معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی مبلغ دیه در ماه های عادی را 114 میلیون تومان و در ماه های حرام را 152 میلیون تومان ذکر و بیان کرد: افرادی که در گذشته بیمه نامه خریداری کرده اند و سقف تعهد بیمه نامه آنها 126 میلیون تومان است، این مبلغ تکافوی خسارت منجر به فوت 152 میلیون تومان را نمی کند.
وی افزود: بنابراین مابه التفاوت 126 میلیون تومان را باید خود این فرد تامین کند، یعنی اگر تصادفی منجر به فوت شود و مابه التفاوت را اخذ نکرده باشد، مشکلاتی برای این فرد ایجاد می شود.
مصدق با اشاره به اطلاع رسانی هایی که در این زمینه صورت گرفته است، گفت: از دارندگان وسایل نقلیه موتوری درخواست می شود که با مراجعه به شرکت بیمه ای که از آن بیمه نامه خود را خریداری کرده اند نسبت به افزایش سرمایه بیمه نامه خود تا مبلغ 152 میلیون تومان اقدام کنند.
معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی به آغاز سفرهای تابستانی از خردادماه اشاره و تصریح کرد: بر این اساس ضرورت دارد که افراد برای دریافت الحاقیه بیمه نامه شخص ثالث مراجعه کرده و سقف بیمه نامه خود را افزایش دهند.
وی گفت: مابه التفاوت مبلغی که باید دارنده وسیله نقلیه برای مدت 4 ماه حرام با توجه به تفاوت مبلغ 126 میلیون تومان تا 152 میلیون تومان بپردازد، بر اساس مدت زمان باقی مانده از این ماه ها و اعمال تخفیفات و غیره تعیین می شود.
مصدق خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که بحث مربوط به دیه در ماه حرام مختص بیمه شخص ثالث نیست و در بیمه مسئولیت حرفه ای، پزشکان، کارفرما در مقابل کارکنان و هر جا که مقصر به موجب رای دادگاه باید دیه پرداخت کند را در بر می گیرد بنابراین این افراد باید مبلغ بیمه نامه را افزایش دهند تا مشکلی برای آنها ایجاد نشود.
هاشمی با دیه چه ارتباطی داره ؟
اینجانب به لحاظ خستگی مفرط ناشی از گرانی های ویرانگر و غیرقابل بودن استاندارد (حداقل کیفیت) های زندگی وصیت کرده ام چنانچه توسط یک خودرو دارای بیمه شخص ثالث کشته شدم و مقصر راننده خودرو اعلام شد بازماندگانم 52 میلیون تومان از حق بیمه را به راننده بازگردانند. بامید دیدار شما در خیابان انقلاب!