آفتابنیوز : آفتاب: رییس شورای رقابت با اعلام اینکه این شورا دستورالعمل جدیدی در رابطه با تعرفه تماسهای تلفن ثابت تصویب نکرده است گفت: قیمتهای فعلی با توجه به دستورالعمل سال گذشته محاسبه خواهند شد. جمشید پژویان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تصریح کرد: در جریان جلساتی که شورا سال گذشته در رابطه با تعرفه تلفن ثابت داشت مقرر شد قیمتها 12 درصد افزایش یابد و با توجه به اینکه دستورالعمل شورا حکم قانونی دارد تا زمانی که قانون جدیدی در نقض آن صادر نشود، قیمتها براساس همان دستورالعمل قبلی محاسبه خواهد شد. وی خاطرنشان کرد: در تغییری در تعرفه تلفنهای ثابت منوط به بررسی شورای رقابت خواهد بود در صورتی که شورا تغییرات لازم را تصویب کرد به شکل یک دستورالعمل قطعی ارائه خواهد شد.
ساختار شرکت ارتباطات ثابت ایران با مصوبهی مجمع شرکت مخابرات ایران، تصویب شده است. به گزارش خبرنگار ارتباطات و فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کارگزار - مدیرعامل شرکت ارتباطات ثابت ایران - با بیان این مطلب افزود: عملیات اجرایی ساختار شرکت ارتباطات ثابت ایران در حال پیادهسازی است و ساختار سازمانی شرکتهای مخابرات استانی نیز بهزودی تصویب میشود. وی افزود: پیادهسازی ساختار شرکتهای مخابرات استانی نیز با همکاری شرکت ارتباطات ثابت ایران عملیاتی میشود. کارگزار با اشاره به تصویب بودجه سال جاری استانها در مجمع شرکت مخابرات ایران، افزود: علاوه بر آن بودجهی دیگری با عنوان " بودجه تعهدی استانها " مورد بررسی قرار گرفت که توسط هیات مدیره شرکت ارتباطات ثابت، این بودجه نیز تصویب شد. به گفته وی و براساس اطلاعات نشریه ارتباطات، در سال جاری، مجمع شرکت ارتباطات ثابت به همراه مجمع مخابرات ایران برگزار شد اما در سالهای بعد، مجامع ارتباطات ثابت ایران به طور مجزا، تشکیل خواهد شد.
تغییر مدیرعامل همراه اول که پیش از این به واسطه مدیرعامل مخابرات ایران احتمال آن تائید شده بود، منتفی شده است. داود زارعیان در گفتوگو با خبرنگار فنآوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در این باره اظهار کرد: مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار جابهجا نخواهد شد. وی در توضیح بیشتر در این زمینه یادآور شد: قرار بر آن است که تعداد اعضای هیات مدیره این شرکت از پنچ نفر به هفت نفر افزایش پیدا کند اما در مدیرعاملی این شرکت تغییری نخواهیم داشت و آقای صدوقی به دلیل عملکرد خوبی که داشتهاند در سمت خود خواهند ماند. به گزارش ایسنا، چندی پیش مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در نشستی خبری از احتمال تغییراتی در شرکتهای زیرمجموعه مخابرات ایران خبر داده و در پاسخ به سوالی که دربارهی تغییر مدیران عامل شرکتهای همراه اول و مخابرات استان تهران مطرح شد، گفت: بعید نیست که چنین اتفاقی بیفتد اما همه موارد به نظر هیات مدیره بستگی خواهد داشت، در حال حاضر در شرکت ارتباطات سیار پنج نفر حضور دارند اما لازم است تعداد اعضای هیات مدیره این شرکت به هفت نفر برسد که ممکن است در تیم جدید برخی از اعضای قبلی تغییر کنند. وی ادامه داد: به واسطهی همین تغییرات ممکن است در هیات مدیره استان تهران نیز تغییراتی ایجاد شود و برخی از مدیران ارتباطات سیار در این مجموعه به کار گرفته شوند. اما درنهایت تصمیم با هیات مدیره خواهد بود. به دنبال این صحبتهای مظفر پوررنجبر هفته گذشته مدیر عامل مخابرات استان تهران نیز تغییر کرد.
مشترکان تلفن همراه باید دقت کنند که از واگذاری تلفن همراه خود به صورت شرایطی خودداری کرده و صرفا با حضور در دفاتر خدماتی نسبت به انتقال اقدام کنند. به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مشترکان تلفن همراه باید توجه کنند که ارائهی رسید انجام خدمت از سوی دفاتر خدماتی بخش خصوصی برای تمامی خدمات به منظور پیگیری الزامی است. مشترک باید به منظور جلوگیری از از سوءاستفادههای احتمالی از به امانتگذاردن سیمکارت، شناسنامه تلفن همراه و مدارک شناسایی خود نزد دیگران خودداری کند و هنگام سفر به شهرهای مرزی به دلیل مجاورت اپراتورهای دارای رومینگ و احتمال افزایش هزینهی مکالمات، در منوی گوشی، جستوجوی شبکه (Network Searching) را در حالت تنظیم دستی (Manual) قرار داده و اپراتور ایران را انتخاب کند. همچنین از قراردادن سیمکارت در مجاورت میدان مغناطیسی، رایانه و ... خودداری کند و هرگونه خمیدگی سیمکارت، وارد آمدن ضربه یا فشار بر آن احتمال غیرقابل استفاده بودن آن را افزایش میدهد. مشترک درعین حال باید از افشای رمزهای خصوصی سیمکارت (Puk2-Barring- Pin1-Pin2-Puk1) و گوشی تلفن همراه (securitycode) خود به دیگران خودداری کند. مشترکانی که از سرویس رومینگ بینالملل استفاده میکنند، هزینهی مکالمات آنها براساس تعرفههای کشور میزبان محاسبه میشود؛ چنانچه مشترک ایرانی در کشوری به غیر از ایران، به برقراری تماس مبادرت ورزد، این نوع تماس با تماس داخلی متفاوت بوده و با نرخ تماس بینالملل به مقصد ایران محاسبه خواهد شد. اما کسانی که به شهرهای مرزی ایران مسافرت میکنند، توجه داشته باشند که در صفحه ICD تلفن همراهشان TCI_ IR و یا MCI _ IR موجود باشد و اگر به غیر از این دو مورد به موارد دیگری برخورد کنند، حاکی از آن است که در حوزه سرویس اپراتور کشور همسایه قرار گرفتهاند و کلیهی مکالمات به صورت مکالمات بینالملل محاسبه میشود. برای جلوگیری از هزینهی ناخواسته رومینگ به دلیل همپوشانی شبکه مخابرات با کشورهای هممرز، در سفرها تلفن همراه خود را از حالت اتوماتیک خارج کنید. براساس این گزارش، امکان همپوشانی شبکه موبایل در شهرهای زابل و بازارچه مرزی تایباد با کشور افغانستان، آستارا با آذربایجان، شهرهای مرزی آذربایجان غرب با ارمنستان و ترکیه، شهرهای مرزی کردستان با عراق و ترکیه، منطقه فاو و روستاهای اطراف با عراق و کویت، شلمچه با عراق و جزایر خلیج فارس در صورت استفاده از شناور با امارات وجود دارد. همچنین مشترکان تلفن همراه باید توجه داشته باشند که در این مناطق مرزی قبل از برقراری یا دریافت تماس موبایل خود را از حالت اتوماتیک خارج کرده و تنظیمات دستی انجام دهند، درغیر این صورت برای شماره آنها، هزینههای رومینگ محاسبه خواهد شد. امکان همپوشانی مسافران شهرهای مرزی شمالی کشور نیز وجود دارد که برای جلوگیری از هزینهی ناخواسته رومینگ، این مشترکان باید توجه داشته باشند که هنگام اقامت در شهرهای مرزی مثل آستارا و عبور از گردنه حیران، با توجه به اینکه این شهرستان، هم مرز با کشور آذربایجان بوده و ارتباطات رومینگ نیز بین دو کشور برقرار است. بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات برای جلوگیری از هزینههای ناخواسته رومینگ به هنگام استفاده از تلفن همراه، وضعیت انتخاب شبکه تلفن همراه خود را از حالت اتوماتیک خارج و در حالت دستی قرار دهند. بهترین راهحل برای جلوگیری از هزینهی رومینگ ناخواسته آن است که مشترکان از طریق جستوجوی شبکه به صورت دستی (Manual) در گوشی خود شبکه تلفن همراه را انتخاب کنند.
این روزها پیامکی برای مشترکان همراه اول ارسال شده و کارکرد مشترکان در اردیبهشتماه در قالب آن پیام به اطلاعشان رسیده است. به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، اپراتور اول تلفن همراه از ابتدای سال جاری تصمیم گرفته است میزان کارکرد کاربران خود را به صورت ماهانه به اطلاع آنها برساند تا مشترکان در صورت تمایل بتوانند کارکرد خود را به صورت ماهانه پرداخت کنند. در همین راستا این روزها به دنبال پایان یافتن دومین ماه سال، پیامکهایی به دست کاربران همراه اول رسیده و در این پیامها میزان کارکرد افراد به همراه شناسه پرداخت به اطلاعشان رسانده شده تا افراد در صورت تمایل هزینه قبض خود را به صورت تفکیک شده بپردازند. البته بنا بر اعلام همراه اول، الزامی برای پرداخت قبضها به صورت ماهانه وجود ندارد و کاربران میتوانند در انتظار بمانند تا ظرف هفته های آتی اولین قبض خود در سال 92 را دریافت کرده و در قالب آن از کارکرد دو ماه اول سال خود مطلع شوند. پیش از این علی حمیدی - مدیر کل امور مشترکین همراه اول - در گفتوگویی با ایسنا، در این باره اظهار کرد: برخی از مشترکان ما خواهان آن بودند که کارکرد آنها به صورت ماهانه اعلام شود تا بتوانند هزینههای خود را مدیریت کنند. در همین راستا ما این موضوع را در جلسات متعدد بررسی کردیم و درنهایت پس از آمادهسازی سیستم که اتفاقا اقدامی به نسبت وقتگیر بود توانستیم این طرح را عملیاتی کنیم. وی با بیان اینکه این طرح پیش از این در شهرستان کرج به صورت آزمایشی اجرا شده و مشترکان از آن استقبال خوبی کردهاند، توضیح داد: از آنجا که شیوه پرداخت قبضها به شکل یک ماه در میان، گاهی مشکلاتی برای کاربران ایجاد می کرد، از این پس به صورت ماهانه میزان کارکرد کاربران را به اطلاع آنها خواهیم رساند. او در عین حال خاطرنشان کرد: البته کاربران ملزم به پرداخت این قبضها به صورت ماهانه نخواهند بود و می توانند همانند گذشته به شکل یک ماه در میان پس از صدور قبضها هزینههای خود را پرداخت کنند و ما هیچ تغییری در رویه قطعی خطوط همراه اول نخواهیم داشت. حمیدی همچنین یادآور شد: در پیامکهایی که برای کاربران ارسال شده است این گونه ذکر شده که کاربران 72 ساعت فرصت دارند مبلغ اعلام شده را پرداخت کنند تا در این شرایط بتوانند از طرحهای تشویقی همراه اول بهرهمند شوند. وی در عین حال عنوان کرد: اگر افراد در این مدت قبضهای خود را پرداخت کنند میتوانند از طرحهای تشویقی که شامل بهرهمندی از 25 تا 300 پیامک رایگان است بهرهمند شوند.
متقاضیان صدور، تمدید و توسعه پروانههای تاسیس و بهرهبرداری از شبکههای رادیویی میتوانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، روند پیشرفت درخواستهای خود را به صورت آنلاین مشاهده کنند.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با ایجاد بخش پیگیری وضعیت پرونده رادیویی در پایگاه اینترنتی رگولاتوری متقاضیان صدور، تمدید و توسعه پروانههای تاسیس و بهرهبرداری از شبکههای رادیویی میتوانند برای پیگیری درخواستهای خود به پایگاه اینترنتی رگولاتوری بخش خدمات سازمان، صدور پروانه سرویسهای رادیویی مراجعه کنند و از طریق لینک "پیگیری پرونده رادیویی" و با درج کد ملی مسوول شبکه، از روند پیشرفت پرونده و موارد درخواستی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی آگاه شوند.