاسفانه یکی از نقاط ضعف دیپلماسی خارجی ما این است که با عینک توطئه و دخالت اجانب و بیگانگان به تجزیه و تحلیل مسایل پرداخته و زمانی که از ارائه تحلیل واقعی و یا چگونگی بررسی رویدادها عاجز و ناتوان می شود برای توجیه قضیه، پای دیگران را به میان می کشد در حالی که ممکن است روح طرف مقابل هم از این مسایل اطلاع نداشته باشد.
برخورد این چنینی با مسایل و رویدادها در حقیقت شوت کردن توپ به زمین دیگران است در حالی که برخورد مسئولانه اقتضا می کند .
اطلاعات واقعی و صحیح در اختیار مردم قرار گرفته و آنها بتوانند واقعیت ها را لمس کنند. به همین دلیل باید با صراحت اعلام کرد که اگر پرونده ایران در آژانس و شورای حکام گره خورده و با مشکل مواجه می شود به گفته بروجردی به دلیل عملکرد خودمان بوده و یا اگر حوادث ناگواری در اهواز و خوزستان روی می دهد ریشه در برخوردهای از گذشته تا حال مقامات تهران نشین دارد.
برخورد شعاری با مسایل و فرافکنی در این شرایط راهگشا نیست و نمی تواند مردم را در جریان واقعیت ها قرار بدهد. اگر چه کارشکنی و اقدامات تحریک آمیز انگلیس را نمی توان نفی کرد اما اگر جامعه ای آگاه، هوشیار و هماهنگ و منسجم داشته باشیم هیچ قدرت و ابرقدرتی قادر به دخالت و اختلاف افکنی نبوده و نمی تواند برای ملت و کشور مساله سازی کند.
ایران امروز در شرایطی قرار گرفته که نیاز به تقویت جبهه داخلی و هماهنگ و یک کاسه کردن اقدامات دارد و به همین دلیل نباید بی گدار به آب زد و با دشمن تراشی، جبهه مخالفین را گسترش داد. در این مقطع اگر هدف، تقابل با کشور و یا کشورهایی است بهتر است تمامی جوانب را سنجیده، سپس دست به کار شد.