کد خبر: ۱۹۴۷۱۴
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۹

اعتراض چین به قطعنامه ضدسوری

نماینده چین گفت: جامعه بین‌المللی باید به استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: نمایندگان چین، آفریقای جنوبی،‌ ونزوئلا، بولیوی، کره شمالی، نیکاراگوئه و تانزانیا در سازمان ملل در سخنانی در نشست مجمع عمومی این سازمان به قطعنامه ضد سوری اعتراض کردند.

به گزارش خبرگزاری سوریه (سانا)، لى باو دونگ، نماینده چین در سازمان ملل با اعتراض به قطعنامه مجمع عمومی علیه سوریه گفت: چین همواره معتقد است راه حل سیاسی تنها راه برون رفت از بحران سوریه است و آینده و سرنوشت سوریه را ملت سوریه بدون دخالت خارجی تعیین خواهد کرد.

نماینده چین گفت: چین نیز همچون دیگر کشورهای عضو، نگران این قطعنامه علیه سوریه است سازمان ملل باید برای حل بحران در سوریه اقدام کند ما خشونت‌ها علیه غیرنظامیان را در سوریه محکوم می‌کنیم، خشونت بحران را حل نمی‌کند زیرا تنها به ریخته شدن بیشتر خون‌ها و گسترش تروریسم و افراط گرایی و وخیم تر شدن بحران منجر می‌شود.

نماینده چین گفت: جامعه بین‌المللی باید به استقلال، حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارد.

خورخی فالیرو، نماینده ونزوئلا در سازمان ملل تأکید کرد: محتوای این قطعنامه سیاسی، نابرابر و جانبدارانه است و به جای صلح مایل به صلح است و حاکمیت سوریه را نقض می‌کند و باعث وخیم‌تر شدن اوضاع در منطقه می‌شود و بر امنیت و ثبات بین‌المللی تأثیر منفی می‌گذارد.

نماینده بولیوی نیز این قطعنامه را نابرابر، جانبدارانه و غیرواقعی خواند و گفت: این قطعنامه نیروهای معارض در سوریه را مسئول خشونت‌ها و جرایمی که در سوریه مرتکب می‌شوند، محسوب نمی‌کند.

نماینده بولیوی گفت: صدور این قطعنامه که تنها بر اساس رایزنی‌هایی تنگ نظرانه صورت گرفته در زمان کنونی شک و تردیدها را درباره غرض از صدور آن برانگیخته است به خصوص که روسیه و آمریکا در زمان کنونی خواستار برگزاری کنفرانس بین‌المللی برای حمایت از راه حل سیاسی در قبال سوریه شده‌اند.

نماینده بولیوی گفت: این قطعنامه برای مقابله با وقوع خشونت‌ها در سوریه نیست بلکه هیزم بیشتری به آتش درگیری ‌ا در سوریه می‌افکند.

نماینده بولیوی تاکید کرد: اهداف این قطعنامه کاملا روشن است زیرا بخشی از سیاست برخی کشورها برای سیطره بر منطقه و ثروت‌های آن است.

نماینده کره شمالی در سازمان ملل با پیش نویس قطعنامه پیشنهادی قطر به سازمان ملل مخالفت کرد و گفت: این پیش نویس ناقض منشور سازمان ملل و قواعد قانون بین‌الملل است.

وی درخواست کرد به حاکمیت سوریه بر اساس منشور سازمان ملل احترام گذاشته شود.

نماینده نیکاراگوئه در سازمان ملل گفت که کشورش با پیش نویس این قطعنامه مخالف است زیرا به حل بحران در سوریه کمک نمی‌کند بلکه به جنگ و ادامه خشونت تشویق و به حمله و تجاوز دعوت می‌کند و به حمایت از گروه‌های مسلح مشروعیت می‌دهد.

نماینده تانزانیا نیز تاکید کرد: این قطعنامه موجب توقف خشونت‌ها و خونریزی‌ها در سوریه نمی‌شود.

وی افزود: طرف‌های درگیر در سوریه باید به پای میز گفت‌وگو بنشینند و ارسال سلاح و گروه‌های تروریستی به سوریه خطری برای ثبات منطقه خواهد شد.

دومیسانى کومالو، نماینده آفریقای جنوبی گفت: با صدور این قطعنامه اوضاع در سوریه بحرانی تر می‌شود زیرا این قطعنامه قابل قبول نبود و محتوای آن نابرابر و تنها جانبداری از یک طرف درگیری در سوریه بود.

نماینده آفریقای جنوبی بر تعهد کشورش در احترام به حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد و گفت: تنها راه حل بحران سوریه اجرای بیانیه نو است که جامعه بین‌المللی آن را تایید می‌کند. این قطعنامه خواستار مسلح کردن معارضان می‌شود در حالی بهتر بود در قطعنامه راهی برای بهبود اوضاع انسانی در سوریه ذکر شود.

وی افزود: ملت سوریه خود سرنوشتش را تعیین می‌کند و اهدافش را بدون دخالت خارجی محقق می‌کند.

نماینده آفریقای جنوبی تصویب عجولانه قطعنامه در سایه توافق روسیه و آمریکا برای حل سیاسی بحران سوریه را عجیب دانست و گفت: جای تاسف است که شورای امنیت درباره حل بحران سوریه به توافقی دست نیافت تا همه منطقه را از اغتشاشات سیاسی و اقتصادی نجات بدهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۶
2
14
ببیند چه کشورهای اعتراض کردن !

دوستان لطفا اسامی کشورها رو یک بار دیگر مرور کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۶
2
11
اسم این کشورها مثل در و گوهر میدرخشند: کره شمالی ونزوئلا چین و ...
کورش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۷
0
3
کشورهایی اعتراض کردند که اگر ملت خودشون اعتراضی به حکومتشون داشته باشه بشدت سرکوب میشه،در واقع اینها از آینده سیاسی حکومت خودشون نگرانند
ارش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۷
0
1
با توجه به اسامی کشورهایی که در کنار ایران به این قطعنامه رای منفی دادند متوجه خواهید شد که اصولا کشورهایی دیکتاتوری و منفور در بین ملل جهان هستند......... وای بر ما........ مرگ بر اسد جنایت کار و دیکتاتور......
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین