کد خبر: ۱۹۶۷۴
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۳۸۴ - ۱۷:۲۳

بهانه های تکراری غرب برای مقابله با ایران

آفتاب‌‌نیوز : اگرچه هیچ مدرکی در این مورد ارائه نشد بلکه عنوان شده که این موضوع تنها بخشی از مقابله به مثل تبلیغاتی به شمار می رود که قصد داشت نظر عموم مردم انگلیس را علیه ایران تقویت کند. این کار هم چنین نهایت تلاش لندن یا واشنگتن را نشان می دهد که می خواهند انگشت اتهام خود را به سوی هر کشوری که به عراق سلاح می رساند، نشانه روند. 

آنها نه تنها آغازگر خشونتی جمعی و جنایتکارانه علیه مردم عراق بودند بلکه از تامین امنیت ارتش شکست خورده عراقی ها هم بازماندند که در نتیجه آن راه برای نفوذ هر گروهی به هر منظوری باز شد تا حدی که اکنون ناامنی مردم عراق یکی از نتایج منفی حمله و اشغال نامشروع آن است و در این ارتباط تنها دلیلی که تونی بلر برای بریتانیا ارائه داد و به واقع در ادامه جنایت های بوش بود، از این قرار بود که "عراق دارای سلاح های کشتار جمعی است و شواهد آن را منابع ارشد اطلاعاتی در اختیار وی قرار داده بودند". 

شاید او و مقاماتش با این شواهد متقاعد شده باشند ولی در واقعیت هیچ سلاح کشتار جمعی وجود نداشت. دروغ هایی که در مورد عراق گفته شد، تنها زمینه ساز شروع جنگی با این کشور گردید که هیچ کس هم در عراق خواهان آن نبود. 

آنها دوباره دنبال چنین کاری هستند و جک استراو آن را به وضوح به ایرانی ها نشان می دهد! رایس هم در جواب می گوید دلایلی دارد که وی را از درستی گفته های انگلیس در این رابطه مطمئن می کند. چقدر جالب!! 

دوباره با ما مانند شرایطی که عملیات نظامی در عراق رخ داد برخورد می کنند. یکی از دوستان «شواهدی» را کشف می کند که کیک زرد به طور غیرقانونی وارد عراق می شود و دیگران هم این کشف را جشن می گیرند. یکی به شورای امنیت می رود تا تصاویر هوایی از آزمایشگاه های ساخت سلاح را نشان دهد و دیگری خواهان اقدام فوری در مورد آن می شود. 

مجموعه تمامی شواهد قابل اطمینان هیچ حاصلی نداشتند ولی ترکیبی از کشورهای جنگ طلب، استرس رسانه ها و نیروهای نظامی،‌ موجب برافروختن جنگی شد که پایانی برای آن وجود ندارد.
هر چند از دولت ایران ناامید و دلزده باشیم، ولی نباید به خود این اجازه را بدهیم که دوباره سناریوی حمله ای دیگر را پیاده کنیم تا به منافعی که جنگ قبلی در عراق داشت ولی موجب نابودی آن کشور شد، دست یابیم. 

سلاح های هسته ای باید تماما از بین بروند و معاهدات ضد هسته ای تنها نباید امضا شوند تا گروه محدودی از کشورهای هسته ای بتوانند به فعالیت های خود ادامه دهند؛ کشورهایی که شامل قدرت های بزرگ امپریالیستی جهان می شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین